08 mayo 2022 21:46
Es un instituto que enseña mal, su nombre está en catalan y no entiendo, son catalanes, obligan a comer calçots, y lo peor de todo, es publico!
03 mayo 2022 23:46
Me parece un instituto nefasto, mal trato hacia los alumnos y les enseñan como si estuviesemos en la prehistoria.
20 marzo 2022 13:00
Una petita part del professorat desmotiva als alumnes de manera que t'arriben a fer sentir inútil (dit vegades explícitament per part d'algun professor) que si no tens un suport a casa important et poden enfonsar. Et conviden a deixar el batxillerat, no ha sigut el meu cas però si el d'un company@. Una professora en concret em va desmotivar a fer la carrera que estic fent, encara sort del suport que vaig tenir a casa, ja que estic fent aquesta carrera, estic traient nota i l'estic fent tota en anglès quan m'havien dit que era una inútil amb l'anglès. No recomano anar a aquest institut a causa d'alguns docents que són poc empàtics i et tracten com si no fossis res.
27 agosto 2021 7:16
Instituto de Badalona, en mi época era uno de los mejores que había en la ciudad. Espero que siga siendo igual. Muy original por su estructura estilo fábrica recordando el pasado de Badalona. Con un bar en la esquina y una plaza en frente ideal para hacer la hora del patio.
22 agosto 2021 19:31
Institut amb propaganda independentista, es una vergonya no mantenir la neutralitat política.
23 junio 2018 8:18
Institut on vaig fer el Batxiller i alhora coneixer altres realitats de Badalona.

Un institut es apendre del profesorat i les materies del curs, alhora que coneixes altres aspectes de la ciutat i la realitat.

Molt millorat i dins un edifici unic (antiga industria de la ciutat)

Recomanable per el profesorat que vaig tenir i el pas laboral que hi vaig fer. Ser delegat i pendre decision de tot un curs, detalls que marquen i s'aprenen.

Apendre i ensenyar
14 mayo 2018 2:04
Quan hi vaig anar, molt bon institut.
Des de llavors, han millorat les instal·lacions.

Escribe una reseña



Calificación general: