21 octubre 2021 12:08
La Cova del Moro situada en Aiguafreda. Es una buena ruta y eso de que la cueva este escondida dentro del bosque pues es un plus. Lo mejor es que no esta indicada en ningun sitio. Se tiene que tener cuidado dentro de la cueva esta muy oscuro. Mejor llevar linterna o luz frontal. Ir equipado con repelente de mosquitos. Hay una fauna dentro de la cueva. Que tengais mucha suerte y la encontreis. Good Luck
27 abril 2020 5:39
Pequeña, pero vale la pena, sobretodo a los niños les ha gustado mucho.
22 diciembre 2019 21:25
Al peu d’un arbre sobre la boca que ens permet baixar sense material uns quatre metres de desnivell. Segueix una rampa terrosa fins els -8m que és l’inici de la galeria d’uns 20 m.de longitud i una amplada màxima de 5 m que constitueix la forma essencial de la cavitat. L’estructura gairebé exclusiva és d’estrats inclinats ben visibles i sobresortints. Amb petits diverticles als extrems, el total de recorregut estimats és de poc més de 30m.
Ocasionalment les infiltracions han arribat a deixar mostres d’inundació embarrant el sostre i reexcavant un canal en el terra que recorre en diagonal un sector de la planta de la galeria.
14 marzo 2019 23:48
Una cova petitona però de facil acces.
Plena de ratpenats

Escribe una reseña



Calificación general: