19 diciembre 2023 20:30
No sólo hay atención por el aprendizaje, también lo hay por el comportamiento de los alumnos y las buenas relaciones en la clase. Sin duda una buena elección.
18 diciembre 2023 7:26
Doncs l'experiència aquests 2 anys molt positiva, a la vostra escola està aprenent a estimar l'anglès, s'ho passa pipa, cosa que és súper important per aprendre. El servei en general molt bé, les classes es recuperen incloent-hi els festius, et fan recordatori de les recuperación. molt bé, gràcies!
18 diciembre 2023 4:19
Desde que mi hija ha empezado a ir a Kidspeak he notado una gran mejoría en ella, se siente mucho más segura para hablar en inglés y lo mejor es que lo hace disfrutando. Muchas gracias a todo el equipo por el cariño y el seguimiento que tenéis con cada alumno desde el principio.
17 diciembre 2023 5:02
Una atenció excel·lent. T' expliquen la metodologia que fan servir, en tot moment estan a la teva disposició per dubtes o qualsevol cosa.
Els professors pel que em diu el meu mateix fill, super! S'ho passa molt bé i està molt a gust. Els meus nebots també havien anat quan estudiaven i estaven molt contents i el resultat en la fluïdesa de l' anglès és perfecte. Tant la Montse com el Jeff estàn sempre molt atents a tot i el feedback és continuu. El meu fill continuarà aquí segur per molts anys i ho recomano a tothom!
11 diciembre 2023 17:11
Si vols aprendre anglès d'una forma totalment divertida, aquest és el vostre lloc. Creant un clima únic tant per joves, com per a no tant joves, que fa que gaudeixis aprenent.
08 diciembre 2023 7:27
La nostra filla és alumna des de fa tres cursos i estem força satisfetes del seu progrés amb la llengua. L' ambient a les classes és molt dinàmic i el tracte bastant personalitzat i familiar. Seguirem confiant en el projecte!
15 junio 2023 18:56
Sólo tenemos buenas palabras. Mi hijo ha perdido el miedo al inglés, pasando a ser una de sus actividades favoritas.
Se adaptan al nivel del niño y lo motivan de una forma que se divierten mientras aprenden.
Si estáis buscando una academia de inglés diferente, cercana y divertida, es la vuestra.
02 diciembre 2022 19:48
Kidspeak consigue que tanto adultos como niños disfrutemos aprendiendo con un método de aprendizaje natural, sin libros ni largos listenings. Me lo he pasado en grande estos dos cursos. Gracias a todo el equipo: Jeffrey, Dalmau, Nick y Montse.
04 octubre 2022 15:22
Buscàvem un lloc on els nen@s poguessin millorar el seu anglès i fluïdes. Vam refusar escoles d idiomes on s aprengués a base de deures. I vam "ensopegar" amb Kidspeak. Ell@s i van molt contents, han millorat la pronunciació i com parlen. Cada nivell té els seus objectius i aspectes treballats i rebem l avaluació de forma continuada. Ha estat tant bona l experiència, que aquest any he demanat anar-hi jo.
Molt recomanable!
28 septiembre 2022 7:06
Aprenentatge de la llengua oral anglesa, d'una manera lúdica i divertida. Ambient i tracte amb els mestres i la Montse molt familiars.
10 septiembre 2022 20:06
Una escuela donde los niños aprenden inglés a través de juegos, de una forma entretenida y fácilmente. En mi caso llevamos a nuestra hija mayor y viendo los buenos resultados, apuntamos también a la peqieña.
Grupos reducidos y buen ambiente.
26 agosto 2022 10:03
El nostre fill Pau ara ha acabat el seu primer curs a Kidspeak i volem compartir la nostra valoració, totalment positiva. Tot i que ell no tenia gaires ganes de fer anglès fora de l'escola, hi va contentíssim des del primer dia. Amb una metodologia d'ensenyament ben innovadora, les classes són divertides i hem notat la seva progressió en l'aprenentatge. Segueixen de prop la seva evolució i ajusten grups si és necessari. Horaris flexibles i facilitats en recuperar classes perdudes. Molt recomanable!
19 julio 2022 16:48
Des-de fa dos anys els meus fills son alumnes de l'escola. En aquest temps han après i han gaudit mentre aprenen anglès. Cal destacar el treball en grups reduits, el que facilita molt una atenció propera als infants, a l'hora que crea un ambient mes agradable. Recomenable 100%.
31 mayo 2022 19:29
Els meus fills Oriol i Laia estan encantats. Ells eran molt reacis a fer classes d'angles fora de la escola però desde que van començar aqui disfrutant aprenent anglès Gràcies per tot
18 septiembre 2021 13:09
Nosotros descubrimos esta academia de inglés y su metodología hace ya 7 años, desde entonces mi hija Lucía ha ido aprendiendo el idioma de una manera dinámica, divertida, innovadora y totalmente práctica. Es aprender un idioma desde la práctica oral y de una manera muy amena. Ella encantada de aprender inglés con Jeffrey. El curso que viene ya empieza primero de bachillerato y continuará con kidspeak en un programa piloto. Nosotros muy contentos con esta metodología y con los resultados obtenidos. Mi hija pequeña de 8 años empezará el curso que viene y tenemos absoluta confianza que también le ira muy bien. Muchas gracias Jeffrey, Montse por vuestra dedicación y capacidad de innovación
11 septiembre 2021 16:31
Vem començar amb el meu fill gran i aquest any passat ens hi vem sumar la resta de la familia! No cal dir més. Super propers i professionals, amb una manera d'ensenyar i una oportunitat d 'apendre dinàmica i divertida. Valorem.especialment la personalització en el tracte i l'atenció, no només tenen en compte el nivell sinó també les característiques i necessitats de cada nen i nena. 100x100 recomanable!
19 agosto 2021 4:07
Una gran troballa!
Els meus fills han començat aquest any, tant difícil a causa de la pandèmia, i ens hem vist en un lloc on aprendre a estimar l'anglès, amb un métode diferent a tot el que havíen fet fins ara. Amb una qualitat humana i un acompanyament impossible de substituïr per classes online
Fins i tot a mi, m'engresca la idea i ara m'apassionen les seves classes (i no era fàcil perquè tenia un gran rebuig a les acadèmies d'idiomes).
Els tres esperem el dia d'anglés. Son classes dinàmiques, sorprenents i amb un punt de nerviosisme supergratificant

Encantada d'haver-vos trobat
21 julio 2021 20:33
Una gran escola amb grans professionals. La nostra filla ha millorat molt en poc temps amb mètodes gens convencionals

D
13 julio 2021 5:57
La nostra filla és alumna des de fa tres cursos i estem força satisfetes del seu progrés amb la llengua. L' ambient a les classes és molt dinàmic i el tracte bastant personalitzat i familiar. Seguirem confiant en el projecte!
12 julio 2021 16:18
Un gran lloc per aprendre anglès tant per la metodologia com per la qualitat dels professors. Molt recomanable
08 julio 2020 16:12
El mètode d'ensenyament fa que el temps de la classe passi molt ràpid, perquè el tracte és molt proper i adaptat a les necessitats de cada nen independentment de l'edat que tinguin. La Noa ha après molt i li encanta anar a classe. Mai ens haguéssim imaginat la fluïdesa amb la que parla i el grau d'integració que té per comunicar-se en qualsevol situació de la vida diària, i això ho hem pogut comprovar quan hem viatjat a l'estranger i la Noa era la nostra via de comunicació.
Estem molt agraïts al Jeffrey perquè sempre que la Noa ha necessitat un canvi de classe per seguir estimulant el seu nivell d'aprenentatge o per millorar l'empatia amb els companys en Jeffrey sempre s'ha anticipat.

Ligeia Balcells
18 septiembre 2019 4:23
Estamos encantados de haberos descubierto y sobretodo de haber hecho todo lo posible para que Pol encontrara su sitio en una clase y ahora esta feliz con sus clases de inglés.
Nos encanta el trato personalizado, los informes mensuales y las entrevistas personalizadas!
Muchísimas gracias por todo Montse y Jeffry
Este año repetimos.
08 septiembre 2019 7:00
Escuela de trato magnífico y personalizado donde los niños pueden mejorar su inglés oral
Con un sistema muy atractivo.
21 agosto 2019 23:28
Hi ha fotos que transmeten el missatge que ens volen donar: Kidspeak la transmet perfectament. Anglès, familia, aprenentatge, ganes de riure, de jugar, d'aprendre jugant. Havíem anat a una acadèmia d'anglès amb 2 dels 3 fills durant un curs: s'avorrien de repetir cada dia la mateixa cançoneta (i nos de sentir-los).
Només fent la prova de nivell d'anglès amb el Jeff, ja els hi vaig veure a la cara: no era aprendre anglès, era quelcom més. I quan sents que se'ls fa curt, i el nivell que ja tenen, penso, caram, i jo també ho podria fer?

Doncs, no tant sols hi van els nens, que un grupet de pares/mares i jo ens hem llençat, no per no saber-ne, sino per no parlar-ne!

I aquí estem, seguim i essent fidels a una familia que ens acull a casa seva per jugar, parlar, aprendre amb un somriure a la cara l'anglès que millorem cada dia que anem al Kidspeak.

I no em canso ni em cansaré de recomanar: les persones que ho proven s hi queden.

Vindreu?
19 agosto 2019 0:34
La meva filla hi va fes de fa dos anys i està contenta. El mètode de surt del que s'acostuma a fer a escola: fora llibres, fora taula i cadira. Com si estessin a casa. L'ensenyament però, és acurat, rigorós i, el que és més important, adaptat als nens.
17 agosto 2019 11:47
Un lugar para aprender un idioma con un sistema dinámico y divertido donde sin darse cuenta van haciendo la lengua suya.
Los grupos reducidos hacen que disfruten mucho de la actividad.
El próximo sera nuestro tercer año y estamos seguros de que sera tan positivo como los anteriores.
Muy pendientes de la evolución individual de cada niño.
Muchas gracias a profesores y dirección.

Nuria
30 julio 2019 10:39
Jeff es un profesor fantástico, el método que utiliza me encanta y aprendi con cada clase, recomiendo 100%

Escribe una reseña



Calificación general: