22 agosto 2023 5:33
M'agrada molt el mètode d'ensenyament d'aquesta acadèmica d'anglès, els nens aprenent jugant i les professores són encantadores! Carinyoses, divertides i ells s'ho passen d'allò més bé. I els casals de nadal, setmana santa i estiu són genials.
30 julio 2023 11:41
Recomanable 100%, super contenta amb totes les professores i un métode molt bo per apendre anglès!
19 julio 2023 1:44
Siempre son muy atentas y comprensivas.
Mi hija está contentísima con el profesorado y el aprendizaje
17 julio 2023 10:41
La nostra experiència com a família usuària del kids&Us és molt positiva ja que veiem en els nostres 2 fills i 1 filla l’aprenentatge de l’anglès com un idioma més, del dia a dia.
Estem molt satisfets del treball de tot el personal de kids! Grácies!
16 julio 2023 18:45
Vaig conèixer l'escola i el mètode Kids & Us quan la meva primera filla tenia mesos i ens hi vam tirar de cap. Després de 6 anys de contacte amb l'escola només puc donar les gràcies pel tracte rebut.
Els seus professors són excel·lents, tenen la mà trencada amb els nens, se’ls guanyen des del primer segon. La metodologia per aprendre anglès no pot ser més divertida i dinàmica dins les aules.

Per part nostra tanquem una etapa amb aquesta escola, però continuarem formant part "indirectament" amb els professors que venen a Guissona a fer classes i sobretot amb el "Summer Fun".

Un plaer, família
10 julio 2023 21:32
Les mestres són supermaques i properes tant amb els nens/es com amb les famílies. La metodologia que utilitzen per a l'aprenentatge de l'anglès és molt respectuós amb el ritme de cada nen/a, ja que a l'ensenyar-lo amb immersió lingüística oral fa que sigui com una llengua materna. I respectar el fet de no escriure tan aviat fins que no tenen un nivell mínim de vocabulari assolit oral és molt important.
Nosaltres estem molt contents.
Gràcies.
19 junio 2023 21:10
Me ha encantado esta academia de inglés por muchas cosas.
Primero, porque sabés que dejas el niño en un entorno lleno de cariño y esto lo ayuda a desarrollarse muy bien.
Segundo, porque el aprendizaje es muy divertido y el niño se siente cómodo y además de aprender, se divierte. Para ellos es fundamental.
Y tercero, porque las profesoras son una maravilla.
Me ha gustado mucho esté año, y lo recomiendo a todos aquellos que quieren algo más para sus hijos.
Gracias, chicas!
Hacéis un gran trabajo, un gran esfuerzo, dedicación y cariño!

5 estrellas son pocas para el gran trabajo que hacéis!
12 octubre 2021 4:08
Estem molt contents de portar el nostre fill en aquest centre i les multiples activitats que s'hi fan. Molt bona atenció i disponibilitat per a tot. Gracies.
09 agosto 2021 19:56
Excelente sitio para que los niñ@s aprendan inglés. Mis hij@s van a este centro desde hace varios años y han aprendido un montón.
Las profesoras tienen auténtica pasión por enseñar inglés, hacen un montón de actividades y con su metodología hacen disfrutar mucho a los niños en el aprendizaje del inglés.

Keep on doing this great job!

Escribe una reseña



Calificación general: