18 febrero 2023 1:35
Un apartament ideal en un paratge immillorable. La Yoli i el Jesús són uns amfitrions de 10! És sempre una meravella compartir una estona amb ells. Molt recomanable per a parelles, grups d'amics amb o sense nens. Ideal per desconnectar del soroll i les llums de les ciutats.
09 febrero 2023 22:34
Impressionant! Sembla impossible que a 20km de Tarragona puguis sentir que estàs al pirineu. Ubicació i apartament d escàndol. Familiar i acollidor com pocs.
28 julio 2022 21:09
La verdad es que a sido una experiencia única e increíble!
Un sitio tranquilo para desconectar y estar rodeado de tu familia o amigos.
La casa es preciosa todo reformado estilo rústico la cocina no le falta de nada a la hora de hacer las comidas.
Los lavabos y la ducha mejor que la de un hotel de 5 estrellas y ver por cada ventana de cada habitación el maravilloso paisajes que tiene el refugio.
Aparte de tener la picina en el que también tiene unos paisajes increíbles!
El río a 30minutos andando desde la casa y preciosas excursiones.

No sólo eso.
Quiero darle las gracias a Yolanda y su familia que son unas personas maravillosas y que en todo momento han estado atentos de nosotros por si teníamos cualquier duda o problema desde el primer día hasta el último.

El refugio está perdido donde Jesús perdió la zapatillas pero merece la pena que este perdido para encontrar estas maravillas de la vida, aparte Yolanda os guía mejor que el GPS!
Yo os recomiendo comprar de todo lo que necesitéis de alimentación y bebida para la estancia en el pueblo de Alcover antes de ir al refugio para ya disfrutar de vuestro fin de semana puente ect.para no salir del refugio.

YOLI GRACIAS GRACIAS Y 1.000 GRACIAS POR ESTA EXPERIENCIA ESTAMOS EN CONTACTO PARA LA SIGUIENTE ESCAPADA POR QUE VOLVEREMOS A REPETIR ESO ESTA CLARO.
02 noviembre 2020 0:30
Una comida excelente en un lugar recóndito. Materia prima excelente y de proximidad! Trato genial de los anfitriones Yolanda y Jesús.
15 noviembre 2018 3:57
Sssssxxxx no volen fer promocio perk un dels valors és la serenor k despren aquest indret, l.acollida i el paissatge.i l.arros de muntanya. Tot únic. Sense paraules.sha d.estar.hi.gràcies
27 septiembre 2018 7:22
Lloc entranyable al mig de la muntanya, Amb molt bona gent, producte de proximitat, vistes espectaculars, intimitat i medi natural autèntic.
26 agosto 2018 2:31
A 35 minuts de Reus, entre Alcover i Montral trobareu l'indicador de "La Cabrera". Cal circular 2 o 3 km per camí de montanya. El refugi es troba en un entorn natural incomparable. Podeu menjar o dormir. Segur que sereu ben atesos. Als més petits fls encanta descobrir els animals que hi ha a l'entorn. Darrera de la casa hi ha una era per aparcar el cotxe que també es pot deixar abans d'entrar al recinte del mas.
15 abril 2018 9:03
CADA DIA ES TOTA UNA VIDA

Una bona colla hem estat al refugi de la Cabrera. Una part d’aquesta ha fet una petita i agradable excursió de la que, el més important no era el final del camí, sinó el mateix trajecte, qui viatja massa ràpid perd l’assistència del viatge. Hom pensa que el bosc només és l’origen de la llenya pel foc; aquest no és el nostre cas, ja que en cada passeig per la natura un rep sempre molt més del que espera. En arribar al refugi ens esperava un bon dinar, com es preceptiu, a base de productes naturals i ben condimentats; cal tenir en compte que amb pa i vi es fa camí. Els propietaris, encantadors, ens van propiciar una acollida molt familiar en un entorn ple de pau i tranquil·litat, tot gaudint en el refugi de l'excel·lent decoració del mateix i d’una situació en un dels indrets més privilegiats de l’entorn on un s’inunda els anys de vida i no la vida d’anys.

Escribe una reseña



Calificación general: