14 agosto 2023 16:58
Dels millors centres que he trobat entre molts. L'espai és acollidor, ample i lluminòs. Els professors, ofereixen cadascun un tipus de ioga diferent però TOTS son excel.lents en la pràctica i el tracte proper. Quan acabo la meva pràctica surto realment satisfeta. Les clases abarquen tot el que el Yoga implica força, equilibri, flexibiliat, relaxació i espiritualitat. Les classes son extenses, profundes i variades i el progrés es nota realment. Sovint per horari coincideixo més amb en Xavi que ens ofereix un vinyasa emocionant i que sovint ens sorpren amb algun regal pels sentits com a cirereta final. El centre és ideal. Gràcies per la vostra dedicació. Dani, Eva, Judith i Xavi.
14 agosto 2023 4:13
108 Yoga Room es un espacio donde puedo conectar con mi propio SER desconectando al mismo tiempo del día a día. Un espacio con personas geniales, comprometidas y capaces de transmitir el verdadero sentido del Yoga. Totalmente recomendado!
09 julio 2023 16:44
El 108 yoga room és un espai excel·lent per la pràctica del Ioga, ampli, amable i agraït, com el seu equip de persones, sempre amables i atents amb tothom. Sempre surto content i agraït de les pràctiques que ofereixen. Molt més que postures.
Anima't a probar-ho. Val la pena!
Molt recomanable!
06 julio 2023 5:08
Lo que más me gusta es que hay yoga para todas las personas, algunas clases son más pausadas/suaves y otras más fluídas/intensas. Además de practicar asanas también enseñan paranayama y meditación. Las y los instructores están muy bien preparados y son muy amables, le ponen mucho cariño a sus clases. El salón es muy amplio, ordenado y limpio. Se practica en una atmósfera muy tranquila y relajante.
16 junio 2023 5:02
Un espai agradable amb un equip de professors molt professionals i amb molta qualitat humana. Sens dubte un dels millors llocs per dur a terme la teva pràctica. Gràcies Xavi, judith, Eva i Dani. Sou un gran equip.
15 junio 2023 13:51
Llevaba varios años sin practicar yoga y sé que he encontrado MI lugar ideal. Hago hatha y los dos monitores con los que he trabajado son geniales. Clases amenas, variadas, asequibles a todos los estados de forma y un muy buen ambiente. Seguiré mucho tiempo aquí, lo sé.
07 junio 2023 23:33
Fa molts anys que vaig a classe amb el Xavi i fa unes classes molt dinàmiques i variades, que et fa desconnectar per connectar amb tu mateixa! Totalment recomanable.
01 agosto 2022 2:06
Recomiendo 100% las clases con Xavi, tiene una energía muy buena que transmite siempre. Además comparte sus conocimientos con todos. Cada clase es un aprendizaje interior con Xavi.
28 junio 2022 19:24
Fa uns mesos que he començat a fer classes de ioga al centre i amb en Xavi, i la veritat és que estic molt contenta. No només per la qualitat de les classes, sinó també per la varietat d'aquestes.
27 marzo 2022 17:42
Les sessions amb en Xavi són més que una sessió de ioga, són aprenantatges constants, entre la meditació, pranayama i pràctica. Un MESTRE de vida, amb una pràctica inpecable i bella.
27 marzo 2022 3:00
Estic profundament agraïda a en Xavi pel camí que he recorregut els darrers 3 anys descobrint el Ioga de la seva mà. M’ha ajudat a avançar, a superar-me, a meditar i a respirar com mai, fent que el camí sigui més fàcil amb una profunda connexió amb mi mateixa
23 marzo 2022 11:59
Per sort meva, vaig conéixer en Xavi Punsola a Verges, dsp em vaig mudar a Girona i vaig anar d cap a les seves classes a La Central, complertes, amb el ritme adeqüat, plenes de detalls que t’ajuden a millorar en la pràctica del ioga i un carme únic
14 marzo 2022 22:48
Es un sitio muy bueno para practicar yoga. El profe, Xavi, tiene muchos conocimientos, las clases son versátiles, dinámicas y muy completas. A parte de ejercicios de yoga se incorporan diferentes elementos como mantras, meditación, ejercicios con música. Sirven para ejercitar el cuerpo, ganar elasticidad y fuerza pero también para centrarse, adiestrar la mente y conectar con nuestra naturaleza. Estoy muy contenta de haber conocido ese sitio, me gusta mucho y lo recomiendo.
14 marzo 2022 20:43
En Xavi et fa sentir el ioga com un estat vital, com una eina per créixer i t'ensenya a separar cos i ment per sentir els beneficis de la práctica. Una experiència constant i magnífica
06 febrero 2022 8:02
Una forma de fer ioga des d'un acompanyament respectuós i de tu a tu, sense alliçonar i sense prejudici, només el que cadascú es posa. A nivell tècnic només agraïment i admiració.
22 mayo 2021 23:12
Molt recomanables les classes amb en Xavi.
Molt ben guiades, sempre diferents i dinàmiques,
molt més que un simple treball físic.
Val la pena probar-ho!
20 mayo 2021 11:58
Cada pràctica d’en Xavi està plena de cos, ment i cor. Practicar i aprendre ioga des de la seva visió et permet entendre i viure el ioga com una eina integral.
Les classes es disfruten molt i molt; cada una diferent, permetent que cadascu avançi i trobi la pròpia també. Gracies Xavi!
16 mayo 2021 16:20
En la vida tant trafegada i automatitzada que moltes vegades tots portem.s agraeix troba un espai per aturar-te, per escoltar-te i simplement dedicar te una estona a tu. En Xavi des de la seva senzillesa, amb el seu carinyo i perserverancia.m ha ajudat entendre que l'ioga és una manera d entendre vida que va més enllà d un treball fisic.et dona les eines per viure d una manera més conscient
13 mayo 2021 22:58
Las clases de Xavi no solamente hacen bien al cuerpo, sino también al espíritu. Gracias a sus clases siento que puedo ser cada vez mejor persona.
Son las clases de yoga más integrales y completas a las que asistido.
Y como para cada ejercicio marca 3 niveles diferentes, cualquier persona puede seguir sus clases y sacarles provecho.
24 abril 2021 19:04
Agraeixo profundament les classes de ioga amb en Xavi, són un espai per connectar-me amb mi mateixa acompanyada. I la seva manera de portar la classe m'encanta, les trobo dinàmiques, originals, i en el meu cas, ha fet que estimi el ioga. Molt agraïda de rebre les seves classes!
16 abril 2021 3:37
Un espai que m'acompanya a parar-me i sentir-me per connectar amb el cos, sensacions.
En Xavi per mi és una font de calma, presència i inspiració per el ioga en tots els seus aspectes (postures, respiració, consciència, escolta, actitud.)
Personalment em transmet i encomana passió i estima cap el món del Ioga.
09 abril 2021 23:34
Espai de respecte, tranquilitat i creixement. Molt contenta amb l'acompanyament d'en Xavi, proper i amable.
07 abril 2021 6:56
En Xavi t'acompanya en el teu propi camí. Ofereix unes classes amables, amb transicions fluïdes. Poc a poc el teu cos es va desbloquejant i omplint d'energia. Les sessions són diverses i pots anar d'una sessió més activa i enèrgica a una de més suau i profunda. No us perdeu els seus Karanes i les meditacions meravelloses.
05 abril 2021 21:34
He descobert el Ioga gràcies a en Xavi, ja que abans mai n'havia practicat, i la veritat és que sento que ha estat una gran elecció. Les seves classes són molt interessants, dinàmiques, i sempre ens anima a seguir-ho intentant, a anar més enllà dia a dia, i a entendre el Ioga com una forma de viure i no només com unes postures que es fan a classe. A més, també vaig a les sessions de meditació, que trobo que són un molt bon complement per aprendre a prendre consciència del moment present, del cos i de la respiració. El Ioga està representant un canvi de mentalitat per mi, una manera d'aprendre a que la ment no em domini i a estimar el meu cos i el meu interior.
04 abril 2021 17:05
Si tienes curiosidad por el ioga Xavi es un excelente compañero de viaje. Si nunca lo has practicado o si llevas tiempo haciéndolo no te preocupes Xavi es muy empático, te llevará a terrenos que todavía no conoces, siempre con alegría y una gran sonrisa.
Comencé con las sesiones de meditación de los martes. Después de algunos meses me apunté a ioga. Nunca había practicado ioga y para mi fue un descubrimiento fantástico. Llevo algo más de dos años y sigo disfrutando y aprendiendo como el primer día.
Gracias Xavi
01 abril 2021 2:18
Després d’uns anys de practicar sa part física des yoga, amb en Xavi vaig començar a descobrir que yoga és més que fer asanas i respirar. Amb una visió molt conscient i amb molta fluïdesa i llibertat, fa que visquis es yoga i que el gaudeixis a fondo. Esperant poder-te retrobar! Una abraçada!
31 octubre 2019 13:10
Amb en Xevi descobreixes el ioga desde el cor i no amb asanes molt complicadas. Totes les seves classes són molt progressives i dinàmicas ho recomano a tot aquell que vulgui iniciar-se al ioga, t'enganxa desde el primer día jo estic encantada amb les seves classes
17 octubre 2019 1:17
Apropar-se al ioga amb el Xavi vol dir fer-ho des de moltes perspectives, al teu ritme, de manera que sense adonar-te'n et vas sentint cada cop millor, vas progressant i et va enganxant. Animo a tothom sense cap dubte.
07 octubre 2019 15:15
Abans de conèixer en Xevi vaig provar altres centres de yoga i en ell vaig trobar el mestre que buscava. Les classes, sempre diferents, aconsegueixen canviar no només el meu estat físic sinó també emocional a millor.
Si estàs interessat en endinsar-te en aquest món no dubtis en provar-ho, no hi perds res i pots guanyar molt benestar.
25 septiembre 2019 19:43
Las clases con Xavi este año han sido un grato descubrimiento. Un lugar de paz, donde te aislas por un tiempo del mundo y te permite ser consciente de ti y de tu cuerpo.
Es de desconectar de la vida para reconectar contigo mismo.
14 septiembre 2019 14:16
En Xavi m’ha fet gaudir de la descoberta del ioga, aprofundint en el coneixement del cos i la ment durant aquests darrers anys. Per mi ja és una necessitat vital!
27 enero 2019 12:43
Amb en Xevi amb vaig enganxar al ioga. Les seves classes, perfectament guiades, et permeten estar sempre connectat en el moment present. Amb ell he après que en el ioga no és tan important arribar a fer la postura magistral, sinó a coneixes i aprofundir en un mateix. Totalment recomanable, no us deixarà indiferent.
21 junio 2018 22:55
Totalment recomanables les classes de ioga amb en Xavi. M'encanten les sessions perquè són molt completes i tot flueix. A través de la respiració connectem amb cada postura i com si d'un ball es tractés s'equilibra cos i ment. Surto de les seves classes transformada i amb energia! S'ha de provar!
19 octubre 2017 19:18
Fa més d'un any que practico el ioga integral amb en Xavier Punsola i n'estic encantada!
Es tracta d'un ioga molt complert, on les postures no són estàtiques, sinó que flueixen al ritme de la respiració i també es combina amb danses senzilles que permeten l'obertura del cos i l'esperit.
Sempre surto de les classes lleugera i molt feliç!
Moltíssimes gràcies, Xavier!
19 octubre 2017 11:52
Entres a la classe amb unes quantes coses al cap, pensant que totes són molt importants, i quan acabes tot s´ha relativitzat, la pau t'ha envait per fer-les totes amb la calma necessària. M'agraden especialment les dances, una part del ioga que no coneixia i que m'han obert a una nova mirada del ioga i de mi mateixa.
23 septiembre 2017 11:34
Tranquil space with a great vibe. Two good sized rooms. Deeply enjoyable classes with Xavi who speaks English. Recommend.
11 septiembre 2017 5:41
Me encanta porque el profesor hace de cada clase un aprendizaje de formas diferentes y muy didacticas de practicar el Ioga Integral. Es sencillo y a la vez muy completo. Su estilo es muy personal porque logra conectar con las autenticas necesidades de cada alumno. Y sabe transmitir conocimientos profundos. Compartiendo experiencias y haciendo participes a quienes quieran, es una apertura desde el saber del corazon.
05 septiembre 2017 4:13
Us ho recomano es un espai on respires molt bona energia! I el seu professor en Xavi es molt bon professional i amable! Recomanable 100%!
18 agosto 2017 20:07
Sessions de ioga matí, migdia i tardes. M'ajuden a dirigir l'energia cap als meus objectius del dia a dia, i a connectar amb la meva essència.
09 julio 2017 0:44
Desde que entres fins que surts, tot ocorre en un sol viatge, sense res que pugui distorsionar la connexió profunda.

Escribe una reseña



Calificación general: