05 junio 2023 14:18
Mi experiencia en este instituto es extremadamente decepcionante. Desde el primer día, fue evidente que la calidad de la educación y los servicios ofrecidos estaban muy por debajo de mis expectativas. Los profesores parecían desmotivados y poco interesados en enseñar a los estudiantes. En ocasiones, incluso llegaron tarde o simplemente no se presentaron a clases, dejando a los estudiantes con otros profesores que no acaban dando clase.
En general, este instituto deja mucho que desear en términos de calidad educativa, infraestructura y atención al estudiante. No lo recomendaría a nadie que busque una educación de calidad y una experiencia enriquecedora en su formación académica.
26 mayo 2023 23:20
El professorat d’aquest institut no ajuda en res, sobretot a batxillerat que diuen que et preparen millor per la universitat i només es rep o baixes de professors o professors que se’n van de viatge a una setmana de examens trimestrals amb els de batxillerat, molts professors et deprimeixen i no saben ensenyar als alumnes la seva assignatura i després es queixen de que treiem males notes a la seva assignatura quan ni tan sols venen a les classes ni ens preparen per la selectivitat. No val la pena fer en aquest institut el batxillerat, ho posen tot massa dificil i sense ajuda, si sou de 4 eso canvieu-vos ara que podeu.
05 mayo 2023 11:14
Mal, se debe acompañar a todos no solo a unos pocos.
No tienen claro q es un ies público, más s orden y ayudar. Te dicen que le pongas un refuerzo particulsr y muchos padres no lo pueden pagar. No todos se van a dedicar a ciertas asignaturas y los desmotivan a personas con cualidades por fomentar. Muchos padres los cambian de ies porque la sensación general es q solo quieren a los buenos, para tener prestigio, eso no es educar, es seleccionar.
07 junio 2017 20:07
Una escola oberta a tothom. Enmig de la natura, amb la majoria de professors molt qualificats i aptes per l'ensenyament. Si vols que el teu fill/a estigui dins una bombolla on li ensenyin tot ben mastegat, s'hi estiguin a sobre d'ell cada cinc minuts, el portin al psicòleg educatiu i que estigui envoltat de companys elite-wannabes, peperos, hipòcrites i pijos; no el portis a aquesta escola i busca'n alguna de privada concertada de Sarrià-Sant Gervasi.

INS Sant just farà que el teu fill vegi totes les facetes de la vida, se n'adoni del valor de les coses i faci amics de tots colors. Tot això passarà si vosaltres, els pares, teniu temps per ell i l'ajudeu a tirar endavant. Si sou incapaços de fer tal cosa, directament no tingueu un fill ja que ni una escola privada us solucionarà el problema. Aquest és un dels grans errors del pensament de la societat: "El meu fill és tonto. Suspèn. La culpa és de l'escola pública. El portaré a una privada a veure si aprova. Oh, ha repetit 2 cops però s'ha tret l'ESO! La fortuna que he pagat ha funcionat" Sí? Ha funcionat? Espera’t a que passi el batxillerat a l'escola privada, que passi la selectivitat i observa com no només haurà de ser l'escola privada qui li aprovi l'ESO sinó que també haurà de ser la universitat privada qui li aprovi la carrera i el temps qui li aprovi la vida.

Ho diu algú que ha sigut educat en aquest institut i en un centre educatiu privat i ha pogut veure i més endavant constatar la realitat vertadera i la falsa dels dos móns, respectivament.

Escribe una reseña



Calificación general: