19 febrero 2024 5:06
A mi hijo de dos años y a mí nos encanta el ratito que compartimos en la "capseta de música". Nuria lo hace bonito, dinámico y divertido. El momento de abrir las "capsetas". Ai! Qué emocionante es!
17 febrero 2024 1:29
Els Dimarts, per l’Eira i per mi, han passat a ser un dels dies més especials de la setmana gràcies a la capseta de música.
Les dues compartim i gaudim moments molt especials, cantant, ballant, fent jocs de falda, concerts i moltes coses més!
21 mayo 2023 14:32
És una experiència fantàstica per gaudir de bones estones musicals en companyia d'infants, pares i mares i una excel·lent professional. Per generar un vincle bonic en un espai que posa al centre la canalla i t'apropa al nostre patrimoni cultural popular. Recomanadíssim!
18 mayo 2023 6:27
He portat els meus dos fills a la Capseta de Música. Per mi és una manera de passar un temps feliç i de qualitat amb els meus nens, envoltats de música, ritme, experiències, connexió. La professora és un encant i es nota que estima el que fa. Dono valor al fet que es treballa molt en base a la música popular catalana i els jocs tradicionals, i ajuda a què no es perdin aquestes tradicions orals.
19 noviembre 2021 6:02
Activitat molt enriquidora per passar temps amb el petit de casa i aprendre una mica de cultura popular i música. Ens ho hem passat molt bé i tenim moltes ganes de tornar-hi!
05 septiembre 2021 10:11
M'ha encantat la iniciativa. Poder compartir temps i cultura amb els més menuts de la casa ha estat una experiència que repetiria i recomano sense dubte! Gràcies Núria!

Escribe una reseña



Calificación general: