01 agosto 2023 17:44
El dependent va estar fent comentaris sobre el meu cos, sobre el "vestidet" que portava i es va oferir a treure el cap pel canviador per opinar si el que m'estava provant em quedava be i un parell de bromes més de molt mal gust. Un mascliste en majúscules. A evitar si no us ve de gust sentir-vos incòmodes només pel sol fet de ser dones ;)
25 julio 2023 9:14
Botiga petita i amb surtir limitat comparat amb les altres botigues Intersport. En qualsevol cas he trobat el que buscava.
04 noviembre 2022 6:34
Vam haver d’anar a comprar unes botes d’emergència. Immillorable l’atenció rebuda. A part de ser botiguer, la seva passió era la neu i la muntanya. Tenen molts productes de qualitat i et venen el que realment necessites per l’activitat de cada persona.

Em vaig acabar quedant unes MC Kinley per menys de 60€ amb el descompte i m’ha funcionat de primera per fer la ruta dels Carrosdefoc. Molt bona recomanació.

Tornarem, l’atenció rebuda va ser clau.
17 abril 2022 12:40
Pequeña pero con todo. Si no ves lo que buscas, pregunta ya que no tienen expuesto todo el género. Muy buen trato.
25 marzo 2022 23:39
Los vendedores muy secos, con pocas ganas de enseñar y buscar las tallas. No hay mucha variedad. Lo único bueno es que los precios son más o menos asequibles y hay descuentos.
07 febrero 2022 11:41
En aquesta botiga em van afirmar rotundament que la membrana GoreTex, igual que totes les similars, NO TRANSPIRA en absolut

d'aquesta manera la dependenta es va estalviar les comparacions entre marques, obviant la prestació més determinant de les aportacions tecnològiques en el sector tèxtil de les darreres dècades

Una pregunta pels responsables de la botiga: ratifiqueu l'afirmació de la vostra dependenta? Manteniu que la membrana GoreTex no transpira gens ni mica?
21 octubre 2021 17:38
Fatal sólo les interesa vender y que te largues en cualquier tienda te aconsejan en esta solo esperan que abras la cartera
30 septiembre 2021 14:08
El tracte al client dels més lamentables que he viscut mai, depenent molt maleducat. Preus i material normals.
22 septiembre 2021 23:16
Fui buscando artículos de acampada y me sorprendió que estando en montaña no hubiera nada de variedad, una pena.
El chico que me atendió muy agradable eso si.
20 septiembre 2021 4:59
Trato nefasto. Estuve a punto de marcharme por lo mal atendido que me sentí, mi pareja lo evitó. Los vaciles no cesaron durante el tiempo que estuvimos en la tienda, todo muy poco profesional.
04 junio 2021 20:06
De lo poco que hay por la zona que ofrezca ropa para la nieve y aún así sus precios no son para nada desorbitados.
Buena calidad y buen servicio.
25 febrero 2021 4:57
Muy buena atención. Jordi te explica y te aclara todas las dudas sin presionarte a comprar. El material es bueno y estar de guasa ameniza la compra.
18 enero 2021 15:34
El tracte al client va ser horrible. Dels pitjors que hem tingut mai en una botiga. La persona que ens va atendre ens prenia el pèl i es burlava tota l’estona, fent-nos sentir incòmodes. Realment va ser molt maleducat. No tornarem.
30 octubre 2020 8:08
Nos olvidamos las varillas de la tienda de campaña y nos salvó de un comienzo de escapada rural desastroso, además nos explicó como montarlas.
Super buena atención.
Un crack Jordi
19 octubre 2020 2:04
Molt contenta amb les meves compres. Ahir em vaig comprar uns bastons i el noi va ser súper amable. Un crack! Ja he comprat altres vegades i sempre molt bé.
Només trobo que falta més oferta en roba de dona, que n'hi ha poqueta comparada amb l'oferta masculina.
29 abril 2019 17:53
Hem anat a llogar unes raquetes per la neu, hem pujat a la montanya a fer una raquetada però a l'hora ens hem hagut de tornar per la forta ventisca. Al tornar les raquetes, sense nosaltres demanar-ho, ens han tornat els diners, ja que casi no les hem pogut fer servir. Us estem molt agraïts.

Escribe una reseña



Calificación general: