05 septiembre 2023 17:35
Tomar la decisión de buscar ayuda fue un paso difícil para mí, pero desde el primer momento, Isaac me mostró su apoyo y predisposición. Su empatía, paciencia y profesionalidad me han aportado las herramientas necesarias para enfrentar mis desafíos, mis miedos y demonios y encontrar la paz interior. Es muy cercano y hace muy fácil hablar de cualquier cosa con él.

Lo recomiendo 100%, es difícil empezar pero es lo mejor que pude hacer! Gracias!
11 marzo 2023 11:40
Una de las mejores decisiones. Me costó mucho dar el paso de asistir a un psicólogo, isaac me transmitió confianza solo con verlo. Más aún cuando te sientas ha hablar con él. Sabe escuchar sin que te sientas incómodo. Se preocupa por lo que necesitas y quieres para poder ayudarte. Gran profesional.
09 marzo 2023 5:54
Una de les decisions millor preses.
Ara tinc les eines pee poder afrontar les meves pors i el meu dia a dia. Mil gràcies Isaac
24 junio 2022 16:49
Un gran professional, pacient i amb una gran escolta. També dona molt bons consells i eines per fer camí per la vida! Molt recomenable!
17 junio 2022 20:51
Isaac es molt proper i et permet explicar les teves emocions i pors lliurament, sense sentir- te incòmode.
26 mayo 2022 8:00
L’ Isaac ha estat de gran ajuda quan he necessitat recórrer a ell i m’ha ajudat a enfocar moments importants de la meva vida. És un gran professional!
29 junio 2019 4:20
I de sobte, vaig trobar-me parlant amb ell de cada un dels detalls que pensava que no podria explicar mai a ningú. S'agraeix molt quan una persona sap escoltar i et posa en situacions en les quals, un mateix, és capaç d'arribar a una solució. Gràcies a les seva escolta activa, als seus consells, als seus "deures", i a la seva eficàcia he pogut trobar aquelles eines que necessitava per continuar endavant!

Escribe una reseña



Calificación general: