01 febrero 2024 5:46
Este instituto no me gusta, aqui te roban hasta el alma, no son como los de aqui Marruecos.
07 noviembre 2023 3:45
Es el peor Instituto que e ido los profesores todos son unos hijos de la gran perra menos algunos como la cap de estudis la Alba Zaragoza y la Directora me quedaron 2 y casi me hicieron repetir
21 septiembre 2023 12:53
5 estrellas. Si quieres estudiar el bachillerato ni te lo pienses, yo hice el artístico y la verdad que fue una gozada increíble, amigos y variedad de gente enorme.
23 abril 2023 19:58
Des del primer dia acollida, ajuda, assesorament per l'alumnat excelent.

Compta amb una biblioteca i per mi és un dels millors instituts públics que té Catalunya perquè estan al cas d'alumnes que per circumstàncies de la vida necessiten un seguiment personalitzat amb el tutor o tutora assignat.

Els professors compleixen en el deure de motivar a l'alumne i s'expliquen molt bé. Com alumne del batxillerat nocturn no en tinc cap queixa perquè no exigeixen més del que pots i intenten ser el màxim flexibles i s'adapten a les necessitats de l'alumnat amb un aprenentatge progressiu i aplicant mètodes que fan que la experiència sigui satisfactòria i és un dels instituts que miren més per la part competencial i l'actitud que no pas la memorística. Bona experència en el Batxillerat Nocturn d'Adults. Veniu al Màrius! Aquí som una gran família i aprendrem junts, us convido a que visiteu les instal·lacions i us matriculeu per al curs vinent.
12 octubre 2022 6:48
Tened muchisimo cuidado con vuestras pertenencias, roban y el equipo directivo ni se inmuta
25 septiembre 2022 18:56
El batxillerat nocturn està molt bé. Els companys no acosen, i els professors expliquen bé. També es preocupen bastant de cada alumne, potser perquè hi ha menys alumnes, pero hi ha assignatures que érem bastants. Que fàcil estudiar sense que et molestin durant les clases. De nota mitjana de batxillerat vaig treure un 7.
La ESO pel matí un desastre per culpa dels companys con a tot arreu.
15 septiembre 2022 15:37
El millor institut públic i de prestigi de Catalunya. Professionals de la docència al abast de l'alumnat i de la diversitat, flexibilitat durant l'ètapa de batxillerat, tracte proper i t'encaminen cap a un futur prometedor de forma professional i propera. El Màrius és un institut exemplar i històric, que cada dia que passa té millors recursos i s'adapten als nous temps de l'ensenyament i les noves tecnologies, el respecte a la diversitat. Extremadament recomanable.
13 septiembre 2022 23:04
Des del primer dia acollida, ajuda, assesorament per l'alumnat excelent. Compta amb una biblioteca i per mi és un dels millors instituts públics que té Catalunya perquè estan al cas d'alumnes que per circumstàncies de la vida necessiten un seguiment personalitzat amb el tutor o tutora assignat. Els professors compleixen en el deure de motivar a l'alumne i s'expliquen molt bé. Com alumne del batxillerat nocturn no en tinc cap queixa perquè no exigeixen més del que pots i intenten ser el màxim flexibles i s'adapten a les necessitats de l'alumnat amb un aprenentatge progressiu i aplicant mètodes que fan que la experiència sigui satisfactòria. Bona experència en el Batxillerat Nocturn d'Adults. Veniu al Màrius! Aquí som una gran família i aprendrem junts.
26 julio 2022 17:33
El professorat no és gaire bo i alhora de ficar les notes les inventen segons la relació que té amb l'alumne. Poca seguretat perquè em van robar la bicicleta i des de consergeria no m'han donat ajuda dient-me que no era cosa seva i, cito textualment, "Haver lligat la bici millor noi".

Els lavabos fan fàstic i no tenen paper higiènic, i si el demanes a secretaria et diuen que utilitzis un mocador. L' atenció rebuda al bar no ha set positiva perquè em van tirar lo demanat de males maneres a la barra per a que ho agafés. Si arribes una mica tard, t'obliguen a la força ha anar a una sala habilitada sense importar-lis si tens motius per justificar-ho.
Un dia vaig anar a la biblioteca a demanar un llibre i l'home que hi havia no em va voler atendre perquè deia que estava ocupat, mentre jugava al Candy Crush amb el mòbil.
L' única cosa bona d'aquest institut és el pati que és molt gran.
22 mayo 2022 16:07
Buen Instituto, seguramente el mejor del sistema público, ya que de concertados/privados hay mejores.
04 abril 2020 7:42
Estudiar en el Bachillerato nocturno es una experiencia única ya que al ser grupos tan reducidos tienes la total atención de los profesores pues estos son muy agradables y comprensibles.

Escribe una reseña



Calificación general: