22 abril 2023 16:40
En la meva experiència personal vaig trobar que hi ha un molt bon tracte, productes de qualitat i de proximitat. La decoració en l’interior és acollidor i familiar. Gran experiència! Molt recomenat.
23 diciembre 2022 2:03
Bijouterie de très haute qualité! Travail sérieux et professionnel! La bague est magnifique! Merci encore!
04 mayo 2022 14:23
TRATO CERCANO Y PIEZAS INMENJORABLES
La mejor calidad en Girona, son expertos en hacer joyas a medida, cosa que no se encuentra con facilidad. Un 10: atencion impecable, cercania y flexibilidad. Recomiendo!
01 mayo 2022 8:32
Em fascina anar a Bosch joiers i que m’expliquin els últims dissenys que han fet. Joies amb ànima, totes elles precioses i moltes d’elles peces úniques. El tracte exquisit i sempre amb un assessorament impecable. La meva joieria de confiança sense cap mena de dubte.
19 febrero 2022 19:54
EMPRESA CERCANA Y FAMILIAR

Fuimos para hacer presupuesto de las alianzas.
Fueron muy pacientes con nosotros, nos escucharon en todo momento y lo más importante no intentaron venderme nada, sino facilitarnos el conseguir lo que deseábamos.
Precio muy competitivo.
Rápidos y eficaces.
25 enero 2022 5:28
Empresa familiar, et sens com a casa.
Professionals i molt atents.
Molt recomanable!
Tornaré.
15 diciembre 2021 18:23
Són grans professionals, saben escoltar i aconsellar.
Tant hi he comprat peces de disseny propi com m'han arreglat joies familiars i sempre he sortit molt contenta.
01 julio 2021 5:09
He realitzat un encàrrec de disseny molt específic i personal; i el resultat és espectacular, acabats i detalls de màxima qualitat.
Tracte proper i súper professional; a més de confiança i discreció exquisides.
19 abril 2021 2:16
Dissenys mot bonics i un tracte immillorable.
Són molt amables i donen un tracte excel·lent
07 marzo 2021 14:56
Soc esportista i vaig visitar la joieria M Bosch per adquirir un rellotge Garmin. El tracte va ser exvcel·lent en tot moment i amb la sensació d' estar a mans de grans professionals. La joieria espectacular i està situada al costat mateix de un dels punts emblemàtics de Girona, el Pont Eiffel.
03 febrero 2021 20:33
Ho tenen tot. Qualitat, amabilitat, confort, bon producte, dissenys únics i una atenció personalitzada q et fa sentir com a casa.moltes felicitats per la tasca q feu a més q feu més gran el prestigi del vostre pare.no canviï mai! Sou genials!
05 agosto 2020 21:40
Una vegada més no ens han fallat! Un lloc on trobar sempre el que necessites, amb un tracte exquisit! Joies amb una sensibilitat especial, que també transmeten en la seva atenció!
molt recomanable!
22 julio 2020 7:49
M'han construït una joia molt especial i única, atenent tots els detalls que els vaig demanar. Són uns excel·lents joiers, treballen amb una gran professionalitat i amb les màximes garanties.

Moltes gràcies per fer fàcil lo difícil!
22 julio 2020 1:26
En Salvador sempre ofereix un tracte excel·lent, productes de qualitat, disseny exclusiu i servei postvenda immillorable.
07 julio 2020 2:52
La nostra experiència ha estat molt bona, n’estem molt contents. Durant el confinament vam comprar unes arracades de nadó online i en pocs dies les teníem a casa. Van ser molt atents i ràpids, ja que el mateix dia que els vam contactar ens van ensenyar diferents models i ens vam poder decidir de seguida. El paquet i l’envoltori de les arracades és preciós, han tingut cura de tots els detalls.
11 marzo 2020 0:39
Mala experiència, al no tenir un resultats que esperàvem d’una Pulsera que les tres vegades que es va utilitzar es va trencar, fins que definitivament com era d’esperar es va perdre.
La única resposta quan se’ls hi va dir (ja havíem anar una vegada a arreglar-la) que ens passarien el preu per una de nova.
Considero que la feina estava mal feta, quan el que s’havia trencat era la plata que ells havien dissenyat.
Una decepció! Una joiera amb molt nom però res mes.
13 noviembre 2018 10:09
ATTENZIONE AGLI ACQUISTI ON LINE!
Acquistato orologio on Line della marca U Boat. Spedito in Italia senza alcuna assicurazione. Pacco arrivato senza orologio. € 3900,00 di acquisto non assicurato per un pacco arrivato svuotato del prezioso contenuto. Dopo una settimana di solleciti non andati a buon fine, ad oggi ancora nessun rimborso. Mi riservo di cambiare la recensione assolutamente a zero stelle se dimostrerà ' professionalità', visto che si tratta di una gioielleria fisica mi sarei almeno aspettato una pronta riparazione per il maltolto ma ad oggi il nulla!

La risposta che ha scritto e' completamente falsa. Amazon sta aspettando che lui rimborsi, ho chiesto più volte il rimborso e Bosch ha risposto che non darà i soldi finché non ritroverà l'orologio che loro, sottolineo, hanno perso, e non mi e' mai arrivato. Questi personaggi spediscono orologi (forse), non assicurano i pacchi e quando arriva il pacco e' vuoto e non avendo fatto alcuna assicurazione ci si trova senza i soldi pagati e senza orologio ordinato delegando tutta la responsabilità ad amazon quando sono loro ad avere spedito, e non amazon. Pazzesco!

Escribe una reseña



Calificación general: