17 enero 2024 22:57
Compré una mochila (versión con apertura con cremallera).
Envío cuidadoso y muy rápido.
Bolso de buena calidad, muy estético.
El punto negativo: la apertura con cremallera del bolsillo principal: un horror porque limita demasiado la apertura del bolso, por lo que hay que tirar de la apertura para ver algo o meter la mano a ciegas recordando la cremallera.
Si tuviera que hacerlo de nuevo compraría la versión más grande con abertura para corbata (mochila casual).
17 enero 2024 17:43
Vaig comprar una motxilla per regalar, i va ser un gran encert! Magnific producte, de qualitat i amb una valors de sostenibilitat i proximitat. Destacar l’amabilitat de l’Helena en l’atenció i a la vegada destacar la seva elegancia i creativitat a l’hora de realitzar els seus dissenys. Són dissenys practics, bonics i de gran qualitat.
25 diciembre 2023 6:39
Muy amables en todo, muy buen producto a muy buen precio, ideal para regalos. Cien x cien recomendable. Seguro que volveremos.
08 diciembre 2023 8:12
La meva experiencia amb Kimu Bags no pot ser millor. Volia una bossa gran i resistent però a la vegada maca i especial, la meva ho és. Com que no està cosida industrialment aguanta el pes de l'ordinador, llibres.sense deformar-se gens. Quan la porto noto que porto una peça única i exclusiva i estic molt contenta del detall de la plaqueta de fusta personalitzada. Fins i tot el paquet en que el vaig rebre a casa estava molt cuidat i amb un regalet sorpresa.
19 octubre 2023 23:21
Muy buena calidad, y muy buen servicio. Compré la riñonera hace unos meses, y ahora repito con la mochila.
02 junio 2023 22:03
Hoy me a llegado en casa la mochila Kimu y me encanta. Es muy bonita y de gran calidad. Se nota que esta hecha con mucho cariño. Gracias!
13 agosto 2022 14:53
Hace casi un mes compré la mochila antirobo y estoy encantada! Desde que la compré no me la he quitado de encima, es súper cómoda y de muy buen material y sobretodo resistente a las manchas. Pensando en mi próxima compra.
03 agosto 2022 15:17
Lindos productos artesanales, si te gusta contribuir con el ambiente comprando productos reciclados y veganos, te van a gustar. Son practicas las mochilas y lindas
13 junio 2022 17:28
La mochila es preciosa, está muy bien hecha y es súper práctica. La vendedora es encantadora y tuve muy buena comunicación con ella, el envío rapidísimo, volveré a comprar seguro!
10 junio 2022 22:33
Emprender no es fácil y ser artesana tampoco pero cuando el producto es de tan buena calidad y con tanta pasión y amor puesto en cada pieza va todo rodado. Helena aquí tienes una nueva clienta que te recomienda 100%. La mochila es chulisima y grande una maravilla, la riñonera es preciosa también! Mil gracias por toda tu atención durante la compra!
17 abril 2022 2:18
Gracias por este fantastico premio!
Chulisima la mochila y calidad exelente!
Bonito y distinguido packagin.
Gracias!
22 febrero 2022 10:41
I'm so impressed! The best Christmas present ever. I bought the first time and Helena showed our induvidual Logo before she made everything perfect. So the service and the quality were awesome - Thanks Helena!
05 enero 2022 15:38
Tinc tots els meus bolsos de Kimu bags des del inici del projecte i estic encantada.

El model que pot ser bolso, bossa o motxilla brutal! M’hi cap tot i és súper resistent i pràctic.

Aneu a visitar el taller que és molt bonic:)
17 octubre 2021 8:47
M’agrada moltíssim el disseny de les bosses, ronyoneres, estoigs, … d’aquesta marca d’aquí, del territori, de proximitat! D’una jove emprenedora que fa coses realment molt boniques! Enhorabona per la feina!
15 octubre 2021 6:49
Tinc un bolso rumbau i una rinyonera, i no podria estar més contenta! Son resistent, còmodes i perfectes per totes les ocasions! M’encanten els bolsos kimu i l’Helena és una persona genial que t’ajuda amb tot el que pot i més! Us els recomano 100% Gràcies
08 octubre 2021 3:18
Una marca de molta qualitat, gust i consciència. Estic encantada amb una motxilleta que em serveix de bolso i és ideal per convinar-la amb roba tant d'arreclar com més casual. Sense dubte repetiré!
21 septiembre 2021 1:13
La Mimosa és una motxilla amb un disseny molt bonic, d'un tamany ideal, molt pràctica, resistent i còmoda. La faig servir a diari i per totes les ocasions.
És única, a més de ser preciosa, és artesanal, de proximitat, amb materials de qualitat, naturals i ecològics.
19 septiembre 2021 6:02
I bring my Rumbau carrying my work stuffs everyday for more than one year. Straps and zips with any damage. Amazing packaging for a gift.
08 septiembre 2021 2:32
Per Nadal, em van regalar el bolso bandolera petit i des de llavors, el porto a tot arreu. Combina amb qualsevol dels meus outfits i és de la mida perfecta per dur tot l'essencial (móvil, mascareta, el gel, etc.).
A més, l'Helena té tot el mèrit perque fa, cada una de les bosses, a mà. És ecofriendly i local. Ho té tot!
06 septiembre 2021 18:22
Conocí vuestro proyecto a través de Anna (@cazadora_de_inspiracion) y me encantó.
El paquete llegó muy rápido y envuelto de forma exquisita y que decir del bolso, me parece práctico y muy cómodo de llevar. Me gusta muchísimo vuestra filosofía sostenible y espero en un futuro hacerme con alguna de vuestras mochilas que me tienen in love ️
03 septiembre 2021 13:47
Atenció propera i amable, molt sensibilitzada amb el medi ambient i l'espai rural en el que es troba. Coherència ideològica. Motxilla mimosa xica ideal pel dia a día. #veganfriendly
01 septiembre 2021 9:52
Mi hermana me regalo una riñonera hará un par de años y no se llevar nada más. Super bonita, bien hecha y my cómoda.
30 agosto 2021 8:20
Va ser un regal de reis demanat. Un producte on es mira cada detall. Des de la rebuda del paquet saps que el producte ha estat fet delicadesa i amb respecte per l'entorn.
26 agosto 2021 11:23
Me encantan los bolsos y me encanta la filosofía de la marca que encaja con mis inquietudes de respeto por la naturaleza y por los animales. Tengo dos mochilas y un bolso y estoy encantada. Probé y repetí. #vegan
20 agosto 2021 9:18
Són bolsos amb un disseny molt elegant i molt resistents. En tinc alguns models i els porto diàriament.
16 agosto 2021 12:22
Em vaig decidir per la bossa bandolera petit i estic encantada, materials de molt bona qualitat, queda bé amb tot el que em poso, còmode i permet portar tot el que necessito sense carregar. La comande per internet molt fàcil de fer i va arribar en perfecte estat i ràpid. Espero algun dia poder anar a la botiga física. Segur que em compro algun altre article. En resum, encantada.
28 julio 2021 19:57
Tinc bossa i motxilla. Són molt resistents, pràctiques, sostenibles i estèticament precioses!
06 julio 2021 0:06
Vaig comprar la bossa Rumbau i estic encantada, disseny bonic i fet amb materials sostenibles, consient i respectant el medi ambient!
També vaig comprar sabons naturals amb els aromes de l'entorn. Fantàstics!
14 julio 2020 2:26
Espectacular! Tiene un taller de encanto, ella es un amor y sus piezas son Lo mejor! Bien terminadas con materiales de calidad.me compré una mochila y ya estoy pensando en regalos para Navidad! Kimu segurooo!

Escribe una reseña



Calificación general: