01 abril 2023 1:23
Fa uns quants anys que conec en Joan i sempre l'he valorat molt com a persona. Per sort últimament he pogut participar en unes classes de balls de saló. M'ha sorprès molt agradablement el sistema que fa servir per corretgir i equilibrar la postura corporal, com també, la paciencia que te a l'hora de explicar els passos i com educar l'oïda per diferenciar els diferents ritmes. Enhorabona Joan! Que per molts anys puguis seguir ajudant-nos
16 marzo 2023 22:45
Joan Pons és un entrenador entregat en la seva tasca, atent, respectuós i proper.
Sap copsar la necessitat personal i oferir la millor eina per a cada moment.
El PcT m'està suposant descubrir-me desde una base sólida de confiança.
El benestar personal que obtinc és tal que qui m'envolta també en surt beneficiat.
Moltes gràcies Joan Pons!

27-01-2023
Mai m'hauria imaginat que l'expressió "vaig a entrenar" formés part de la meva rutina setmanal. I ara, en l'actualitat ja forma part del meu programa de vida.
Reconèixer límits i descubrir possibilitats. Integrar amb consciència els processos i deixar aflorar parts desconegudes de la pròpia persona sentint el goig de la millora constantment.
Per a mí aixó és el què supòsa entrenar i per aixó seguèixo venint Joan Pons perqué amb tú és una contínua descuberta en l'ambient d'absoluta confiança i respecte que et caracteritza. Gràcies de tot cor!
08 febrero 2023 22:51
Ja fa anys que, amb un grup d’amigues, faig un treball de coneixement del nostre cos amb el Joan.
Mitjançant el ball, he millorat coordinació i també col·locació corporal.
L’hora setmanal que passem ballant es un temps de alliberament de la ment i activitat del cos, que crec que em beneficia, tan per treure tensions de la vida quotidiana, gaudir una estona i sobretot, conèixer el meu cos d’una manera diferent a la convencional
18 diciembre 2022 2:11
Immillorable experiència en l'aprenentatge del ball. Més enllà de les diferents figures i estils, l'adquisició de les arrels de la tècnica del ball social (l'equilibri, el pes al terra, etc.) ens han permès disfrutar i gaudir ballant en qualsevol sala.
24 noviembre 2022 23:56
Moltes gràcies per ajudar-me a recuperar la confiança en mi mateix el que m'ha permès tornar a treballar.
22 octubre 2022 17:15
Hi han persones que només amb el seu esdevenir són mestres. Només al veure a Joan Pons, et pots adonar de les veritats del cos que sosté. No només t’ensenya el ball o els exercicis més adequats segons les teves peticions, si no que t’apropa a un nou món, on el teu cos i tu esteu en comunió. En nomes 4 setmanes, vaig notar les meves energies totalment renovades juntament amb nous exercicis que sumar a les meves rutines fisiques. Molt agraïda! "
06 octubre 2022 8:35
El Joan em va fer descobrir mitjançant la música i el treball amb el cos que es poden millorar o alleugerir moltes tensions que acumulva en el meu día a día. El seus coneixements varen ser molt importants així com la seva manera d'explicar-m'ho i fer-ho entendre, es nota que ho viu i ho coneix amb vocació i passió. És un entrenador especial que et fa sentir molt còmode.

Escribe una reseña



Calificación general: