27 diciembre 2020 8:34
Estem encantats amb la feina que heu fet, ben enfocada, molt professional, amb respostes rapides i atinades però jo sobre tot destacaria la visió empresarial que en tot moment ha estat present, heu sigut conscients de les necessitats reals de l'empresa. Ja us hem recomanat i ho seguirem fent. Moltes gracies Toni!
19 febrero 2020 7:09
Eficients, creatius, professionals i àgils. Indispensables pel llançament i manteniment de qualsevol iniciativa empresarial.
Gràcies Klimbing per ajudar-nos en aquest 2019 genial!
10 febrero 2020 21:29
Estem molt satisfets amb els serveis que Klimbing ens ha ofert a la nostra empresa. Ens han assessorat amb molta professionalitat, i han dissenyat l’estratègia digital de forma molt personalitzada. Els resultats estan sent extraordinaris. Tenen molt bon coneixement del món empresarial, a més a més del màrqueting online. El tracte és molt proper, cuiden tots el detalls amb molta professionalitat i s’impliquen 100% en el projecte. Seguirem treballant amb ells sens dubte.
17 enero 2020 4:15
Fan una gran feina, sempre están atents al que necesites, comunicatius i disposats a tot.
Em tingut un gran augment en ventas, complint les nostres espectatives.
04 enero 2020 3:17
Molt professionals i fiables. Amb una àmplia visió de negoci. A més, és molt fàcil treballar amb ells. Felicitats a tot l’equip de Klimbing Marketing Online! Un plaer treballar amb vosaltres.
27 diciembre 2019 12:39
Després de valorar diverses opcions per a l'edicio de la nostra web varem decidir confiar en klimbing Marketing i la veritat és que ha estat un gran encert tant per la seva serietat, compromís i professionalitat, sens dubte repetiríem! 100% recomanables
08 agosto 2019 3:27
Mucho más que una empresa de marketing online. Un equipo de personas, del ambito empresarial, con una visión muy clara de las necesidades de sus clientes. Servicio excelente! Muchas gracias al equipo de Klimbing!

Escribe una reseña



Calificación general: