09 abril 2023 3:00
He llogat una sala per impartir un curs de fotografia, ha estat fàcil, la Mireia és una persona molt dolça i agradable. L´espai és molt còmode i relació qualitat preu de l´espai, fantàstic. Repetiré sens dubte quan necessiti un espai.
01 abril 2023 22:39
He tingut l’ocasió de treballar a l’estudi coworking i ho recomano molt!
L’estudi de fotografia és genial. I l’espai per fer reunions i treballar molt agradable, luminós i tranquil.
Fins aviat!
14 octubre 2021 0:53
Es tracta d'un espai agradable, ampli i molt lluminós. Perfecte tant per mantenir reunions a les sales amb tot l'equipament i l'intimitat necessaria per qualsevol reunió, com per treballar individualment a la sala principal. Un ambient inmillorable

En tot moment ens vam sentir com a casa, amb un tracte molt proper i professional.
07 octubre 2021 3:06
Per circumstàncies excepcionals m'he trobat sense poder disposar del meu espai de feina habitual. Tot se'm feia costa amunt fins que vaig descobrir l'existència de L'Estudi Coworking que va solucionar ràpidament el meu problema. Vaig rebre un tracte comprensiu o proper. És un espai de feina ideal que recomano a tothom. Gràcies per tot!
25 septiembre 2021 22:37
Un espacio ideal para trabajar en un entorno tranquilo y agradable, con salas de conferencias y un estudio fotográfico impresionante dónde hacer muy buenos proyectos también. Lo recomiendo 100%!
14 junio 2021 10:55
Un bello espacio, impecable, acogedor, cómodas instalaciones para llevar tu oficina o tu reunión allí y trabajar cómodamente, a muy buen precio el alquiler del espacio. Servicio incluido de ofice; con nevera, cafetera a disposición de los clientes. También disponen de la gran sala de filmación y fotografía. Todo un espacio con mucho gusto y nuevo.
29 mayo 2021 12:42
Un espacio excepcional para grabar mi programa de TV, y no menos importante, un trato inigualable y una implicación maravillosa. Sin duda, seguiremos grabando en l'Estudi Coworking "Conversaciones de Amor"

Escribe una reseña



Calificación general: