28 julio 2022 20:24
És un institut que compleix amb el seva funció, m'agradaria que els nens quan surtin d'aquí siguesen capaços de pensar per ells mateixos
06 febrero 2021 20:56
Jo parlo de primera mà quan dic que l'escola està molt bé i està entre les millors de públiques de Lleida: un mètode (una mica) fora del que és comú a Espanya, el qual arriba a dures penes a segon d'ESO, en el tema dels projectes, però ja està.
El W'ep (segueixo parlant de primera mà) ho fa bastant divertit, però el que és l'anglès, el W'ep no ajuda massa a millorar-lo que diguéssim; el nivell d'alguns professors deixa bastant a desitjar, i deixant totalment a part el seu accent, que també està molt llunyà a ser genial.
Però el que per a mi el fa la millor opció és el professorat (NO TOT) (només tinc en compte el que jo he tingut) : L'Helena (de Música) no cau bé a tothom, però amb nosaltres és un sol, té molts coneixements d'espiritualitat dels que se'n poden treure bones converses, la Lídia (de projectes) és una professora que es pren molt seriosament la seva feina mentre fa les classes molt amenes i entenedores i, gràcies als seus coneixements d'emocions i el fet d'estar oberta a debat, unes tutories genials, la Mireia (mates) fa unes classes prou entretingudes i té una vida interessant i la Pilar (de Llengües) és un amor de persona, i les classes són les millors amb una enorme diferència, no es pot explicar, és un altre món i una altra visió de l'ensenyament completament diferent.
(en aquesta review no tinc en compte el tema cafeteria. En resum: les pizzes estan bones, però és un desorde absolut i la Carmen no té una personalitat esplèndida)
26 marzo 2020 8:15
He anat a les portes obertes i m'ha agradat força.
11 marzo 2020 7:30
Es un instituto que no vale la pena; La directiva es muy mala, aparte es un instituto que no se interesa por los alumnos del CAT ni lo mas minimo. Porque saben que el proyecto innovador en ingles no funciona y suben las medias para engañar a las personas de que es buen proyecto cuando en realidad es un fracaso.

Escribe una reseña



Calificación general: