19 marzo 2023 3:10
Sense dubte la millor elecció que podiem fer. La formula que et proposa es super complerta i variada. Nosaltres repetirem!
10 enero 2023 5:12
Una experiència increible pels més petits. Molt professional i les nenes i nens s’ho van passar pipa. 100% recomanable
24 noviembre 2022 0:33
Un 10 en todos los aspectos. Hicieron un pasaje del terror y después animaron el cumpleaños de mi hija Carla y superó todas las espectativas. No se puede expresar con palabras la perfección con la que Cuca y Rubens planificaron y ejecutaron todo. Cada detalle estaba cuidado hasta el más mínimo detalle. Las niñas estuvieron terroríficamente encantadas con ellos. La verdad, creo que poca gente puede superar lo que hicieron.
12 noviembre 2022 19:15
Hicimos la fiesta de cumple de nuestro hijo Héctor que cumplía dos años y fue todo un éxito. La cuca es una animadora muy agradable que se adapta a cualquier circunstancia y se nota que es muy buena persona sabiendo tratar a la perfección a niños de cualquier edad. Fue increíble contar con ella y seguro que en los próximos cumpleaños contaremos con ella. Gracias Cuca por tu dedicación y saber hacer!
03 noviembre 2022 4:50
Muchas gracias Cuca! Has hecho del día del cumpleaños de mi hija una experiencia inolvidable! Quedamos encantados todos los peques y los mayores?
17 agosto 2022 21:20
La Cuca i en Rubens van fer que la festa de la Jana fos única! Animació, cançons própies de la Cuca, pintacares, el joc del paracaigudes, …. En fi un munt d’activitats en les que petits i grans vàrem disfrutar i a un preu excelent! No dubtarem en tornar a trucar-los si fem una altra celebració. Un espectacle per gaudir! Moltes gràcies per tot Cuca i Rubens!
28 mayo 2022 18:25
Hicimos el 1er cumpleaños de nuestra hija y ayer después de 5 añitos lo repetimos pero ésta vez con Cuca y Rúbens, fué increíble y mágico no les faltó detalle ninguno. Si queréis una fiesta de cumpleaños diferente, animada e inolvidable no dudéis, todos quedarán encantad@s y vuestr@ peque tendrá un recuerdo para toda la vida. Muchísimas gracias por todo
04 mayo 2022 12:28
No le pongo 20 estrellas porque no hay.
Sin lugar a duda a sido todo un acierto tenerte en el cumpleaños de nuestro pequeño de 2 años. Una paciencia increíble! Y no solo lo pasaron bien los pequeños si no también los grandes
Algo que tenemos muy claro es que a partir de ahora TODOS los cumpleaños de mi pequeño serán contigo!
Gracias infinitas por todo!
23 abril 2022 9:46
Una experiència fantàstica. L, actuació de la Cuca va ser fabulosa. Els nens i nenes estaven més que contents. És 100% recomanable. Gràcies per fer feliços als infants amb teva actuació.
15 marzo 2022 3:26
Li vaig voler preparar una festa a la meva filla per que aquest any es especial. Vaig trobar la cuca per les xarxes, no tenia gaires referencies d’ella i dubtava de si feia bé o m’equivocaria.

Us puc dir que va ser un dels millors dies per tots els nens i nenes, la Cuca es excepcionalment fantàstica.

Tota l’animació, el tracte amb la canalla i la seva amabilitat.

Un 10!
18 abril 2021 20:16
Vàrem encertar del tot al convidar la Cuca a la festa d'aniversari de la nostra filla! Va connectar amb les nenes des del primer moment i van estar encantades. No van parar!
No ho dubteu! La Cuca és la persona correcte per fer de la vostra festa un dia molt especial.
30 marzo 2021 4:05
En el meu cas, m'ha fet un bellypainting i sessió de fotos. Ha estat una experiència fantàstica i molt professional. El disseny personalitzat i amb molt bon gust. Molt bona qualitat preu. Els materials utilitzats per a dibuixar i pintar són naturals, tenen molta durabilitat i es treuen fàcilment. La sessió fotogràfica ha estat molt còmode i amb moltes idees originals, així el resultat ha estat espectacular. Molt recomanable. Gràcies La Cuca.
02 junio 2020 22:39
Fue todo un placer conocer a la cuca animadora. Dinamizó la fiesta de los peques y se lo pasaron muy bien.
100% recomendable.
26 noviembre 2019 3:34
Experiencía 10! Repetiremos! Muy profesional, encantadora y con mucha variedad de actividades que hicieron que las niñas se lo pasaran genial. Cuca cuida todos los detalles y hace que la fiesta sea inolvidable, nos encantó!
22 mayo 2019 4:29
La millar elecció per crear una preciosa i divertida festa d'aniversari infantil!
La cuca es sap posar a tots els nens i nenes a la butxaca, no se li acaben els recursos, amb nenes i nenes de totes les edats, fins hi tots els adolescents vàren acabar fent globos, ballant o fent bombolles.
Una molt bona elecció! Ho recomano sense dubte i ho tornaria a contractar pel tracte, la qualitat, la elegància i sobretot per la diversió i l'entreteniment!
Gràcies Cuca!
07 mayo 2019 9:17
El millor regal que li he pogut fer a la meva filla! Gran professional que va fer que tant grans com petits ens ho passessim genial! 100% recomenable!
14 abril 2019 21:00
Fantàstica La Cuca!
Puntual, educada, divertida, carinyosa amb els nens. Se'ns acaben els qualificatius. Va animar l'aniversari de la nostra filla i va ser capaç d'entretenir nens de 4 anys, de 7 anys i adults, tots alhora! Va mantenir el ritme de la festa oferint tota mena d'activitats, balls, màgia, pintacares, globoflèxia. Ens va ajudar amb el pastís i els regals, en definitiva, un 10!
La recomanem al 200%, a més és un encant de persona!
Moltes gràcies Cuca, esperem comptar amb tu per les properes festes!
02 abril 2019 9:17
La Cuca vino a animar la fiesta de cumpleaños de mi hijo de 3 años y que deciros! Hemos quedado encantados todos! Los peques se lo han pasado genial entre música! Juegos! Y Magia! Y los adultos nos hemos divertido mucho también! Gracias Cuca por toda tu simpatía y hacer una fiesta súper divertida!
08 febrero 2019 6:00
Èxit total amb la teva presència! Tots vàrem quedar encantats: grans i petits. Encantadora, dolça i amb molta mà per portar tota una colla de nens.
Repetirem!
12 diciembre 2018 11:37
Tot un èxit comptar amb la Cuca! El passat 28 de setembre va animar la festa d'aniversari de la nostra filla i vam gaudir tots moltíssim.
Molt bona professional. Recomanable al 100%.
Gràcies Cuca!
07 noviembre 2018 13:56
La cuca animadora es divertida, una gran profesional que sabe ganarse al público más pequeño, tanto los niños como los padres quedamos encantados. 2 horas de entretenimiento asegurado.
04 noviembre 2018 8:30
Moltes gràcies Cuca per la teva professionalitat! La recomano a tothom. Va venir a animar la festa de la nostra filla Martina i va captar l'atenció dels nens des del primer moment, és molt divertida i repetirem segur.
22 septiembre 2018 11:39
Encantados con La Cuca. Las 3 horas que la contratamos para nuestra boda fueron un éxito. Los niños estuvieron entretenidos en todo momento. Hizo muchas actividades y magia! Recomendable al 100 %. Gracias Cuca.
22 junio 2018 13:10
Gran professional! Encantadora, molt ben preparada.
Els nens van quedar encantats, van ser 2h genials!
La recomano al 100%
20 junio 2018 1:46
Una animadora formidable, pendiente todo el rato de los niños y del ritmo de sus necesidades. Contratamos el pack cumpleaños de dos horas y se les pasó volando. Gracias Cuca!
06 abril 2018 15:15
Ja coneixiem a la Cuca Animadora d'altres festes de cumpleanys. Els nens s'ho van passar pipa ballant, amb els globus, la màgia.les activitats son molt variades i sempre participatives.
El que mes m'agrada és que no només fa les seves activitats si no que està molt pendent de que tots els nens s'ho passin be i d'ajudar en les activitats de la festa (el pastís i els regals)
Així que aquest any si que he pogut disfrutar jo també de la festa. Altres anys, sense animadora, al final no podia estar amb la meva filla quan rebia els regals o bufava el pastis, pq jo no podia estar per tot.
És molt carinyosa amb els nens i això no es pot fingir
02 abril 2018 18:14
Fantàstica. Recomanable 200%, va captivar als nens des del primer moment. Ella és encantadora i molt molt professional. Vam triar l'espectacle + màgia i els nens van al·lucinar, tenien entre 3 i 7 anys i va distreure tant a grans com a petits.
16 marzo 2018 5:45
Una gran profesional, con una magia especial que logra captar la atención de niños y no tan niños. Mi hijo se lo pasó en grande y en gran parte fue gracias a Cuca. Repetiría una y mil veces más. Le doy las gracias por hacer un cumpleaños aún más especial!

Escribe una reseña



Calificación general: