14 marzo 2024 19:52
Muy buen profesional. Estudió nuestro caso a conciencia e hizo un trabajo magnífico. Nos ayudó muchísimo y su asesoramiento fue magistral. Gracias!
26 octubre 2023 0:13
No podemos estar más satisfechos con los servicios brindados en la gestión de nuestra herencia. Desde el principio demostraron un compromiso excepcional con nuestro caso y un profundo conocimiento en asuntos de herencia. La comunicación fue impecable a lo largo de todo el proceso, manteniéndonos informados sobre cada paso y proporcionando una atención personalizada que nos hizo sentir respaldados en todo momento. Gracias Joan.
20 octubre 2023 7:19
La seva experiència i atenció als detalls són insuperables, i el seu enfocament resolutiu ha fet que la gestió de l'herència fos una experiència sense estrès. Els recomano encaridament a tots els que necessitin assistència legal en assumptes successòris.
10 octubre 2023 7:17
Expert en herències. Hem sortit molt satisfets amb la resol·lució del cas i el tracte rebut. Recomanat.
03 octubre 2023 13:46
Vaig anar-hi per un tema de successions. De les deu o dotze preguntes que li vaig fer no me'n va saber respondre ni la meitat. Em va dir que li passés tota la documentació i que m'enviaria un pressupost. Li vaig preguntar que un pressupost per fer què i quins serien els propers passos. Em va respondre de manera evasiva, que abans s'havia de mirar tota la informació i que ja em diria alguna cosa.

L'endemà mateix li vaig enviar tots els documents que m'havia demanat. Donat que els dies anaven passant, una setmana més tard li vaig enviar un email preguntant-li si ho havia rebut tot correctament i quan m'enviaria el pressupost.

Passades dues setmanes jo continuava sense tenir cap notícia d'ell i vaig decidir trucar-lo. Em va dir que encara no s'havia pogut mirar res perquè tenia entre mans altres temes. Li vaig tornar a dir que no entenia quina era la finalitat del pressupost, que què pretenia fer.va continuar donant-me evasives.que si s'ho havia de mirar, que era normal que jo no entengués com funcionen els temes jurídics, bla, bla, bla, etc, etc, etc. Em va assegurar que a finals d'aquella setmana em trucaria per donar-me una xifra. Evidentment no em va trucar i dues setmanes més tard encara estic esperant a que em truqui o em digui res.

Evidentment he sofert una greu mala praxis professional per no utilitzar uns termes més gruixuts.

Per cert, la seva tarifa és el doble del que cobren altres advocats tot i que la seva manca de professionalitat no val ni la meitat.
-
EN RESPOSTA A L'ACUSACIÓ QUE SE'M FA DE “FALSOS COMENTARIS” PUC DEMOSTRAR (HO TINC TOT REGISTRAT) QUE:

- El dia 14 de Setembre 2023 li vaig enviar tota la documentació per email.
- El dia 20 de Setembre 2023 li vaig enviar un email preguntant-li si li havia arribat tota la documentació correctament i quan rebria el pressupost.
- No van ser 30 preguntes (encara conservo el full que hi vaig portar) i a més, en tot moment el vaig tenir únicament jo a les meves mans. Fet que pot corroborar la meva parella que també em va acompanyar.
- Avui he rebut 3 trucades de dos telèfons mòbils diferents (curiosament després de publicar aquesta ressenya) que no figuren a la meva agenda. Cap dels dos figura a la targeta de visita/contacte de l'advocat on tan sols s'hi mostren un número de telèfon fixe i un email com a formes de contacte.

I, efectivament, 22 dies després de la primera visita i sense saber-ne res d'ell (més enllà de la trucada que li vaig haver de fer jo per recordar-li la situació) per suposat que no li acceptaré cap pressupost ni justificat ni injustificat.

Per cert, després de la mala experiència ja vaig anar a un altre advocat, que m'ho va saber contestar tot i no em va indicar la necessitat de fer cap pressupost.
30 septiembre 2023 23:09
Atención muy buena, muy buen profesional, como hay pocos. Muchas gracias Joan por tu atención.
29 septiembre 2023 10:49
Gran professional amb anys d'experiència. Estudia al detall cada assumpte. Especialista amb successions.
26 septiembre 2023 1:35
Trato impecable y confianza absoluta en este gran profesional. Me consta su esfuerzo y entrega en la función que desempeña. ¡Volvería a recurrir a él sin duda!
31 julio 2023 8:35
Despacho muy profesional, perfeccionista en su trabajo y con un trato excelente con sus clientes. ¡Lo recomiendo al 100%!
29 junio 2023 22:01
Tracte excepcional i molta seriositat. Tot molt clar des del primer dia i el cas resolt amb excel·lència. Recomanat.
24 julio 2022 9:43
Tracte perfecte, moltes gràcies per les gestions realitzades amb l'herència. Els recomano!
12 julio 2022 18:46
Servei impecable. Molt bona gestió de les necessitats demanades i molt àgils. Molt recomanable!:)
27 junio 2022 4:55
Grans professionals. Em van solucionar el problema d'una manera molt eficaç i amb un tracte molt personalitzat. Els recomano al 100%!
22 junio 2022 22:46
Serietat i copromís en la seva feina. Magnífics professionals! Em vaig sentir en tot moment molt ben asesorada.
11 junio 2022 6:21
Muy contentos de como gestionaron toda la herencia. Era algo que nos preocupaba y nos generaba muchas dudas, pero desde la primera toma de contacto con ellos nos tranquilizamos mucho y sabíamos que estábamos en muy buenas manos. Excelentes professionales!
15 octubre 2021 4:23
Muy buen profesional, con las habilidades necesarias para su trabajo muy próximo al cliente y trabajador
20 mayo 2021 23:48
Un gran professional, tracte proper amb els clients, un advocat correcte i seriós! Molt Recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: