24 marzo 2023 14:03
El resultat amb el tractament del doctor Raga ha estat excel.lent. He estat uny any i mig amb Invisaling i el procés ha estat fàcil i còmode. En Joan em va explicar des del començament quins serien tots els passos i no hi ha hagut sorpreses. També preveia els moments més difícils i em donava consells. Tant ell com l'equip són molt agradables i puntuals a l'hora de fer les visites. Recomanaria 100% el seu servei.
15 marzo 2023 4:26
IMMILLORABLE! No puc estar MÉS contenta d'haver pres la decisió de fer-me el tractament d'invisalign amb el Dr. Raga.
La seva professionalitat des del minut zero és brutal!
T'explica la tècnica i junts prepareu un estudi i preneu la decisió de com vols desenvolupar el tractament.
En el meu cas, jo tenia molt clar que no volia tocar queixals del seny.i ell amb la seva tècnica i estudi ho va respectar i hem aconseguit un resultat de luxe! UNA PASSADA
Aquest tractament a mi m'ha servit per 2 raons:
Bruxisme nocturn i alineació del somriure.
Es un tractament molt fàcil de cumplir i gens molest.
GRÀCIES I GRÀCIES JOAN! I a tot l'equip!
26 enero 2023 3:30
Moltes gràcies Joan! Ha sigut un plaer fer el tractament amb tu, no vaig poder escollir millor. Estic molt content amb el resultat.
29 octubre 2022 7:11
Contar con Joan es estar al lado de uno de los mejores especialistas en una Clínica de dental de Ortodoncia en Girona.
23 octubre 2022 2:41
El dr Raga t'explica de manera entenedora cada pas del tractament a fer. Es nota que gaudeix amb la seva feina, gran professional. Tracte proper i humà. Invisalign ha corregit el meu problema a la perfecció. Preu exacte al pressupostat, sense sorpreses. Sóc metgessa i el recomano, sense dubtar-ho
15 agosto 2022 10:00
Muy contento con el resultado de ortodoncia invisaling, el resultado ha sido mucho mejor de lo que me esperaba, gracias a el Dr. Joan Raga i su equipo que han aconseguido un resultado inmejorable, recomiendo 100% a quien quiera hacer un tratamiento de ortodoncia que se deje aconsejar y llevar por Joan, un gran professional. Gracias por devolverme la sonrisa!
03 junio 2022 6:50
El Dr. Raga i tot l'equip d'odontologia ofereixen màxima professionalitat i no dubto a recomanar-los. Tracte amable i serietat
05 abril 2022 15:15
Recientemente he terminado mi tratamiento de invisalign con el Dr. Raga y estoy muy satisfecha y contesta con el resultado. Me considero una persona muy crítica y perfeccionista con mis dientes y el Dr. Raga ha conseguido en tiempo récord dejarme la sonrisa que deseaba.
03 diciembre 2021 16:52
Fer-me el tractament Invisalign ha estat un gran encert! M'ha canviat el somriure i la autoconfiança. Agraeixo la gran professionalitat i excel·lent tracte humà del Dr. Raga i del seu equip. Ara penso que hauria d'haver pres la decisió molt abans:)
18 mayo 2021 20:43
Sens dubte, molt agraïda i satisfeta amb el resultat del tractament Invisalign, però sobretot amb la professionalitat i el tracte humà del Dr. Raga i tot el seu equip que també m'ha atès (Ikram, Cristina & Francesca). És un doctor molt amable, proper i pacient, adaptant-se a la situació de cada pacient per arribar a obtenir el millor resultat en el menor temps. En el meu cas, vaig arribar a ell per trobar una solució a una qüestió de salut dental més que no pas estètica però m'ha solventat les dues. Merci!
25 enero 2021 9:30
Mal profesional, un déspota y muy mal educado, nos trató fatal.no lo recomendaremos ni volveremos
03 enero 2021 4:58
Tenia una boca complicada i després de veure’m amb 3 dentistes diferents, vaig decidir començar invisalign a Odontologia Campistol amb en Joan Raga.
El preu era el mateix que a altres llocs i l’experiència i confiança d’en Joan van ser els principals motius pels que vaig escollir-los.
No puc estar més content del resultat i de l’atenció rebuda durant aquests anys, sobretot per part d’en Joan i la Cristina. Durant aquest temps, han adaptat el tractament a les circumstàncies personals, fent fàcil el dia a dia i buscant sempre el millor resultat. Si estas buscant un lloc on començar el tractament, aquí et poses en les millors mans!
25 abril 2020 15:02
Increíble profesional, muy bien trato, me ha devuelto la sonrisa, he acabado con mi tratamiento en solo 17 meses, a pesar de mi fobia al dentista el me ha ayudado un montón en los momentos más críticos, 100% recomendable
10 marzo 2020 7:22
He realitzat el tractament amb invisalign amb el Dr. Raga per recomanació d’un conegut, i estic molt contenta amb el resultat. A l’inici del tractament pensava que només seria una millora estètica, però al final he vist que també ha estat una gran millora funcional sense necessitat de passar per quiròfan. En quant al preu, varia molt segons les necessitats individuals, però jo personament el vaig trobar molt correcte pel tipus de tractament que m’oferien, i ha valgut molt la pena. Estic molt agraïda amb el Dr. Raga i el seu equip pel seu tracte i la seva professionalitat!
26 diciembre 2019 7:23
Molt content amb el resultat, una atenció fantàstica. La veritat que no tenia gaire confiança en mi mateix abans d'anar a visitar al Doctor Raga. No coneixia el sistema INVISALING. Em va aconsellar molt bé. Tot això amb un seguiment molt proper i constant que es veia reflectit a la meva bona evolució. Recomano de debò visitar-lo i preguntar. És un plaer haver provat aquest sistema i estic molt orgullós cada dia de somriure!
02 septiembre 2019 11:37
Terminé mi tratamiento con el Dr. Joan Raga y estoy muy contenta con el resultado, un gran profesional, lo recomiendo sin duda!
29 agosto 2019 16:23
Mi experiencia con el Dr. Raga y sus colaboradores de Girona ha sido increible, el tratamiento invisalign me ha alineado los dientes como deseaba. La atención muy personalizada, muy detallista en cada revisión y sobre todo, los más sorprendente para mí fue que hasta que el doctor Raga no consiguió el resultado que buscábamos no finalizamos el tratamiento sin ningún coste extra (nuevos aparatos, mas revisiones, etc). Muy contento con el resultado.
26 julio 2019 12:29
He seguit el tractament Invisalign sota la direcció de Joan Raga a la clínica Odontològica Campistol. Content amb el resultat final.
Bons professionals. Recomanables.
14 junio 2019 19:33
El dr. Joan Raga i el seu equip a Odontologia Campistol de Girona son molt professionals i agradables. Un plaer haver estat a les seves mans.
26 mayo 2019 18:07
Molt satisfeta amb el resultat i amb el tracte rebut. Professional i molt proper. Molt agraïda a en Joan i a tot l'equip.
20 abril 2019 4:21
L'ortodoncista Joan Raga i el seu equip donen uma gran seguretat ja que porten una llarga trajectòria professional. Durant el tractament, que per cert el recomano sense cap mena de dubte, m'he sentit molt ben atesa i molt ben cuidada!
28 marzo 2019 13:46
Acabo el tractament de Invisalign i el resultat i l'experiència ha estat fantàstica gràcies a la professionalitat del ortodontista Joan Raga i de la seva recomanació de fer ús del Acceledent. L'acceledent m'ha permès acabar el tractament amb només nou mesos i he aconseguit els resultats òptims que buscàvem. Us recomano que feu ús de l'accelent sempre que comenceu un tractament de invisalign ja que treu les molèsties que puguin sorgir i accelera el moviment de les dents. No ho dubtis, és genial!

Escribe una reseña



Calificación general: