06 diciembre 2022 3:10
Molt feliç d'haver compartit dos anys de la meva vida formant-me a l'institut.
Agraït a l'Aura i en Ramon per haver-me acompanyat durant el procés.
22 marzo 2022 16:02
Si tienes curiosidad sobre el mundo de la Programación Neurolinguista y las habilidades comunicativas, no dudes en acudir al Institut. Aprenderás de forma didáctica y amena nuevas técnicas y estrategias que aplicar en el día a día tanto a nivel laboral como personal.
07 septiembre 2021 18:33
El curs ha estat molt complert, el que més m’ha agradat ha sigut que és molt pràctic i el professor s’adapta molt bé a les necessitats dels alumnes. Si en algunes ocasions tenim dubtes de la Classe anterior dediquem estones a resoldre aquests dubtes o a fer activitats de nou per que quedi més clar encara que això modifiqui el ritme de la classe que hi había preparada. Hi ha hagut molt bon ambient entre els companys i m’he sentit molt agust. Espero que ens retrobem en algún altre curs.
21 agosto 2021 19:16
Assistir-hi als cursos ha suposat una experiència enriquidora cap al coneixement d'un mateix i dels que ens envolten amb les eines poderoses que ens posa a l 'abast la PNL, per millorar i avançar. L' ICPNL, amb grans professionals al capdavant, ens mostra un univers de recursos per poder treballar en el camí dels nostres objectius i somnis. La bona comunicació, l'ambient, la professionalitat i humanitat dels companys en aquest aprenentatge i camí, són un placer afegit a la llarga llista d' avantatges que em fan trobar-me cada dia, més contenta i satisfeta d' haver escollit aquest Institut.
18 agosto 2021 15:02
La meva experiència no pot ser millor. He gaudit molt, he après molt i he fet una nova gran colla d’amics i amigues. Un plaer.
17 agosto 2021 21:15
La meva experiència a l’ Institut ha estat més que satisfactòria. Després d’haver realitzat formacions a altres llocs i del mateix sector, puc dir que les diferents i variades formacions que ofereix l’ Institut són d’alt contingut de valor, les classes estan molt ben explicades, els professors, tan l’ Aura com el Ramon les fan amenes, divertides, professionals i les pràctiques són del més reveladores, a on es fa palesa tota la temàtica apresa a les classe.
El contingut és de qualitat, aterrat a la realitat i es molt adient tant per a la vida personal com per aplicar a nivell professional, és una molt bona metodologia de canvi.
Recomano a tothom que vulgui millorar encara més la seva vida, o que necessiti un canvi, una presa de decisions, liderar una empresa, comunicar-se amb efectivitat, o bé interessar-se pel món del creixement personal aplicant la programació neurolingüística, a l’ Institut trobareu no només grans professionals docents, grans professionals del coaching a nivell de consulta individual i l’ambient creat amb la resta d’alumnes és molt reconfortant.
Si voleu formació de qualitat i bon ambient, cap a l’ Institut Català de Programació Neurolingüística ho trobareu.
28 julio 2021 6:12
Encantat d'haver arribat a l'Institut.
El contingut brutal dels cursos, la manera organitzada de donar els cursos, la forma de fer-nos partíceps, el tracte excel·lent rebut per part del professorat i dels directors, m'han convertit en un fan incondicional de l'ICPN.
El teu creixement personal, la manera de ser millor persona, no la pots posar en mans de qualsevol. Aconsellable 100%.
27 julio 2021 5:56
Hice el practicioner de PNL aquí, y la verdad es que super profesionales, clases en grupo con tu mismo nivel, vivenciales, amenas, experimentas todos los ejercicios con casos reales de tu vida diaria, el profesor muy cercano (se le nota que es por vocación). Por tema de cambio de provincia no pude seguir, pero sin duda lo recomiendo!
18 julio 2021 20:07
Vaig entrar a la PNL buscant eines d'estudi i eines de comunicació en les presentacions en públic i he acabat aquest practitioner amb aquests coneixaments i molts més que no esperava trobar, com pot ser la gestió de les emocions a nivell de vida.
A més a més, t'adones que això només és el principi, la part de dalt de l'Iceberg.i com que jo soc molt curiosa.seguiré submergint-me per descobrir molt més.
Moltes gràcies ICPNL per acostar-nos a la PNL d'una manera tant planera i rigurosa.

Escribe una reseña



Calificación general: