12 marzo 2022 8:39
És un lloc amb una gran exposició i on el tracte de venta és molt bo. He de dir que l'Ana és una gran professional i sempre ens ha atès fantàsticament. Tot i això, pel preu del producte, que és car, el servei posventa no és bo. Quan venen un sofà cap problema, però quan fas una inversió considerable en un moble, llavors la cosa canvia, ja que vols que tot t'arribi en perfectes condicions i no és així. Els nostres mobles van arribar amb diversos cops i se'ns han tret de sobre i, a sobre, ens han posat problemes per solucionar-ho, com dir-nos que ara no quedarà del mateix color. Per a ells la venta ja està feta, però a nosaltres ens ha fet que ja no confiem en la seva botiga i que, evidentment, no la recomanem.
02 diciembre 2020 10:11
Són uns grans professionals que t'ajudaran a fer més fàcil i a veure més clara la teva idea de reforma.
20 julio 2020 22:24
Espectacular centro para comprar en mi caso sofá relax.muy buena atención, amabilidad, explicaciones y financiación. A parte de la calidad del producto.
23 diciembre 2019 5:29
És tercer cop que comprem mobles aquí. Ens ha ates Jordi, molt amable, atent, i professional el tracte a estat fantàstic, un crak vamos.
Molta exposició
mobles a medida en un infinit de possibilitats tant de fustes com a de teixits
15 diciembre 2019 2:15
Molt bona experiència, són súper amables, sobretot el Jordi, va entendre 100% el que volíem. Els mobles de bona qualitat, amb dissenys originals i els treballadors molt bons professionals! Gràcies
28 julio 2018 18:57
Gran exposición muy variada además del catálogo, buen diseño, de acuerdo precio vs calidad. Vendedores preparados, te pueden adaptar los muebles eligidos a tu gusto o medidas, te ofrecen presupuesto personalizado en el mismo momento concretando un plazo de entrega si lo aceptas.
12 abril 2018 9:05
Molta qualitat i una gran exposició de tot tipus de mobles, crec que la qualitat preu és acceptable
08 enero 2018 15:56
Atenció personalitzada, mobiliari de qualitat i afqptat a les necessitats especifiques de cada lloc. Molt recomanable

Escribe una reseña



Calificación general: