19 abril 2023 13:31
Gran professional amb un tracte molt proper. Vaig tenir un esguinç al turmell i em va portar el tractament i la recuperació de forma genial.
23 marzo 2023 17:28
En només cinc minuts saps que has encertat venint a visitar-lo. Molta experiència, sentit comú i professionalitat. Van recomanar-me'l exactament per la lesió que vaig patir, i he deixat les crosses 2 mesos abans del que em van dir a l'hospital que faria.
06 marzo 2023 1:47
Hi vaig anar a parar ja fa 4 anys, desesperat de dolor quan em preparava per una prova d'ultradistància. En una sola sessió en vaig tenir prou per descobrir un gran professional i una millor persona. D'ençà, un cop al més passo pel "taller", perque em deixi nou i pugui seguir practicant esport molts anys més. A nivell humà, et sents molt ben acompanyat i et transmet seguretat en l'evolució de les lesions. Surts de la consulta recuperat fisicament i enfortit animicament! És un crac!
01 marzo 2023 6:57
En Joan Albert és un grandíssim professional, de tracte proper i honest amb els pacients. Fa anys que hi confio i sempre l'ha encertat en els diagnòstics i en els tractaments. Molt molt recomanable.
13 febrero 2023 21:32
El Joan Albert m'ha ajudat a suportar i superar la tendinitis, que és un procés llarg i dolorós. No hi ha fórmules màgiques, però saber que estàs en bones mans, és molt reconfortant.
04 abril 2019 7:28
Trato muy personal y profesional. El trabajaba duro para quitarme los dolores lo mas rapido posible. Muy contento y cuando tendre otro problema volvere.

Escribe una reseña



Calificación general: