13 junio 2020 13:59
Jana es una persona cercana y que sabe acompañarte. En mi caso gracias a la terapia regresiva me esta ayudando a entender y sanar ciertos patrones que repetia, a curar heridas a aceptar y a atreverme. Siempre siendo poco invasiva y respetando mi propio ritmo. Estoy muy agradecida, y con ganas de seguir este camino que m esta ayudando a sentirme mucho mjor. Super agradecida! ️
24 diciembre 2019 16:43
Jana es una profesional excelente, sabe empatizar y ayudarte a ver otras perspectivas.
Se hace fácil abrirse y poder hablar tranquilamente.
07 diciembre 2019 10:39
Sóc pacient de la Jana en l actualitat. Com a professional és excel.lent, però com a persona més! Només tinc paraules d agreïment per ella, per tota l ajuda emocional, diferents punts de vista i recomenacions que em dona per encaminar el meu nou futur! Moltes gràcies! Ets un 10! ^^
03 marzo 2019 1:00
Jana és una gran professional com ha demostrat en moltes ocasions. A més de conèixer els continguts de la psicologia clínica, sap combinar la ciència amb tècniques alternatives, on busca les arrels dels símptomes del pacient a través dels seus coneixements i que sumat a una gran capacitat intuïtiva aconsegueix uns resultats satisfactoris amb tots els pacients que arriben a les seves mans.

Com a recomanació convido a qualsevol persona a que provi la teràpia regressiva amb la que treballa Jana i que juntament amb altres instruments aconsegueix uns resultats extraordinàriament satisfactoris.

Toni Merino
28 noviembre 2017 7:18
Muy recomendable, sin lugar a dudas. Ante todo profesional y honesta. La sensación de hacer terapia con Jana, es de cercanía y comprensión. Solo tengo palabras de agradecimiento!
29 octubre 2017 20:29
Excel.lent profesional, amb molt sentit comú i propera a la vegada. Et fa veure les coses d' una perspectiva molt real i conscient en tots els àmbits. Molt recomanable també perquè la seva tasca es vocacional.
24 octubre 2017 18:31
Jana me ayudó a reencontrarme a mismo y superar varios problemas personales.
Muy recomendable, pues no te dice que has de hacer, te hace pensar en ello.
13 octubre 2017 23:52
Jana y yo hemos colaborado en sus instalaciones.
Ante todo es una persona cercana, honesta y buena profesional que busca siempre la mejor solución para cada persona.
No dudéis si necesitáis de su ayuda para reconducir, tratar o buscar salidas para vuestros hijos o para vosotros mismos.

Escribe una reseña



Calificación general: