09 junio 2023 17:10
Teniem cita prèvia a les 18: 15 amb un infant. 45 minuts després encara estem esperant com si no passés res.
11 abril 2023 3:34
Recomiendo el centro sin ninguna duda. Doctores excelentes. Trato exquisito. Las veces que hemos ido prácticamente no hemos tenido que esperar con respecto a la hora programada, y las revisiones son muy completas. A nivel logístico, hay un parking justo enfrente.
01 marzo 2023 4:41
Em.vaig operar de cataractes amb el Dr. Badal amb un resultat magnífic tot i la.seva complexitat amb el meu cas. Fa ja anys que em tracta aquest doctor i cal dir que, si com a metge és excel.lent com a persona encara resulta millor, amable, cordial, sense mirar el rellotge quan ets a la consulta i sempre donant totes les explicacions que calguin. Pel que fa a les persones que treballen ennla administació o les òptiques també un tracte educat i amb interès per resoldre qualsevol qüestió.
Del tot recomanat!
02 diciembre 2022 5:31
Gràcies Josep Badal pel teu tracte amable i cordial. Tinc la tranquil·litat i la sort de que hem cuidis els ulls. Gran professional.
15 octubre 2021 18:18
Són un gran equip de professionals, a més et sents com a casa, perquè tot l'equip és molt humà. El Doctor Badal, és una bellíssima persona, atent, cordial i un bon oftalmòleg. Tota la meva família estem encantats, ho recomano de primera mà.
04 diciembre 2020 7:57
Excelents professionals i grans persones tots ells. Gràcies a tots per el tracte exquisit, i una menció especial al Dr Badal.per ser un metge que ademes t escolta i et comprèn, com queden pocs. 100% Recomanats.

Escribe una reseña



Calificación general: