14 febrero 2024 17:31
Llevo poco tiempo en Vic i sufría porque me encanta el sushi y temía que por aquí no llegasen al nivel de Barcelona. Pero este restaurante me ha sorprendido gratamente (estan al nivel y mucho más) porque la calidad y el sabor son increíbles. He pedido un par de veces takeaway y simplemente una delicia para los amantes del sushi, gracias.
09 septiembre 2023 7:04
Pongo una estrella y no por la calidad ni tampoco por el servicio que se me ha ofrecido por parte del restaurante. La comida es realmente buena y su personal muy atento cómo el de Davinia que fué muy amable y fue la que me llamó para informarme.
Una estrella le pongo por poner de intermediario a UBER para el reparto. Lamentable servicio de entrega, mas de una hora de reloj esperando a que el restaurante encuentre a un repartidor en la zona. Mala comunicación de UBER con su restaurante. Un restaurante cómo el vuestro no debería trabajar con una empresa como UBER ya que les desprestigia y les hace quedar mal con vuestros clientes. La comida llegó fría y no es para nada barato.
Ruego se miren bien con quién trabajan ya que por esta razón puede que ya no realice ningún pedido más. Valoramos no sólo la comida. Todo el conjunto.
01 septiembre 2023 9:16
Millor restaurant de sushi de Vic, encara que sigui només per emportar. Bona relació qualitat-preu i molt bon servei.
03 mayo 2023 13:03
Fa temps estava molt bé, les últimes dos comandes que fet la calitat ha baixat de forma sorprenent, sap greu perquè no hi demanaré més cops i era dels llocs que més m'agradaven de Vic
21 abril 2023 0:28
Veient els comentaris ara entenc moltes coses i més quan ha de sortir la germana de la propietària a posar ressenyes bones falses.per no parlar del personatge que dirigeix ​​les xarxes i les seves contestacions.un cara a cara amb ell a veure el que li passaria.hi ha llocs millors amb una atenció de 10 i qualitat superior i sobretot que acceptin critiques sense faltar al respecte.
16 abril 2023 0:42
Anem molt sovint amb la meva parella a buscar-hi menjar. Practicament sempre està perfecte, ens agrada molt els tori-no-teriaki amb arròs goham i els iakimeshi de pollastre, a mes a mes de la gran majoria de sushi que sempre estan molt bé. Dels millors llocs de Vic.
Marc i Agnès
07 abril 2023 7:03
Exquisit! Ara que ja els he provat tots, el millor sushi de Vic i dels millors de la meva vida ;)
La qualitat de producte és molt bona.
03 abril 2023 6:46
El millor sushi de la comarca. Qualitat 10. Servei 10 i més amb tema al.lergens.
Gràcies
22 marzo 2023 8:58
He hecho varios pedidos a Kokoro. Debo decir que nunca me han decepcionado. La variedad de sushi es increíble, hay para todos los gustos. El personal es agradable y servicial. Lo recomiendo encarecidamente.
La calidad de sus productos es una delicia para el paladar.como un faro en un mar turbulento para nuestras papilas gustativas. ¡Con un farandole de sashimi tu día será aún más bonito!
Además, al hacer el pedido, tenemos derecho a una pequeña palabra personalizada que nos alegra el corazón. Yo las recorté todas para exponerlas en mi salón como recuerdo de esas hermosas veladas pasadas comiendo Kokoro. ¡Gracias por lo que hacéis!
04 marzo 2023 11:17
Són fantàstics, hem demanat moltes vegades a domicili i sempre han arribat puntuals i amb un producte excel·lent, els treballadors molt educats i les comandes per internet molt fàcils de fer, si alguna vegada hem tingut algun problema ens l'han resolt amb molta educació!
28 febrero 2023 3:23
Comença la meva opinió cap a kokoro, fins a dia d'avui sempre el tracte i servei a domicili ha sigut molt bo. La qualitat dels urakamis (que és el que majoritàriament demanem) molt bona. Els postres alguns bons altres no tant.
Però el que m'ha ofès de kokoro vic ha sigut l'atenció d'avui. Més que res, perquè mhe queixat per linstagram ja que he trucat 4 cops i finalment després d'una bona espera he fet la comanda (19.40h) que demanava 4 uramakis diferents, uns edamames, un mochi i una sacher. Un cop feta la comanda, donades totes les dades em diuen que fins al cap de dues hores no ho poden portar i per tant he dit que no.
He escrit per instagram per dir que recomanava avisar al moment de fer la comanda que diguessin que hi havia espera de deus hores i no al final.
La resposta de la persona que porta les xarxes ha sigut inadequada, dient-me textualment que els havia infravalorat, que el q fan els altres no els importa gens (quan jo només he comentat que recomenava dir el temps d'espera al principi de la trucada i no un cop feta la comanda i que fins ara no havia vist cap servei a domicili que fessin reservar la comanda amb antelació, com si fos un restaurant). D'això a qué els he infravoalorat i altres paraules gens maques per part del community, doncs no em sembla bé i per tant dono la meva opinió. Tinc les imatges de la conversa, ja que les respotes del responsable de les xarxes socials de kokoro són per enmarcar.
Crec que es bo acceptar crítiques contructives, això sempre fa creixer a millor.
Per altra banda espero poder gaudir en un futur del servei.
Reedito ja que la resposta era tal i com esperava. En cap moment vaig dir res dolent de la noia de pràctiques (soc lanprimera que ho vaig esser en el seu moment) i en cap moment vaig imposar amb aixo de ' has de', pero donava per semptat que el que respon aquests misaatges és el mateix que el respomsable de instagram. Esta clar que no has entès el missatge, segueixes sense acceptar la crítica constructiva. Amb la teva resposta has donat per confimat el que deia cap a la meva opinió anterior. NO he criticat la vostra qualitat ni servei en general.només et vaig recomenar que donguessiu un "feedback" sobre l'espera al antendre el telèfon.
16 enero 2023 17:36
Amb diferència el millor menjar Japonès de Vic. Uramakis molt originals i amb una qualitat excel·lent a un preu més que raonable. El personal immillorable.
17 diciembre 2022 16:12
¡Calidad excelente! Uno de los mejores sushis que hemos probado!

Trato familiar y inmejorable.
29 noviembre 2022 16:54
Un excelente take away, se nota la calidad del producto con solo ver los platos y tambien no menos importante.una atención al cliente buenísima!
100% recomendable para cualquier ocasión.
17 noviembre 2022 21:40
Japonès excel.lent a Vic! Ràpid, bonissima qualitat i personal encantador. Molt bona relació qualitat preu! Els meus uramakis preferits són Aburi Sake i Ebi tempura i si teniu ocasió no us perdeu el fora carta: ramen, pastis de formatge….
03 noviembre 2020 5:04
Esperando con ansia la apertura después de las vacaciones. Hechamos mucho de menos su buena comida y trato
25 septiembre 2020 22:26
Sin duda alguna el mejor sushi que se puede encontrar por Vic.
El servicio es muy agradable y eficiente.

Escribe una reseña



Calificación general: