12 abril 2024 15:47
Super contenta el peque va con ellos desde la guardería y ahora lo llevo yo a la academia. Me encanta como se adaptan a cada etapa y como trabajan con cada niño con sus necesidades específicas
07 febrero 2024 20:30
La meva filla va a les classes contentíssima, aprèn anglès de manera divertida. El sistema d’ensenyança m’agrada molt.
27 enero 2024 12:09
Mis hijos han ido desde bebés, primero en la guardería y después han seguido los cursos, muy contenta con el método y por la implicación de los/las profesoras para que aprendan el idioma de manera divertida.
16 noviembre 2023 16:59
El personal de Kids and Us es muy profesional, siempre dispuesto a ayudar y solucionar cualquier situación que surge. A mi hija (6 años) le encantan sus clases de inglés que son divertidas y bien organizadas.
Thank you!
14 septiembre 2023 17:26
Un gran centre
El nostre fill va començar quan tenia 2 anys i aquest any serà el tercer curs que fa al centre.
Des del primer dia el tracte ha sigut molt agradable amb les “teachers”. Els dos primers anys va anar amb la Pia, una mestra excel·lent que va saber com crear un vincle especial amb el nostre fill i va fer que ell anés molt content a english.
Des de la rebuda fins al comiat tota la relació que tenen els nens amb les mestres és en anglès, un anglès molt expressiu que facilita molt la comprensió als nens/es. Els grups reduïts i la metodologia basada en el joc fa que el dia d’extraescolar d’anglès no sigui una obligació, van a passar una bona estona. El preu és elevat però la qualitat és molt bona.

Molt agraïts amb l’equip i la feina que fan.
09 septiembre 2023 21:02
El millor mètode per l’aprenentatge d’anglès basat en jocs i cançons pels més petits i després en històries divertides i de misteris pels adolescents.
Personal molt ben preparat o natiu per impartir les classes 100% en anglés. Tracte excel·lent amb les famílies. Seguiu així!
01 septiembre 2023 12:50
"Estic emocionada" em va dir la meva filla el dia abans de començar amb l'extraescolar d'anglès. S'ho ha passat d'allò més bé tot aprenent i interactuant en anglès tan durant el curs com al casal.
13 julio 2023 9:06
Excelente academia. Los niños se divierten a la vez que aprenden. Es algo caro pero si funciona…
A resaltar que ofrecen un casal de verano que nos está pareciendo IMPECABLE. Las monitoras de 10. Incluso entre ellas hablan inglés. Y 2 días en semana no tienen que llevar desayuno porque lo ofrecen allí (¡y es variado, de calidad, y sano!)

Como algo a mejorar, el tema de que cobren matrícula ANUAL, y que no hagan ningún %dto por hermanos…
21 octubre 2020 3:57
En general, com a centre d'ensenyament d'idiomes, ens funciona molt per als nostres fills. I el tracte amb els i les treballadores, és exquisit, sempre estan disposats a donar un cop de mà i molt atents a qualsevol qüestió.

Escribe una reseña



Calificación general: