02 diciembre 2019 22:37
En la primera sessió amb en Jordi, tenia dubtes de la meva pròpia recuperació, però amb molta voluntat i esforç i gràcies a la gran professionalitat d'en Jordi, avui en dia i després d'un any, sóc una altra persona en moltes ganes de viure. Gràcies Jordi.
26 octubre 2019 23:32
Després de molts anys convivint amb ligirofòbia (fòbia als sorolls forts i explosius) que condicionava completament la meva vida quotidiana, puc dir que gràcies a la teràpia que hem conduit amb en Jordi, jo i la fòbia hem deixat de conviure.

He conviscut amb aquesta fòbia durant 20 anys i he provat varies teràpies. Després de uns mesos de no veure resultats, desistia i en buscava una altre. Quan vaig començar la teràpia amb en Jordi pensava que tindria aquesta por tota la vida, i que sempre definiria qui era. Després de 6 mesos de teràpia, puc dir que estic a molts pocs passos de superar-la definitivament, i per fi, ja no condiciona la meva vida. Cada sessió és un pas endavant i es molt fàcil veure’n els resultats. Les persones que m’envolten i han vist durant tants anys aquesta por irracional encara els hi costa de creure que pugui sentir un petard i no marxar corrent. Amb paciència i constància hem aconseguit amb aquesta teràpia una cosa que jo donava per impossible.

I no només puc dir que ja no tinc ansietat ni por, sinó que he arribat a entendre el perquè d’aquesta fòbia, que sembla irrellevant però és molt important. És la primera vegada que no em fa “pal” anar a teràpia doncs penso que sempre en surto amb alguna cosa positiva, no es limita a escoltar (com m’havia passat en anteriors teràpies) sinó que m’ajuda a reflexionar. No només m’ha ajudat a superar una fòbia, sinó també a afrontar els reptes que se’m han presentat durant lo que ha durat (i segueix durant) la teràpia, laborals, personals, de salut. I ha estat tanta l’ajuda, que ja no ho veig com una teràpia sinó com un canal per entendre les emocions, superar els obstacles i agafar perspectiva quan tot es fa una muntanya.

Només tinc paraules d’agraïment i no puc fer altre cosa que recomanar donar-li una oportunitat, doncs vaig arribar a la seva consulta totalment derrotada i n’he sortit reconstruïda.

Moltes gràcies Jordi

Escribe una reseña



Calificación general: