13 octubre 2023 15:53
Gran variedad en panes. Y muy profesional al explicar cada uno de los panes que nos iba diciendo. Cuando hay pasteles están genial también.
02 septiembre 2023 8:25
Excel.lent atenció i productes, tots molt naturals. He provat la orxata sense sucre, molt bona! Tornaré per fer tast dels pans, gelats sense sucre (amb dàtil) i pastissets.
09 junio 2023 0:53
Íbamos a ir a Ia heladería Ice Custom, pero como está cerrada los lunes, buscamos otra heladería y entramos en esta, aunque el tema bio y artesanal siempre me ha parecido puro marketing.

Pedimos tres helados artesanales. Serán artesanales pero los sabores no se parecían en nada a lo que habíamos pedido. Por ejemplo el de crema catalana parecía de arroz con leche, ya que incluso tenía esa textura.

Además parece que por ser artesanales tienen que ser más caros. En este caso me parece una excusa para cobrar más.

Como puntos positivos, la amabilidad del dueño, que los conos de barquillo eran gruesos y que la cantidad fue abundante para un helado de una bola.

En general no volvería. La verdad es que comparando con la heladería Ice Custom, allí tienen helados con verdadero sabor y de verdad, aunque no se anuncien como bio o artesanales.
14 abril 2023 5:31
Bona quantitat de roba de dona i d'home. Amb colors variats. Sobretot pantalons i jerseis. També tenen complements.
Dependents agradables, no estan a sobre teu tota l'estona, et deixen respirar i t'ajuden quan et fa falta.
L'ambient és agradable, tot i que la música està una mica alta.
Tenen 4 probadors, que s'agraeix perquè altres botigues en tenen la meitat i has d'esperar sempre per provar.
La roba es variada, de qualitat mitja, en relació amb el preu, es clar. Si pagues més, serà més bona, es suposa.
17 mayo 2022 20:23
Des de que van ibrir les seves portes que som consumidors del seu pa. Es boníssim! I el pastiís de pastanaga es una delícia. Molt fans.
02 marzo 2022 22:03
Es el forn més excelent que hi ha! I el noi molt atent! Val moltíssim la pena! Hi vaig anar una vegada i ara ja hi vaig cada setmana! Tot deliciós!
26 octubre 2021 6:56
Pa ecològic de qualitat i moltíssima varietat de pastissos grans i individuals, tots ells boníssims. Dona gust tenir a Mollet botigues com aqueste on l’atenció, el detall i l’assessorament el cuiden tant. Molt recomenable.
22 octubre 2021 19:12
Me l'han recomanat. M' ho menjava tot amb els ulls. El senyor que m'ha despatxat ha resolt als meus dubtes. Ho té per mà.
Ja em tenen com a clienta i aniré comprant per tastar-ho tot. Gràcies!

Escribe una reseña



Calificación general: