31 julio 2022 7:56
Si la justícia depèn de jutjats com aquest, ja ens podem donar tots/es per perduts/des.
Anul·len un judici quan porto 1 hora i mitja a la sala d'espera dient que no han pensat a avisar-me (quan la citació al judici és del dia anterior).
Una de les noies del mostrador diu, literalment, "no et diré que en aquest jutjat anem bé perquè ja veus que no n'anem".
I és la segona vegada que em citen a judici i me l'anul·len el mateix dia. Almenys la primera vegada me'l van anul·lar abans d'anar-hi.
La sala d'espera plena de gent a qui han citat i resulta que no en tenen constància. Evidentment, tothom emprenyat.
04 enero 2022 21:28
Pues muy mala aquella el telefono que ay para citas previas no te soluciona nada
29 diciembre 2021 12:18
Presenté un monitorio con fecha 05 de octubre 2021 y a fecha 21 de diciembre 2021 aun no lo habían proveído, es decir, 2 meses y medio el asunto esperando que alguien Letrado de la administración u oficial al efecto, se le ocurriera hacer algo.

Pero eso si, luego llamas para preguntar y el funcionario asignado, esta de vacaciones y mire Ud.es que estamos poca gente y no podemos con toda la carga de trabajo y bla, bla, bla. ¿Quién ha dicho que tienen mala fama los funcionarios? Que injusta es la gente hablando a veces despectivamente de los pobres empleados públicos, tan explotados y mal pagados. ¡Que cosas. Lo siento por los pocos funcionarios que si darán el callo, pero que por desgracia para este pais, son minoría.

Desde luego si tenéis que presentar alguna reclamación en estos Juzgados de Berga, ataros los machos y armaros de paciencia, porque con los vagos de España habéis topado.
25 diciembre 2021 4:11
La segona part es q ens donen data de judici per al dia 10 i ahir sis dies abans surt dient q té covid de cop i volta, cosa q pot ser q anulil judici, sent probablement fals, doncs va fer vida normal tot el dia i a les vuit d'ahir m'ho comunica i tanca canals de comunicació unilateralment. Ho vaig comunicar al 061 i als Mossos, doncs va avisar q si ho creia convenient no quedaria confinada i aniria a casa els seus pares i la, seva àvia. Amb el nen clar, sent negatiu per el moment segons diu.
Defunció públicament la impotència dels pares enfront les mares, que els hi segresten els fills amb la acceptació o passivitat de la justícia. Perjudicant primer als fills, permetent q els utilitzin de pedres per perjudicar als pares.
23 diciembre 2020 1:27
Nunca atiende el telefono y tenia cita una semana despues del estado de alarma y nisiquiera me han llamado

Escribe una reseña



Calificación general: