09 junio 2022 13:23
Si tens ganes de passar una bona estona, 100% original, divertida i creativa, iniciar-te en el món del gravat i apendre de la millor professora, aquest és el teu espai!
08 junio 2022 12:30
La Carboneria és un bonic espai de gravat, cuidat al mínim detall on la Laia Arnau hi organitza diferents tallers i et transmet la seva passió per l’art. Un lloc on disfrutar, aprendre i compartir.
07 junio 2022 1:19
Això va ser divendres 6. A la tarda. Vam arribar-hi estressades de les nostres feines i, també perquè no dir-ho, de les nostres vides. Però l'espai artístic de La Carboneria és bonic. I la bellesa, si més no, ens reconcilia una mica amb tot.

Vam fer el primer aiguafort que farem a les nostres vides! I no sé si és perquè va ser el primer o perquè la tècnica és així de mena, va semblar com si féssim màgia.

Res d'això -ni l'espai, ni les obres, ni l'alegria que se sent creant alguna cosa- seria possible sense les indicacions i l'acompanyament de la mestressa. La Laia Arnau, no només en sap molt del què parla, sinó que ho sap explicar molt bé.

Moltes gràcies!
02 junio 2022 13:06
La Carboneria és un espai molt acollidor, equipat amb tot el material que es necessita i, com que tothom hi treballa content, l'ambient és magnífic i inspirador. La Laia és molt amable i una excel·lent professora que transmet la seva passió i la seva experiència i que sempre està disposada a ajudar-te en tot. I els tallers d'altres tècniques gràfiques relacionades amb el gravat que també ofereix, com el d'aquest cap de setmana de transferència d'imatges, també són realment interessants i se n'aprèn moltíssim.
01 mayo 2022 4:03
La Carboneria és un taller molt bonic on pots aprendre a gravar des de zero o continuar experimentant amb les tècniques que t'interessin més. La Laia sempre està allà per ajudar-te a resoldre els dubtes i aconseguir realitzar el que tens en ment.
18 abril 2022 20:36
We came across La Carboneria while trying to buy some local artistic prints during a short Xmas visit to relatives.

There we met Laia who nicely showed us the worshop while she was giving us a great introduction to the art of printmaking techniques and methods, describing different types of tools and equipment that La Corboneria has which Laia uses for her artwork and by students assisting to printmaking courses.

We were fascinated with the artwork and we bought 3 prints from Laia and other artist which are currently decorating our living room.
16 abril 2022 20:42
Feia temps que seguia l'evolució de La Carboneria per Instagram, i vaig tenir clar que hi volia participar, malgrat el meu desplaçament des de Barcelona.
Aquí he trobat un espai acollidor i cuidat, perfectament equipat i distribuït per espais segons l'activitat a fer.
Però per sobre de tot cal destacar el tracte i l'acollida professional de la Laia Arnau, que amb el seu acompanyament molt didàctic i personalitzat, ens transmet la seva experiència, basada en una àmplia trajectòria artística.
14 abril 2022 11:53
A la Carboneria et sents com a casa, és un espai molt agradable per poder crear i gaudir d'una experiència tot aprenent al costat de la Laia. Sempre t'ajuda i té detalls amb tot. Un magnífic lloc i una genial gravadora, pintora, artista i, en definitiva, persona. No dubteu en visitar al taller ;)
11 abril 2022 7:34
Fantastico curso, instalaciones y profesora. Con ganas de mas! El año que viene repetire otra vez!
07 abril 2022 15:25
Un lloc molt acollidor que acompanya molt bé per crear i apendre, amb una professora excel.lent per transmetre la seva passió!
28 marzo 2022 6:07
Un taller molt acollidor, estic a la espera de fer algún altre curs. Vaig disfrutar molt, molt, molt.
09 marzo 2022 4:27
Les persones que em coneixeu sabeu que sovint manifesto la meva satisfacció pel que faig al taller de gravat on m'hi trobo molt bé.
És un espai on es treballa en un ambient tranquil i seré.
Aprenc amb el bon mestratge de la Laia i a la vegada amb llibertat per fer el que a mi m'agrada amb les tècniques de sempre o amb procediments nous.
Encarnació
08 marzo 2022 5:50
La Carboneria és un espai plàcid i acollidor, perfecte per treballar i aprendre; hi ha tot el material i tot el que necessites per desenvolupar tècniques. La Laia és molt bona professional i sempre facilita les coses.
07 marzo 2022 4:17
El millor espai per poder aprendre i iniciar-se en la tècnica del gravat. La Laia és una professora magnífica amb molta paciència i molt talent! L'espai és molt acollidor i es respira inspiració ;)
25 abril 2021 7:05
Laia és una persona amable i profesional alhora. Et fa sentir com a casa!
Mima tot el que realitza amb cura, només has de donar un cop d'ull al seu taller?

Escribe una reseña



Calificación general: