27 junio 2023 5:40
Estudié ahí primero y segundo de bachillerato y fue una de las mejores experiencias de mi vida.
Antiguamente fue una estación de bomberos y luego pasó a ser un instituto de educación secundaria.
22 febrero 2022 17:36
Fer quart de la ESO aquí va ser de les millors decisions de la meva vida. Em sembla un molt bon institut.
Els cafés de la cantina són inmillorables!
13 octubre 2020 12:02
El instituto es muy aburrido pero las albondigas del comedor los compensa
I por las albondigas les doi un treh
01 octubre 2020 3:55
El centre es un lloc idilic al bell mig del Parc de la Ciutadella. I el projecte educatiu van fer del Verdaguer un dels millors Instituts de Barcelona.
05 agosto 2019 19:56
El instituto está muy bien ubicado y tiene árboles y plantas por todos lados, pero al ser un edificio de patrimonio no se pueden hacer modificaciones. Actualmente es un instituto, pero había sido el palacio del gobernador.
21 julio 2019 2:53
L’edifici de l’INS Verdaguer va ser construït entre els anys 1716 i 1748, i formava part de la Ciutadella de Barcelona -la fortalesa erigida a l’antic barri de la Ribera per ordre de Felip V-. Es va encarregar del projecte l’enginyer militar flamenc Pròsper de Verboom (1665-1744), el qual en va ser també el primer governador.
Actualment és un institut però abans era la casa del gobernador del parc de la ciutadella. Es d’estil classicista francès però ara mateix està dintre del parc de la ciutadella. Hi ha al costat una església i al davant es troba el parlament.
Té una planta rectangular, amb un gran pati posterior envoltat de diversos cossos anexos. Hi ha en el pati bancs i arbres que s’anomenen xiprers.

Creiem que és un bon institut i que és molt original perquè és diferent als altres instituts que hi ha a Barcelona. Està ben situat dins d’un parc, ja que està envoltat de naturalesa. A més a més creiem que va ser molt important en la història.

Escribe una reseña



Calificación general: