09 abril 2024 23:38
Horrorós no agafen el telèfon ni per casualitat, ni per wsap contesten,intentes demanar hora per la web i no em surt ni la mútua que tinc ni la Dra que ens porta. Francament aguanto perquè estic encantada amb la meva doctora perquè la comunicació és nefasta!
20 marzo 2024 20:58
Prepotencia en su maxima expresión.Cita concertada por Watsap, con fecha y hora.A la llegada me informan que el doctor ha cambiado las visitas del dia (pasando las mismas de la tarde a la mañana) y que les demuestre que tenia dia y hora concertada.(Les he mostrado la conformación por watsap i la unica explicación de la chica es que ella no lo habia mandado, juajuajua) Solicito información de porque no se me ha avisado.Respuesta: ellos llaman y a lo mejor en algun caso se pueden haber olvidado, pero que no es su problema.Muestro mi enfado por ser de los "olvidados", y la respuesta es que puedo ir a otros sitios donde visita el doctor y "pagando", como si no tuviera yo bastante de pagar a la mutua.En ningún momento ni una disculpa, que hubiera sido lo mas logico y sencillo"lo siento, hemos tenido una fallo.", No la chica continua con el "es su problema" y ademas con la mirada baja.
Despues de mi enfado sale la "encargada" y me suelta "disculpen pero seguro que el error no es nuestro." vamos el summunnnnnnn.Eso si, sin dejar de mencionar que era un maleducado, total por defender mis intereses.
Solo indicar que la visita era importante, no estamos hablado de una visita de rutina, y de nuevo "es su problema"
Lamentable, creo que hay personas que van al trabajo para cobrar a fin de mes y les importa tres pepinos la salud de gente.
Y pensar que a veces una disculpa bien dada evita estos problemas, pero hay personas que nunca aprenderan que el servicio al cliente y la prepotencia estan reñidos.
01 diciembre 2023 21:04
M'agradaria donar l'opinió d'un servei que hauria de ser per a l'assegurat i on aquest no te possibilitat d'expressar-se
14 noviembre 2023 20:18
Es imposible coger cita, estamos a 20 de noviembre, les pedí cita por WhatsApp el 27 de octubre y aun no me han contestado. No cogen llamadas y la página web no funciona para pedir cita. No sé cómo siguen existiendo si por los comentarios nadie puede coger cita.
12 septiembre 2023 22:19
He venido a urgencias, visita con médica general y además me he realizado varios estudios allí y la verdad que el trato de todos los profesionales es excelente. Siempre atienden a horario, casi no hay tiempo de espera. Las chicas de la recepción son todas muy amables y siempre bien predispuestas a ayudar con una sonrisa y buena actitud.
25 junio 2023 7:49
No hi ha forma de que contestin el telèfon sempre surt el contestador. Al final vaig a un altre clínica
21 junio 2023 9:33
No puc entendre com els hi costa tant agafar el telefon.es desesperant! Quin mal servei estan donant!
19 junio 2023 2:50
Podeu posar més gent a atenció telefónica? Morim de vells abans de que ens agafin la trucada!
02 mayo 2023 7:28
El servei d'atenció telefònica és nefast. Fa més d'una hora que intento que m'agafin el telèfon. Em tenen en l'espera permanentment i les 4 vegades que l'han agafat han estat per penjar.
14 abril 2023 11:45
Excelente atención. Citas Puntuales. Dedicación muy profesional por el médico que me fue asignado pir Adeslas Senior.
26 marzo 2023 15:43
El servicio es muy pobre y superficial.
Perdir una cita con el médico tarda un mes? Más tiempo de espera que el servicio médico público? ? Entonces, ¿por qué pagar por un seguro privado? No recomiendo nada este centro médico
10 marzo 2023 15:12
Em dic Marina Mainegre, vaig assistir al 09/03/23 per la dermatòloga Clara Matas. Vaig anar-hi per un problema a la pell i ni me la va mirar. Molt poc professional, visita de menys de 5 minuts, li vaig fer 3 preguntes i ni una resposta professional o mostrant interès, no vaig tenir cap recepta ni sol.lució i al sortir em cobren 90€. La recepcionista molt desagradable també. No recomano gens aquest centre i menys aquesta Doctora!
23 febrero 2023 2:20
Molt agraïda pels seus serveis. Que per molts anys ens puguin atendre. Molt professionals tant els metges com les administratives
22 febrero 2023 3:03
Molt mala atenció, les dones q contesten les trucades no son gens amables. Les visites d’urgències tampoc son d’un tracte gaire amable…
21 febrero 2023 14:13
El quadre metge molt bé, ara l' atenció al client molt i molt malament, espero que els responsables hi facin alguna cosa, ja que és una llàstima que per culpa de l'atenció quedi el centre malt vist.
12 febrero 2023 4:34
Una vergonya! Si la teva mascareta s'ha trencat i necessites una, et cobren 50 cèntims, quan a la majoria de clíniques et la donen gratuïta. Són uns estafadors.
10 noviembre 2022 13:11
Horrible experiencia con el psiquiatra Nayef Fadel Molina en mi primera visita (que no duró ni 10 minutos) Falta de sensibilidad, de rigor y de atención por el paciente. Para no volver nunca.
20 febrero 2022 14:03
La puntuación la doy sobre todo por la Dra. Clemente, una visita muy completa, super cercana y agradable a la par que buena profesional, un 10.
Por otro lado, con la Dra. Lloret, cuyo trato ha sido muy bueno también, la espera ha sido bastante larga (+ de 45 minutos). En un centro médico siempre se deben aceptar y perdonar los retrasos pero creo que recepción debería gestionarlo mejor avisando a los pacientes de este tipo de situaciones
03 enero 2022 8:01
19/12/21
Consulta Urgències
Arribada a 12: 30
Espera al carrer
Visita a les 15: 41
Res a dir del quadre mèdic, però l’organització de mitjans…
Atenció de taulell poc amable!
02 noviembre 2021 7:34
Los profesionales son excelentes, las recepcionistas dejan mucho que desear, bordes, antipáticas, etc lo tienen todo
16 agosto 2021 4:47
Simplement genials! No fallen. Agraïr especialment a la doctora Dilmé l'atenció i professionalitat. Un servei excel·lent començant per les recpcionistes i acaban per l'equip mèdic
10 abril 2021 14:28
Un verdadero desastre.
Acumulación de gente, desorganización, más de una hora de espera y la amabilidad del personal brilla por su ausencia.
Espere a la visita por educación pero era para irse.
Única y última vez.
10 marzo 2021 6:30
Res a dir del quadre mèdic. Ara bé, l'atenció al client és molt deficient. Les noies de l'entrada han de millorar la seva amabilitat, no accepten cap opinió de millora, m'he sentit maltractat.
No sé de què serveix tenir hora previa si igualment has de passar per el mostrador?
I que al 2021 no puguis fer reserva on-line?
06 enero 2021 11:57
Ha perdut molt en quant a servei i atenció al client, res a dir dels professionals mèdics, però la gestió del centre és molt deficient. No pots concertar cita per internet (a l'any 2020!). La simpatia i amabiltat de les recepcionistes és nul·la. I el pitjor de tot els temps d'espera.
Les tres darreres visites al centre per part de diferents metges i membres de la meva familia, en tots 3 casos més de 60 minuts d'espera.
Sensació de sobremasificació per treure rendabilitat.
No el considero a l'alçada del que estic pagant anualment com a mútua privada, ni de llarg.
A partir d'ara busco alternatives més d'acord amb el cost del servei.
25 noviembre 2020 1:02
No interpreteu l'hora de visita al peu de la lletra, ni tan sols com a referència. +60 min d'espera respecte l'hora programada. I sumant. Quina basura!
08 noviembre 2020 2:15
Les 5 estrelles són per el tracte rebut per part de les recepcionistes. Sempre amb infinita paciència i amabilitat. S'agraeix moltíssim!
(treballar cara al públic NO és fàcil).
I és un dels centres médics on millor és gestiona el tema del Covid-19, i el mérit el tenen elles per la capacitat organitzativa tan a l'entrada i sortida del centre com al interior.
També vull felicitar als dos professionals encarregats de les extraccions de sang
(per mi els millors de Girona, tinc les venes molt finetes i són els únics que em treuen sang a la primera punxada!
Moltíssimes gràcies
(Destaco que no conec pas a ningú personalment. Simplement trobo necessari i just felicitar i agraïr la feina ben feta i cuidada. En moments durs s'agraeix infinit el tracte humà.)
26 octubre 2020 4:02
Deberían actualizarse y permitir pedir cita por internet, así podrías ver las diferentes posibilidades de horario y poder elegir libremente. Por lo demás todo muy correcto.
02 agosto 2020 10:22
Excelente en la atención, te atienden personalmente y con mucho esmero. Los médicos que me atendieron muy profesionales, personas y con ganas de solucionarme los problemas. Recomendable si se necesita.
03 marzo 2020 17:06
Llevo casi tres años con ellos y muy contenta. Tengo a la Dra. Brusossa y la verdad que estoy encantada con el trato y con los demás especialistas que me a derivado también. Solo añadir que cuando he ido con la ginecóloga si que he tenido que esperar más tiempo pero por lo demás genial.
26 febrero 2020 12:41
Te dan hora a las 10.
Entras a la sala de espera.
Hay 3 personas con hora antes que tú.
El médico llega a las 10: 30.

Puntualidad nula.
17 febrero 2020 21:38
No poso en dubte la professionalitat del personal perque sempre m’han atès be pero el temps d’espera és excessiu, inadmissible arribar malament per URGÈNCIES i que ells lluny de considerar-ho una urgència et facin esperar 40 min.mínim. Poc personal.
06 diciembre 2019 16:31
La experiència amb la Doctora Clemente Martin ha estat excepcional, tan per la seva professionalitat com per la seva amabilitat. Molt satisfeta del resultat de la meva operació
23 octubre 2019 4:37
Dalmau Costa, una persona infeliz e inhumana que se asegurará de que tengas un mal día. El tipo pedante a más no poder, cara de asco, sin ganas de trabajar y que aborrece su propia profesión. Un ser seguramente poco querido allá donde vaya. Una pena porque el trato por parte de otros profesionales ha sido bastante bueno.
17 octubre 2019 8:09
Per part meva, molt bona atenció, inclós telefónica. La Dra.que em visita ho fà de forma genial i no he tingut mai cap queixa!
27 septiembre 2019 17:32
Massificat i poc professional. Pacient del Dr. Boix. Poc interès, nul·la empatia. No aprofundeixen amb les explicacions del malalt. En el meu cas he acabat amb un càncer de bufeta no detectat després de 6 mesos de visites. No ho recomano sota cap concepte.

Escribe una reseña



Calificación general: