02 agosto 2023 15:48
Hem estat allotjats una setmana a la granja del Besa i ens ha encantat. El lloc és preciós, l’entorn super tranquil i molt acollidor. En Jaume ha estat molt atent i detallista. Les instal.lacions molt correctes, tot el necessari per l’estada.
Hem quedat molt contents i ho recomanem sense cap dubte.
Un 10/10
16 abril 2023 6:21
La Casa es troba equipada amb tot el que puguis necessitar i molt neta. Es preciosa tant per dins com per fora i les vistes són espectaculars! La gestió de la reserva molt àgil i a la rebuda a la casa ens van donar molta informació de la zona. Se'ns dubte hi tornarem!
10 abril 2023 22:30
Excel·lent. Una casa espectacular amb unes vistes magnífiques. Som un grup d’amigues que vam anar a passar el cap de setmana a Cubells. La casa és preciosa, està super ben equipada i molt ben cuidada. Vam estar genial i ens vam sentir com a casa. El Jaume ens va cuidar molt, va ser molt atent i ens va fer molt bones recomanacions.

Vam gaudir molt de l’entorn, vam desconnectar de la tecnologia i la ciutat, vam fer una excursió al Congost de Mont-rebei i vam fer sessió de risoteràpia i ioga al jardí. Va ser un cap de setmana increïble.

Moltes gràcies Jaume per l’atenció, els consells i tota la informació que ens vas proporcionar ;)

Estic segura que hi tornarem ben aviat!
10 agosto 2022 15:07
La Granja del Besa és una casa on natura i arquitectura es fusionen per formar un tot harmoniós amb unes vistes excel·lents del poble de Cubells i de la plana del voltant i les serres confrontants. Tota la part dreta de la casa és resolta amb molts grans finestrals de vidres que fan que puguis gaudir de les vistes des de qualsevol habitació. La llum és espectacular, només entrar a l'habitatge ja desconnectes plenament. Té una màgia pròpia. El millor de tot és sortir al jardí, gaudir de l'olor de la lavanda bressolada pel vent i fer un bany a la piscina amb una olivera que fa una ombra fantàstica.

Vàrem anar 4 adults i 4 nens i no ens va faltar de res. Tot estava molt net. La cuina és de les més ben equipades on hem estat i en quantitat per quan vas un grup nombrós i una taula de fusta preciosa on hi cabíem tots còmodament. Tots vam sortir dient que era un lloc per repetir, en qualsevol moment de l'any. Els nostres fills ja volien tornar a l'hivern per encendre la llar de foc!

Finalment, voldríem comentar que l'amfitrió, el Jaume, és molt simpàtic i detallista, des del primer moment de la reserva online es va cuidar d'infomar-nos de tot i de fer seguiment de la nostra arribada. Ens va recomanar llocs per visitar, com el Castell de Montsonís construït el segle XII i conservat fins a l'actualitat. Va ser una visita espectacular, també molt recomanable per famílies! En global, ha esta una experiència genial, de 10 en tots els aspectes! Repetirem!
15 diciembre 2021 16:43
La millor casa rural de la província de Lleida. Àmplia i còmoda per a vuit persones, la casa està totalment equipada i és ideal per anar-hi en família. Les vistes de la casa (i també des del jacuzzi) són impressionants ja que la ubicació de la casa fa que cap altra construcció te les tapi.
Molt a prop de la casa hi ha molt bones vies ferrades, així que és una gran opció pels aficionats a l'escalada, però també per fer senderisme, trekking i també kaiak o paddle surf.
30 septiembre 2021 8:40
Hemos pasado seis noches en la casa y la verdad, se nos ha hecho corta la estancia. A la casa no le falta detalle, las vistas son espectaculares. Seguro repetiremos.
29 septiembre 2021 8:14
Un lieu magique, une vue imprenable, une maison merveilleusement aménagée et extrêmement agréable. Un hôte disponible et attentionné. Située dans un village atypique, authentique et très agréable. Je recommande les yeux fermés!
15 agosto 2021 14:25
L' experiència ha sigut immillorable, vam anar a celebrar els 100 anys de la mare/iaia/besàvia i no podem trobar cap pega, al contrari. Lloc preciós, de fàcil accés (fins i tot per una senyora de 100 anys), totes les comoditats i l'anfitrió, el Jaume un 10, t'ho explica tot i fa tot el possible per a que et sentis com a casa. Ho recomano 100%. I la frase textual de la mare, iaia, besàvia ha sigut "que bonic el lloc i quin cap de setmana més especial, repetirem quan en faci 110" Tant de bo!
12 agosto 2021 19:37
Una gran experiència, vam passar-hi 4 dies increïbles. L'entorn és increïble i la casa es presta a gaudir-lo, amb unes vistes de tota la Noguera. La casa té totes les comoditats i un 10 pel Jaume que ens va explicar fil per randa totes les activitats que podiem fer. De fet ens n'han quedat de pendents i de ben segur que repetirem.
07 octubre 2020 9:13
Sitio para estar relajado y sobretodo para nosotros que venimos del estres estremo de barcelona. Unas vistas de ensueño y un lugar precioso, una antencion bestial y un asesoramiento de la zona muy interesante, lugar con encanto y atencion buenisima. Recomendado!
11 noviembre 2019 8:42
Hem passat un cap de setmana genial en aquesta casa rural. Molt ben equipada, còmode i unes vistes espectaculars!
01 noviembre 2019 11:56
Una estada genial. La casa una meravella, a les fotos es veu increible però en directe ho és més. Molt neta, molt acollidora, llits molt còmodes, en general super cuidada. Jardí i piscina de somni, perfecte per relaxar-se i desconectar. Es respira molta pau. La casa està molt ben equipada. El propietari molt amable. 100% recomanable.
06 octubre 2019 22:37
Una casa Fantàstica! Amb unes vistes espectaculars de la Plana de Lleida. Molt acollidora. I disposava de tots els estris necessaris i més. La piscina i jardi magnific, i el Jaume gran amfitrió! Moltes gràcies repetirem
23 septiembre 2019 5:42
La casa es preciosa, con su cocina moderna, las estancias, un jardín magnifico y una piscina d fantasia adaptada para hacer un buen vermut. Muchas gracias Jaume por buen trato! Repetiremos pronto
17 mayo 2019 5:56
Una casa preciosa en un sitio muy acogedor, tiene todo lo necesario para pasar una buena estancia el tiempo que sea, está todo muy limpio tanto dentro de la casa como el jardín. Si se puede evitar dormir en la sala del sofá cama mejor, porque aunque hay unas cortinas negras que tapan el ventanal por la mañana la luz entra igual y es difícil dormir. El señor de la casa es muy simpático y agradable, es muy atento y cualquier cosa que necesites responde rápido e incluso se acerca a la casa si hace falta. Además te aconseja sobre sitios para visitar cerca del pueblo. En general, todo muy bien.
04 marzo 2019 11:11
Excelente casa rural! Fuimos un grupo de 8 personas y nos lo pasamos muy bien.fue genial! Una localización excelente, en la cima del monte, con unas vistas espectaculares! Una casa limpia, con ambiente cálido, y todo ordenado, listo y preparado para disfrutar de la casa al máximo! Descubrimos esta zona que desconocíamos por completo y fue un gran descubrimiento! En verano repetimos seguro para poder aprovechar la piscina, que seguro que tiene que ser un lujo bañarse en ella!

Escribe una reseña



Calificación general: