05 septiembre 2023 14:00
El señor Jesús me dio muy mala impresión me pareció interesado en ganar mucho dinero hablándome de problemas que se iba inventando sobre mis pies y que me tenía que operar pero todo muy fácil. Y en cambio lo que iba que era principalmente a quitarme las durezas y cortarme las uñas no me lo hizo y me cobró 30 euros por no trabajar y explicarme tonterías. Y yo se las pagué es.un feriante un charlatán.yo desde luego no vuelvo a aparecer.
17 noviembre 2022 1:06
Bons professionals, tracte molt huma. Em fico sempre a las sevas mans, amb tota la confiança.
17 julio 2022 2:40
Soy el Dr. Jesús Marcelino Reyes, internet hoy en día, nos conecta con las vidas y eventos ajenos. A veces tienen carácter real, otros ficticio y otros falso.
Se ha publicado un comentario que pone en duda nuestra profesionalidad con la que siempre hemos actuado, profesando la podología desde hace 45 años para ayudar y solucionar los problemas de los pacientes y no todo lo contrario. Creo que si alguna persona tiene alguna alteración o duda sobre el diagnóstico o tratamiento lo debería comentar con el profesional a fin de buscar una solución que satisfaga a todos y no publicar criterios falsos.
17 junio 2022 6:30
Despues de mi reseña
Llamaron por telefono, abonaron la cantidad por la revision y me han hecho unas plantillas nuevas por tanto una excelente reaccion
Gracias
31 mayo 2022 23:21
De 1 a 10,1 es mucho. Lo mas destacado del famoso Jesús es un EGO muy subido.aparte de que no me solucionó un simple tema de plantillas con sus "45 años de experiencia". Ojalá que les serviera a más gentes las reseñas pq el dice que nadie se le había quejado nunca.
En fin, no todo lo que luce es oro. (pq es carisimo.esto sí) Esto ha sido mí aprendizaje.pq el es perfecto. Que así sea.
10 abril 2022 19:38
Una larga trayectoria compartida desde hace 36 años, toda la familia hemos pasado por la consulta, y nos habéis solucionado los problemas que han ido apareciendo.
09 septiembre 2021 6:55
La Clínica és molt moderna i té tots els avanços necessaris per la cura dels peus. El làser em va curar l'ungla del peu, tenia fongs.
16 agosto 2021 5:36
Encantada amb tot l’equip.
Bon diagnostic i tractament altament efectiu
Un fong dels mes dificils de tractar hem van ajudar a combatre’l en un 3 i no res i ara en tractament amb una fractura trimaleolar que vaig patir que m’ajuden a minimitzar efectes a llarga plaç
Sens dubte fidel a ells
Gràcies a tots
19 julio 2021 16:22
Clínica, personal general y profesional y atención excelentes. Me alegro muchísimo de haber acudido a esta clínica. Mi enhorabuena para el centro.
18 julio 2021 7:23
Fa anys hem van operar d’una ungla. Era molt jove i hem vaig deixar assesorar. No van donar-me cap més opcio, deixant-me una ungla horrorosa i que m’ha portat sempre problemes desde aquella operacio! He anat a altres podòlegs i tots m’han dit que no calia operar i que es podia haver tractat d’una altra manera.
Ara hi ha anat la meva mare amb una ungla encarnada amb molt dolor i l’unic que s’han dignat a fer és dir-li que s’ha d’operar també. Ens hem quedat de pedra.ni tansols li han tallat o intentat arreglar, i li han cobrat la visita per no fer-li res.
Van a lo fàcil 500€ l’operació i si et queda L’ungla destrossada de per vida, ja t’ho faras! No ho recomano per a res.
11 julio 2021 6:59
Clients tota la familia de fa 2 anys. Professionals increïbles i tracte immillorable. Sol cal que s'adhereixin a la mutua de Clinicum i ja seria extraordinari.
17 octubre 2020 13:56
El passat 22/07/20 hem van fer una intervenció d'Hallux valgus amb la tècnica mínimament invasiva. Malgrat totes les referències que tenia no he tingut gairebé dolor. He estat 1 mes embenada i amb sabata quirúrgica, però al mes i 1 setmana ja podia conduir cotxe i aquesta ja he agafat la moto.
A part de l'èxit de l'intervenció, el personal, començant per la Núria de recepció i, el Jesús i l'Arian com a podòlegs, és excel·lent. Molt bons professionals.
Totalment recomanable!
19 agosto 2020 7:10
L'atenció rebuda a la Clínica ha estat molt satisfactòria. El podòleg Arian Marcelino m'ha respost a qualsevol neguit o dubte sobre les intervencions que han realitzat. El tracte personalitzat i atent juntament amb la professionalitat son molt d'agrair. He resolt la problemàtica dels peus i m'he sentit molt ben tractada.
21 julio 2020 7:11
Vaig anar-hi fa temps per un problema en un peu. Des del primer moment no va haver bon feeling amb el podòleg. Senzillament vaig anar a un altre podòleg a solucionar el tema. No em va agradar el tracte.
26 abril 2020 17:42
Fins al moment nomes puc dir que estic molt contenta amb totes les visites i amb les plantilles que m'han fet, ja fa anys que gaudeixo dels serveis. D'aqui poc m'han d'operar del peu dret, hi vaig amb tota la confiança. Crec que estic amb bones mans. Gracies Arian.
03 febrero 2020 12:39
Ha estat una experiència fantàstica. Excel.lents professionals amb atenció immillorable. Ho recomano totalment!
17 enero 2020 22:02
La experiencia ha sido por doble partida para mi hija y para mi y ha resultado ser satisfactoria, demostrando una gran profesionalidad, atencion personalizada, amplios conocimientos e innovacion en el campo de la podologia.
10 diciembre 2019 1:30
Gens recomanable. Fabriquen unes plantilles obsoletes. No es poden aplicar a cap calçat. Cal comprar sabates ortopèdiques per poder calçar les plantilles que ells fan. A més a més de ser caríssimes. Vaig haver d'anar a un altre professional que em va solventar el problema i em va fer unes plantilles fantàstiques.
16 septiembre 2019 7:18
He sido atendida muy bien. La visita ha sido muy completa. Con preguntas, pruebas y un diagnostico muy bien explicado. Además, para poner soluciones a mi problema, me han dado muchas opciones para adecuarlas a mi situacion. Gracias.deguro que si me vuelve a pasar algo en el pie, vuelvo
14 febrero 2019 13:59
Lo recomiendo al 100%. No tardaron nada en darme hora y en ofrecerme una solución a mi problema.
06 febrero 2019 6:09
La organització fatal, em donen hora a les 20;00 quan alli estava tancat i no havia ningú. En cambi no reflecteix la professionalitat

Escribe una reseña



Calificación general: