17 noviembre 2021 11:19
Més que recomanable, activitats de natura en un entorn immillorable amb un equip d'educadores excel·lent.
29 octubre 2021 23:30
Casal súper recomanable, els nens s'ho passen genial en un entorn natural i amb uns grans professionals que els hi expliquen la fauna i flora dels Aiguamolls.
18 octubre 2021 13:23
Al casal dels aiguamolls de l'Empordà, el nostre fill de 5 anys, a banda de passar-s'ho molt bé i fer noves amistats, està descobrint la natura del nostre entorn i adquirint coneixement des de ben petit. Repetim cada any ja que veiem que és una activitat enriquidora, divertida i ben organitzada per part d'un equip molt motivat. Esperem poder seguir gaudint d'aquest casal molt anys.
15 octubre 2021 20:17
Si apuntes el teu fill autònom de 4 anys a aquest casal i no s'adapta en les dues primeres hores, a banda que el deixen plorant, et truquen per dir-te que no el poden atendre que només són dues monitores per 20 nens (com ho fan les escoles d'infantil, ensenyament no obligatori, amb una ràtio de 25 per una mestra?). En definitiva, te'l tornen cap a casa i no et tornen els diners per molt que els hi reclamis. Pendent una denúncia i una reclamació en paral·lel (avui ja m'he informat de tots els passos que he de fer).

Escribe una reseña



Calificación general: