14 diciembre 2021 1:30
Hem fet el menú degustació de proximitat amb maridatge de vins. Excel·lent.
Molt bon servei i millor relació qualitat/preu
29 noviembre 2021 3:07
Al primer plat m he trobat un tros de vidre, comentat amb el responsable del restaurant i ell veurà que es un tros de plat que si m arribo empassar acabo a urgencies, li fic que no menjo mes (era la segona cullerada), em retira el plat i em porten el segon, cap disculpa, perdoni.deu ser normal, lo que he menjat s m ha posat malament
28 noviembre 2021 22:16
Menjar molt molt bo, molt bon servei, llàstima de la llarga espera entre plats. Un arròs delicios i les patates cursal amb botifarra de perol molt molt recomanable. Bon preu i bon menjar, llàstima de l'espera.
27 noviembre 2021 5:13
Nosotros estuvimos por los buenos comentarios que ponían. Pero tengo que lamentar que nos sentimos realmente incómodos ya que estábamos al lado de la barra y solo haciamos que escuchar quejas, reproches, malas formas.supongo que sería del jefe de cocina hacia sus trabajadores, sinceramente nunca había estado en un sitio así. Si no se llevan bien entre ellos, los clientes no tienen que percibirlo. De la comida en cambio no puedo decir nada malo, excepto del arroz negro que no tenía mucho sabor.
06 noviembre 2021 17:15
Maravilloso restaurante. Bien situado, en la rambla de Manresa, impresionante entrada, muy bonita ya que de noche está bien iluminada y da la sensación de acogedor.
Disponen de terraza, pero decidimos cenar dentro y cumplen con las medidas de seguridad contra el COVID.
Disponen de carta o menú a 22€ bebidas aparte.
La comida muy buena. Platos generosos y de buena calidad.
Trato esquisto, desde la primera chica que nos recepcionó al último que nos sirvió los cafes.
Volveremos sin ninguna duda.
Recomendado 100%
26 octubre 2021 5:23
Terrassa agradable en un edifici emblemàtic. Lloc amb encant, sens dubte. Ubicació immillorable, al rovell de l'ou manresà. Per gaudir de la monumentalitat del Kursaal i d'una interessant carta de tapes, hamburgueses, pokes, teules.i de la cerveseta o el vinet. Molt bona elaboració i presentació. El tracte és excel.lent, atent i amable. I ràpid, això és important. A millorar, el confort de les cadires i el soroll. Les cadires tenen solució; el soroll, difícilment. L'accés al teatre, pel mig de la terrassa, tampoc ajuda. En qualsevol cas, molt recomanable.
18 octubre 2021 18:30
La localització encantadora, el servei molt bé, i el menjar boníssim. Qualitat-preu una mica passadet, però després de la pandèmia és comprensible. Tornarem!
13 octubre 2021 23:08
La forma per sobre del fons. Qualitat preu més aviat car. No està dolent però tampoc el recordaràs
09 octubre 2021 1:17
Hi hem menjat un arròs amb navalles que hi cantaven els àngels. El tàrtar de tonyina amb maionesa de wasabi també molt bo.
06 octubre 2021 12:30
Regular. L'entrada no ha sigut molt bona, pregunto a la cambrera i em diu que si no veig" que porta els plats". No cal ser tan borde. Tornem després d'una hora amb taula reservada. Demanem menú, gaspatxo i hamburguesa, tomàquets i canaló, dons entre el primer plat i el postre 1,20 minuts.gràcies que era menú. El preu són 14,95€ que per la qualitat/ quantitat, no està ben equilibrat, un pel car. Ves tingut que demanar la paella que pintava millor. Bé en resum potser tenien un mal dia.
05 octubre 2021 6:50
Bona qualitat dels plats, vam fer menu de cap de setmana, però amb dos taules ocupades a tot el restaurant van trigar 35min en pendre comanda de la beguda, vam estar a punt de marxar per manca d'atenció. Servei un tant deficient.
29 septiembre 2021 23:22
Buenísimo y excelente atención al cliente. Cuando he pedido a domicilio también ha sido perfecto. Sin duda una experiencia para repetir.
29 septiembre 2021 0:50
Les dues estrelles son per el servei, que va ser moooolt lent, respecte al mejar, res a dir, tot molt bo i correcte. Però la sorpressa va a ser a l'hora de pagar, hi ha suplements en segons quins menus que els tens que esbrinar remirant la carta i fen una mica de detectiu, ja que al no haveri una carta fisica per efectes de covid s`ha de fer tot a traves del mobil.crec que tot aquest aspectes son molt millorable.
18 septiembre 2021 9:47
El menjar no estava malament del tot, les porcions si que és cert que no eren abundants, especialment el bacallà, que més que un plat semblava una demostració. Tenen menú però com si no en tinguessin, el preu del menú no és barat i el 70% dels plats porten suplement, com també porta suplement dinar a la terrassa. Vamos, que només els falta cobrar suplement per anar al lavabo. Per últim però no per això menys important, dir que el servei és lamentable, no fan cas (els has de demanar les coses tres vegades), triguen una eternitat en portar qualsevol cosa i deixen 25 minuts entre plat i plat.
11 septiembre 2021 22:34
Vaig demanar un menu del dia pel Globo, a part de que va arribar fred, l’hamburguesa estaba mes cruda que la carn sortida d’un matadero (per dins) semblava feta pero no. Les gyozas del primer, la racio va ser molt curt i a sobre eren minúscules.
Gracies per l’aigua (que no vaig demanar), pero no em va acabar d’omplir la panxa.
27 agosto 2021 18:02
Un sitio tranquilo para poder cenar con la familia y amistades. Y la comida muy buena la verdad y los postres sin comentarios ricos
22 agosto 2021 9:18
Restaurant i cafeteria dins del Teatre Kursaal, és un lloc ben bonic, ben diferent d’altres llocs.
Fan menú migdia de 14,95€, entrant, segon i postres amb beguda inclosa.
Els cambrers van molt al límit, són poques persones pels diferents espais que hi ha. Reserveu amb antelació, amb el COVID us podeu trobar que és plè aviat.
El menú està bastant bé a excepció del pa i les postres. El pa és congelat i descongelat, si trigues 5 minuts a menjar-lo queda com una pedra, una llàstima. Les postres no són casolanes, gelat industrial i pastisseria també.
20 agosto 2021 14:12
És un espai gastronòmic interessant per tastar alguns plats vegetarians. En l'ocasió que vam tenir per un dinar, vam veure que el nombre de plats vegetarians es inferior al 25% dels dos menús. A més, no està indicat quins son els plats vegans o vegetarians a la carta. Tenen hamburguesa vegana, amanides i salmorejo vegetarià, a més d'alguns postres.
18 agosto 2021 11:30
Establiment del centre de Manresa situat a l'edifici del teatre Kursaal, on creuen el carrer Àngel Guimerà amb el Passeig Pere III. L'espai és elegant i està molt ben distribuït, comptant amb menjador interior i algunes taules exteriors que donen al pati del teatre. El tracte és sec però professional i eficient, oferint una bona benvinguda i un bon timing entre plats. El menú migdia que tenen compta amb una bona relació qualitat-preu. En el meu cas vaig demanar de primer una albergínia al forn amb tomàquet i formatge, senzilla però molt bona i presentada amb molt bon gust, de segon un canaló XL de pollastre, amb el toc personal de la casa i del que podria donar una descripció molt semblant a la de l'albergínia, mentre que de postres vaig demanar un mató amb mel, discret però correcte. La sacher del meu acompanyant sí que va ser increïble! Es recomana.
15 agosto 2021 3:02
Escrit en temps real. Mal servei. Ens fan seure sota el sol al·legant que les altres taules al ser de cuatre (i nosaltres ser dos) poden ocupar altres persones, ho entenem i seiem on ens diuen. Cinc taules lliures. S’equivoquen constantment repartint i tarden en demanar a les taules.
14 agosto 2021 21:30
Estábamos de viaje y paramos a comer en este restaurante por casualidad. No nos entusiasmó la comida y las cantidades no eran muy grandes, la verdad. Los camareros correctos y educados.
11 julio 2021 20:53
Terrassa on sopar amb tranquil·litat.
Servei ràpid i atent. Preu una mica alt, sobretot els postres
08 julio 2021 7:38
El menjar exquisit i el servei molt atent. Vam dinar però a la terrassa i el polen ens va cobrir sencers.
02 julio 2021 11:49
Menú del dia molt complet amb plats ben elaborats, i amb una bona presentació. Molt recomenable, servei més que correcte i el encarregat despren una gran amabilitat i encara que estaven complets i enfainats, ens va fer un forat per més tard. Si vas a Manresa, t'ho recomano
24 junio 2021 20:30
Situat al bell mig de Manresa, al Bages, al passeig Pere III, és un lloc idoni per fer un bon dinar, i si vols a l'aire lliure. Servei professional, atent i agradable, preus raonables. Bona relació qualitat preu.
23 junio 2021 6:18
Vam provar el menú de parella (65€ per dos) i prou be, els entrants freds son millorables però els calents valen molt la pena. Els principals que vam triar estaven molt bons, i que inclogui el vi es un punt a favor. Els postres també son molt recomanables, sobretot el pastís de formatge i els raviolis de xocolata.
19 junio 2021 11:39
Tuvimos una experiencia horrible! Nos pusieron en una mesa en el sol fuerte, cuando habían mesas vacías. La comida no está mal, pero el trato al cliente es terrible.
28 mayo 2021 4:43
Preu-qualitat bé.
Lloc molt ben situat.
Servei: comentaris del servei masculí totalment fora de lloc.
Això ho haurien de pulir.
Jo no hi tornaré.
18 mayo 2021 19:02
Després de la pandèmia és dels millors llocs on he fet el menú de migdia i a la terrassa s'hi pot estar encara que plogui
08 mayo 2021 18:28
Hemos llegado a reserva de las 15 son las 15: 30 aún ni pan ni agua ni nada, pero al pedir la reserva que fuéramos puntuales. La comida bien
06 mayo 2021 1:14
Vam menjar molt bé en un lloc molt emblemàtic de Manresa. Espai molt obert, bon menjar i atenció excel.lent.

Escribe una reseña



Calificación general: