18 agosto 2023 11:20
Servei IMPECABLE, divendres ens vam quedar sense frigorífic, vam trucar al matí i a primera hora de la tarda ja el teniem instal•lat, l'angoixa ens va durar amb prou feines 4 hores, pensàvem que hauriem de llençar tot el que teniem al vell perquè no aconseguiriem un de forma express i ens van salvar la vida. Sobint el més important a l'hora de comprar no sempre és estalviar, tant important com això (o més fins i tot) és l'atenció i el servei, tant ala moment de la venda com a la postvenda, i al Jubany es compleixen ambdues condicions al 100%. Ep, i que a sobre a nivell de preus també estiguin en un rang assequible, doncs fa que com al nostre cas els tinguem com a botiga de referència d'electrodomèstics i tot tipus d'estris per a la llar des que vam arribar a Palau al 2004. Felicitacions equip, continueu en aquesta línia!
12 mayo 2023 2:43
Me llamó la atención con su rostro sonriente y su actitud sincera. Compré un lavavajillas. Estoy muy satisfecho.
26 julio 2022 14:25
Molt contents de la seva atenció i professionalitat.

100% Recomenable.
24 febrero 2022 3:17
Tienda bonita, todo muy bien colocado y la Ma Angels y la dependienta de 10 te aconsejan super bien y siempre con una sonrisa! 100% RECOMENDABLE
El señor Joan Jubany y Miquel super eficientes en cuanto a reparaciones y entrega de electrodomésticos, puntuales, educados. Por eso prefiero comprar en el pueblo por la atención personalizada y el servicio si algo no sabes como funciona, o no va bien, enseguida a casa.
Encancantada, compré un lavavajillas y te traen el nuevo te lo dejan instalado y se llevan el antiguo todo incluido en el precio.
Variedad de productos y si no lo tienen te lo piden y al día siguiente como mucho dos días!
06 abril 2021 2:41
Molt bé, molt servicials i atents, gran varietat de productes i preus.
04 febrero 2021 22:52
Molt Bona atenció I servei postventa. S’agraeix el servei postventa comparat amb les grans superficies. T’estalvies els viatges i marejos. Val la pena.
04 noviembre 2020 18:52
Persones molt treballadores i complidores. A la botiga sempre hi trobem el que busquem.

Escribe una reseña



Calificación general: