26 noviembre 2022 21:54
Molt recomanables els workshops per a gent que no tenim molta disponibilitat. La Mònica és encantadora i et dona moltes pautes però sense agobiar. Molt recomanable!
04 octubre 2022 16:17
Fa dos anys que vaig a la Bullidora i aquest serà el tercer. És un espai on pots esplaiar-te, pots descubrir-te, pots desenvolupar els teus potencials en el context artístic. La Mònica és una persona atenta, empàtica, que sap escoltar i connectar amb tu per acompanyar-te en el teu camí i perquè tu mateix puguis descobrir el que portes a dins. Més enllà dels seus coneixements artístics, tècnics, etc. (Hard Skills), que també, el que més m'agrada de la seva professionalitat són les seves habilitats per acompanyar a la persona, per entendre-la i aconseguir generar un clima òptim per gaudir del que estàs realitzant (Soft Skills). Estic molt content i crec que és un gran encert haver-la escollit. La recomano 100%.
23 septiembre 2020 7:12
Està super bé. Ens deixen molta llibertat d expressió. Pintem de moltes formes, també ballem i es fan molts amics. És molt divertit!
17 agosto 2020 4:31
Jo estic molt contenta de l'espai que hi ha i ho recomano a tots aquells qui vulguin tenir un espai on expressar-se a través de l'art!
11 julio 2017 18:25
Gran escola d'Art i Creativitat tant per petits com a per grans!

Escribe una reseña



Calificación general: