27 octubre 2022 14:21
El Doctor Auguet es un excelente profesional y una gran persona con una calidad humana difícil de encontrar. Para mí es el mejor urólogo con diferencia, te trata como a un amigo. Un abrazo Pep!
Joan Ruano
26 agosto 2022 9:55
Doctor es una pregunta a mi papa le van hacer una citoscopia pero tiene sonda puesta en estos momentos.le inlfuye en en algo o cual es el paso a seguir
06 abril 2022 16:02
Si, todas las reseñas son ciertas! El Dr. Auguet es cercano, sincero, cordial, amigo, tranquilizador, te hace sentir cómodo en cualquier situación, busca solucionar los problemas quitando hierro a lo menos importante, es comunicativo y un gran tipo….
No cambies Pep!
29 marzo 2022 21:11
Ja vaig buscar l'Uròleg amb millors referències de Lleida ja que disfruto d'una bona mútua, però a superat les meves expectatives, no sol es molt bo com a metge, sino que del primer dia demostra empatia i ganes de solucionarme el problema, te un tracte molt proper i ajuda molt a normalitzar converses que poden ser incòmodes. La seva professionalitat va molt més enllà que analitzar proves mèdiques, l'important és que sap transmetre que diuen per què les entenguis, i com encarar els següents passos. Encara no em solucionat del tot el problema, pero en poc temps em avançat moltisim. De moment: simplement immillorable en tots els aspectes, l'únic que no va ser perfecte un dia es que no va poder analitzar aquell mateix dia una prova que em varen fer al mateix centre, vaig haver de tornar un altre dia, i pels que som "de comarca" em de fer km expresament, però això no és culpa seva, sinó de la clínica per no cuadrar la prova i el seu análisis al mateix dia.
29 diciembre 2021 11:23
Un gran professional, et dona unes bones explicacions sobre el teu problema i solucions. Tenim plena confiança. Sol cal dir que hi anem tota la familia i estem molt contents. Us recomano aquest doctor.
15 diciembre 2021 19:56
El Dr Auguet va fer-me una vasectomia fa una setmana i només en puc dir paraules bones. T’explica en tot moment, abans, durant i després tot el que serà i això fa estar molt tranquil. Delicat i sense pressa.
14 noviembre 2020 9:52
Excelente profesional con explicación clara y aplica el mejor tratamiento, si se consigue un beneficio notable para la salud.
30 octubre 2020 14:27
El tracte del doctor Auguet es excel·lent, molt bon professional i excel·lent persona.
Continurè fent les revisions cada any
gracies per tot
08 octubre 2020 18:08
El Dr. Auguet aconsegueix combinar una exploració acurada amb un ambient idoni a la consulta. És un metge complet. Li dono la màxima puntuació
05 octubre 2020 16:50
La visita muy bien muy amable y profesional lástima que me encontró todo bien y no volveré en mucho tiempo muchas gracias
25 septiembre 2020 13:16
Un gran profesional, cercano al paciente, muy humano. En resumen un 10 de médico. Creo que esta profesión más que otra tiene que ser vocacional.
13 septiembre 2020 19:26
Un gran profesional. Me atendieron muy rápido y el trato por su parte fue muy cercano y me hizo sentir muy cómodo. Me informó perfectamente de mi problema y de la solución. Es un placer tratar con personal médico así. Recomendable sin duda
01 septiembre 2020 14:42
Estic molt i molt agraïda i contenta amb el doctor Auguet (Pep!), mai m’havia trobat un doctor que expliques tant bé el meu cas, et resolt tots els dubtes, sense pressa i amb molt tacte, es una tracte tant de tu a tu, que això et fa sentir molt agust, i no cal dir que li veus a la primera, les ganes que té de fer les coses ben fetes, es nota que està molt ben format amb el seu camp. EXCELENT PROFESSIONAL!
09 agosto 2020 13:48
El Dr. Auguet és molt professional, tot i la seva joventut està molt ben format i és molt àgil davant una situació adversa.
03 agosto 2020 12:12
El doctor Auguet és un excel-lent professional, amb un tracte molt proper i amb una qualitat molt important: dóna molta tranquil-litat i confiança al pacient. Vull seguir fent-me la revisió amb ell cada any.
15 julio 2020 1:12
Primera visita i feedback excepcionalment positiu. Molt professional, rigorós i amb evidència d'absolut domini de l'especialitat. Certament, és difícil trobar un doctor amb dedicació per la seva feina, rigor, professionalitat i, al mateix temps, mantenint un tracte cordial i proper amb el pacient, com és el cas. Professional molt recomanable en tots els sentits.
08 julio 2020 3:06
És un gran professional i de tracte excel·lent. Jo he necessitat de la seva atenció en diverses ocasions i sempre m'ha orientat molt bé, detallant tant el que tenia com les possibilitats de tractament. I això et dóna confiança i tranquil·litat.
12 enero 2019 13:51
Te atiende sin prisas con un trato muy cercano, casi de amigo. Te atiende de forma muy profesional y puntual. Yo personalmente le estaré siempre agradecido. 100% recomendable.

Escribe una reseña



Calificación general: