25 enero 2024 13:39
Jo tenia por,no.el següent! Per el meu cumple,la meva famila hem va regalar un tractament i ,realment ho van encertar.tots molt amables i professionals.tant el director, com les auxiliars i el Nacho! Espectaculars tots! Gràcies
17 diciembre 2023 13:34
Es, sin duda, la mejor clínica dental que hay en Manresa, se la recomiendo a todo el mundo. Todo el equipo son muy profesionales, de los pies a la cabeza, y te lo explican todo de la mejor manera posible para que lo entiendas a la perfección. Te hacen los estudios necesarios para saber exactamente que necesitas y cada especialista te visita para saber si puede mejorar en algún aspecto tu salud dental.
No os imagináis el tiempo que hacía que no iba a un dentista, por lo que nos pasa a todos; las largas esperas, el dolor, las molestias, el no saber como acabará todo.pero aquí puedes estar tranquilo, ya que para ellos lo primero es el bienestar del paciente y hacen todo lo que está en sus manos para que tu experiencia sea la mejor posible.
Gracias a todo el equipo por el trato recibido, pero en especial, a Ernest Junyent, que lleva de una manera impecable la clínica y a sus pacientes.
04 diciembre 2023 9:56
Vaig anar a fer una higiene dental i va ser tot perfecte, amables, ben feta. Tornare segur
26 octubre 2023 3:59
Instalacions i servei inmillorable, la gent molt atenta i amable, molt bon tracte. Recomanable 100%
17 octubre 2023 10:19
Lloc idílic i molt bon tracte, et fan sentir com a casa des del moment que entres i sempre miren per el ben estar i millora del client.
03 septiembre 2023 15:58
Un déu en tracte i eficiència. El servei d'urgències és molt efectiu. És molt recomanable treballar amb ells.
14 julio 2023 23:53
Molt contenta amb la neteja dental que em va fer l'Ariadna. Molt bona feina. Et fa una exploració súper complerta, t'explica molt bé tot el procediment i treballa amb cura i amb un tracte amable que et fa sentir còmoda i relaxada tota l'estona. No em va fer gens de mal. 100% recomanable!
26 junio 2023 2:36
La mejor limpieza bucal que me han hecho nunca, mucha delicadeza y profesionalidad. El personal es un encanto, muy atentos y amables y en especial Ariadna que fue quien me trató. Una clínica de 10, la recomiendo mucho.
24 junio 2023 13:48
Molt contenta amb el tracte dels pacients i amb els serveis que ofereixen.
Ens va atendre l’Ariadna i a part d’estar molt ben atesos és una molt bona professional. Enhorabona per la rigurositat i seriositat en la que treballeu.
15 junio 2023 10:38
Soy clienta hace tres años, la clínica es excelente. Me atendió Ariadna, y en todo momento me explicó el proceso, me indicaba que era lo mejor para mi salud bucodental, muy amable y gran profesional. La limpieza bucodental excelente e indolora Gracias a sus máquinas nuevas.
24 mayo 2023 23:09
Un tracte molt professional i humà, el meu nen va estar super relaxat i va riure molt! Gràcies pel vostre professionalisme.
23 mayo 2023 12:41
M'han fet una neteja impecable, amb delicadesa i comunicació en tot moment del procés per part de la higienista Ariadna. Totalment recomanable!
12 mayo 2023 16:59
Encantat amb la professionalitat i els tractaments de Junyent Estudi Dental. Sense dubte, els recomano!
24 abril 2023 22:34
Venia d'una experiència d'un altre dentista molt dolenta on vaig agafar por a anar al dentista, i aquí em van donar moltíssima confiança i em van treure la por. Encantada amb el tractament que em van realitzar i el tracte que vaig rebre. Els recomano 100%
19 abril 2023 19:33
Després d'un any de tractaments periodontal i amb Invisiline, només dir que estic molt satisfeta i agraïda amb el tracte i els resultats obtinguts fins ara. Són un gran equip profesional i humà.
19 abril 2023 0:00
Molt contenta pel tracte. Tenia programada una neteja dental i a més
més m'han fet una radiografia i un escàner per veure si hi havia algun altre problema. M'ha atès l'Ariadna, ha estat molt professional i delicada.
Encantada amb la visita!
09 abril 2023 11:55
M ha agradat molt el seu servei, com m han tractat i el tractament bocal realitzat. Una gran professional l Ariadna me sentit molt còmoda. Gràcies
14 marzo 2023 14:44
Molt bona atenció al client i aconsella a que vinguin a visitar la mireia és la millor estic molt contenta amb tot el servei
28 febrero 2023 5:21
Un tracta molt especial amb tots els Professionals de la Clínica, i una feina immillorable!

Molt Agraït amb tots els Membres del Equip!
15 agosto 2022 3:31
Després de deu mesos, puc dir amb molt orgull i molta felicitat que el tractament Invisiling amb la Clinica Junyent de Manresa ha anat perfecte i estic molt contenta, tant pels resultats com amb el personal amb qui he tingut contacte, que ha sigut molt professional i atent durant tot el procés.
Ho recomano 100%.
13 julio 2022 9:36
Tracte excel·lent amb gran professionalitat. Respecten les cites establertes i sempre atents per confirmar la visita i ajustant-se a les teves necessitats. Molt content!
07 julio 2022 0:41
Primera vez que asisto a este centro y me he sentido muy cómodo y he notado un trato muy profesional, la verdad pienso volver.
06 julio 2022 17:55
En la primera visita me hicieron una radiografía y no vieron nada.me tuvieron que visitar 4 doctores en total para que lograsen ver que tenía una infección con una única radiografía.
Al principio me decían que era problema de la muela del jucio y que había que extraer y dejé pagada la extracción.
Finalmente me llamaron indicando que se debía hacer endodoncia.
Tras visitarme en otro centro me recetaron antibiotico en la primera visita, el dolor se fué salvando la pieza, que resultó ser otra.
Volví solicitando el reembolso del adelanto que pagué por la extracción y me han hecho esperar semana y media para devolverme el dinero.
Imagino que esto no será lo habitual, pero al menos yo he salido bastante decepcionado y no puedo recomendar este centro.
26 mayo 2022 11:36
Sencillament genial. Tot molt fàcil, molt propers, bon tracte i professionalitat. Totalment recomanable i fent que l’experiència sigui, perfecta!
13 mayo 2022 6:25
Excelent. Atencio inmillorable, l’espai increible, super satisfet amb la visita. Un plaer anar al dentista
08 mayo 2022 23:54
Para mi esta clínica Dental reune casi todas las condiciones que uno puede pedir empezado por el director de la clínica el cual transmite mucha confianza y honestidad en su trabajo, y por todos y cada uno de los trabajadores de la clínica siendo professionals y cercanos, y destacar los precios y la facilidad de pagos, super recommendable mil gracias por todo.
12 abril 2022 4:42
Actualmente estoy en tratamiento de una ortodoncia con Junyent Estudi Dental. Desde el principio resolvieron todas mis dudas, fueron claros y transparentes. El trato tanto del equipo médico como el administrativo ha sido excepcional y me han hecho sentir muy cómoda en todo momento. El tiempo de espera se ajusta a la hora programada. Definitivamente recominendo ésta clinca 100%, gracias a todo el equipo.
05 abril 2022 20:32
Mi experiencia es que recién iniciado el tratamiento me encuentro que al hacer la segunda visita me encuentro la Clínica cerrada y la dueña desaparecida, llevándose mi dinero y el de mucha gente, la clínica es Sanidents Parets
04 abril 2022 22:23
Je recommande toute l’équipe du dentiste Junyent. J ai fait 2 prothèses dentaires chez eux et le personnel est adorable. Le dentiste et son assistante Tonyi qui m’ a mis en confiance avant l intervention. Grand professionnel Ernest pour le côté commercial. Le meilleur dentiste d’Espagne. Je recommande a tout les français qui voyage en Catalogne. Qualité prix. Parfait.
12 marzo 2022 11:47
Gran professionalitat, un tracte excel·lent i un equip huma que està a l’alçada de la imatge.
Apostaria per qualsevol tractament que em proposessin, sense dubta, perquè sempre pensen amb el que necesita el pacient.
08 marzo 2022 16:55
La clínica és preciosa però el millor és el tracte i la professionalitat. Tant l'atenció com els consells i recomanacions son excepcionals, a més de la delicadessa amb la que ho fan. Buscava un lloc de confiança i sens dubte ha estat la millor elecció, no canviaré.
04 marzo 2022 18:17
La hija Mireia Juyent una estafadora, a cerrado la clínica que tenía en Parets y nos a dejado a todos en mitad de tratamiento. Ahora estamos sin el dinero y con la boca a mitad
03 marzo 2022 11:58
Molt contenta sempre amb tots els tractaments realitzats. Un tracte excepcional i molta professionalitat. L’últim tractament amb la Toñi em va encantar. L’Ernest encantador. La meva clínica dental de confiança!
01 marzo 2022 6:00
Totes les persones de l'equip, des de l'acollida fins el tractament i seguiment, et regalen sempre un tracte més que exquisit. Et fan sentir especial i única en tot moment. El benestar, la confiança i la comoditat com a clienta estan en tot moment més que satisfetes.
Els resultats dels tractaments són realment impressionants i els preus s'ajusten a la realitat oferint, també, tot de facilitats de pagament.
Agraida per tot el que he rebut i seguiré rebent en el futur.
23 febrero 2022 5:47
Vaig anar per un tractament d'estètica i la veritat que els resultats han superat les meves espectatives. Tracte proper, et fan sentir com a casa, relació qualitat-preu molt bona. Sense dubte ho recomanaria a tothom
30 abril 2020 19:57
Experiències prèvies en altres establiments no havien estat del tot del meu agrat.
A Junyent Estudi Dental, he trobat un complert equip molt professional, amb un tracte humà excel·lent, i totes les facilitats per poder ser atès, tenint tota la meva confiança en la seva tasca i direcció.
Endavant i a per mes!
20 abril 2020 16:11
Un tracte molt professional i qualitat preu exelent, Sens dubte recomano que proveu els seus serveis.
20 abril 2020 0:11
Clínica dental fantàstica, molt professional i amb una atenció al client extraordinària, realment et sents com a casa
18 abril 2020 1:38
Yo estoy muy contenta com el tratamiento de invisalign. Carlos el ortodoncista y todo el equipo estan a un nivel superior.
De la higuiene bucodental tambien estoy muy satisfecha.
Yo lo recomiendo el 100%
Mercè B. E
12 abril 2020 6:08
Trato espectacular!
Buenos médicos, buenas herramientas están a la vanguardia, y sobretodo un ambiente espectacular, recomiendo sin dudarlo!
11 febrero 2020 15:27
Mala experiència, no recomano, molt lents, preus dobles que altres clíniques i tracte horrible.
17 julio 2019 7:56
Avui m han fet una neteja bucondental I els resultats han estat espectaculars per no parlar del tracte exquisit. Sense dubte ho recomano.
04 julio 2019 0:04
No els recomanaria ni al meu pitjor enemic.
Tracte horrible.
Després de un parell d'intents de posar implants, me'n vaig anar per incompetents, això si ells es van quedar els calerons i jo sense dents.
ALERTA: SON ELS MATEIXOS QUE DENTAL SANT JOAN

Escribe una reseña



Calificación general: