08 septiembre 2023 15:38
En resposta a Parker Island.
Sóc el Director de l'Institut.
L'educació, cada cop més, es basa en evidències de diversos tipus (d'aprenentatge, de progrés, de resultats, etc.)
Abocar un seguit d'improperis contra una institució sense justificacions no sembla una forma de construir en positiu.
Trobo a faltar una referència personal que no sigui anònima per tal de contactar amb vostè i aclarir diversos fets sobre els quals tenim interpretacions diferents
11 agosto 2023 1:57
De moment el nen va fent, pero les classes s’els fan molt pesades i en general van molt poc motivats. L’horari intensiu sense cap tarda és un problema per moltes families i per els nens és bastant dur d’aguantar tantes hores seguides per sortir al migdia i dinar sols a casa.
El tema llibres socialitzats està bé, i encara estaria molt millor si l’institut tingués una direcció clara en la seva metodologia, ja que comprem els llibres i alguns mestres en fan servir i altres no, pero tu ja els has pagat i no et tornen els diners si es queden al calaix.
Del tema nens amb dificultats… podriem resumir que falten mitjans per fer les coses millor.
09 agosto 2023 22:50
Part important del professorat de l’institut és pèssim llevat d’algunes excepcions. Molts no saben portar una classe ni proporcionar els coneixements de manera mínimament correcta. Quant a la direcció del centre, és simplement inexistent. La coordinació entre el professorat del mateix nivell és també inexistent.

A l’institut es viu una situació de descontrol total. Hi ha baralles, el centre està molt brut, quan hi ha esdeveniments festius l’institut entra amb una situació de caos increïble, tot està deixat. No t’expliquen res, la desinformació és absoluta, el contacte amb l’alumne i amb les famílies és molt dolent i no es fa durant tot el curs.

L’institut compta amb molt pocs ordinadors, però la majoria del professorat demana feines amb ordinador, per la qual cosa part d’aquesta feina s’ha de fer a casa. Així mateix, algunes d’aquestes tasques que ens demanen no les han ensenyat a classe. Alguns exemples d’això són els vídeos que ens han demanat fer i no ens han ensenyat ni aplicacions per fer-los ni edició de vídeo, etc.

Tornant al tema del professorat, la majoria del professorat demana treballs en equip. Alguns d’aquests treballs en grup estan mal dimensionats, és a dir, la quantitat de treball és absurda si la compares amb el temps que et deixen a classe. Un altre problema del treball en equip és que els alumnes més espavilats són els més perjudicats, perquè fan al voltant del 70% de la feina o més. Això és degut al fet que la majoria del professorat no sap com ensenyar, organitzar, dinamitzar ni controlar una classe quan hi ha set grups de quatre o cinc persones a l’aula. El professor o professora només pot estar amb un equip alhora. Tots els membres dels altres grups comencen a parlar tots alhora i les classes on es fa treball en equip es tornen un caos. Els alumnes que aspiren a treure bones notes es veuen perjudicats perquè han de fer bona part de la feina. Els companys i companyes “jetas” s’aprofiten d’això.
Normalment, els alumnes més treballadors han de fer feines com organitzar, coordinar i unir el grup. Ho fa de la millor manera que pot, perquè no li han ensenyat a fer això.
També la manera d’introduir els continguts en alguns casos, no és bona. Alguns professors ho fan de manera enrevessada i poc clara. El pitjor de tot és que de vegades els professors no introdueixen tots els continguts necessaris o previstos durant un curs.

Si a tot el que he mencionat fins ara li sumem que les instal·lacions són velles (amb passadissos claustrofòbics, escales estretes, classes minúscules per la quantitat d’alumnes que hi ha i els espais del pati estan mal comunicats), això deixa un institut que deixa bastant a desitjar.
23 mayo 2023 16:55
Instituto con un profesorado pesimo, ellos mismos hacen bullyng a los alumnos con alguna necesidad especial.los quieren fuera ya el primer año. Hay algun profesor bueno pero son minoria. Por no hablar de direccion que es inexistente.

Escribe una reseña



Calificación general: