24 mayo 2022 13:11
Any 2022, mes d’abril, dia 2; després de dos anys de pandèmia i sense festa, Navarcles torna a celebrar la Fira de l’Abat, una barreja de mercat medieval, dansa, teatre, mostra d’oficis, i espectacles itinerants. Per uns dies el poble s’omple de paradetes al carrer, part dels vilatans es converteixen en actors, o dansaires, i els forasters, que al veure el rètol de Navarcles seguien endavant per l’eix transversal, avui omplen els carrers i places.
_
Año 2022, mes de abril, día 2; después de dos años de pandemia y sin fiesta, Navarcles se vuelve a celebrar la Feria del Abad, una mezcla de mercado medieval, danza, teatro, muestra de oficios, y espectáculos itinerantes. Durante unos días el pueblo se llena de puestos en la calle, parte de los aldeanos se convierten en actores, o danzantes, y los forasteros, que al ver el rótulo de Navarcles seguían adelante por el eje transversal, hoy llenan las calles y plazas.
_
Year 2022, month of April, day 2; after two years of pandemic and without a party, Navarcles celebrates the Abbott’s Fair again, a mixture of a medieval market, dance, theater, craft shows, and traveling shows. For a few days the town is filled with street stalls, part of the villagers become actors, or dancers, and the outsiders, who, seeing the Navarcles sign, continued along the transversal axis highway, today fill the streets and squares
29 abril 2022 16:44
Dissabte a la tarda vam estar amb la meva parella en aquesta fira del poble de Navarcles, un poble característic del Bages, una fira amb molts espectacles de carrer, paradetes de productes artesanals, zona de taverna, atraccions infantils, tot això repartits per diferents indrets de la vila, recomendable fer una visita a aquesta fira, per poder donar vida als pobles petits, que els comerços de tota la vida augmentin les seves vendes almenys durant un cap de setmana. A nosaltres en general la fira ens va agradar molt i el ambient que es respira.

Escribe una reseña



Calificación general: