12 noviembre 2022 21:21
El Seitai fa que interioritzi i aprofundeixi en el meu ésser. Mentres practico el Seitai estic mès amb mi mateixa i cultivo l'art de viure, de respirar i de moure'm espontàneament, a la vegada medito activament. La Pepa Lavilla ho condueix ecel.lentment tant en la pràctica com en la teoria, t'ajuda a trobar-ho visceralment i també a comprendre-ho racionalment.
10 noviembre 2022 10:56
Descobrir la Llanterna, a l’Estel i a les seves classes de Meditació ha sigut una gran sort i un gran canvi (en positiu) a la meva vida! He après a gestionar molt bé l’estrés, a viure molt mes tranquila i a veure els problemes i el món en general amb uns altres ulls. Ho aconsello a tothom! La Meditació hauria de ser una asignatura obligatòria a totes les escoles…. I el món aniria millor!? Fan falta mes persones com l’Estel al món.
28 octubre 2022 23:18
La Llanterna és un espai que em convida a cuidar la meva salut amb tècniques naturals i on la creativitat està viva
21 octubre 2022 15:09
Les classes de Txikung amb l'Estel són molt recomanables, tant per la pràctica com pel compartir i créixer. Persona àmpliament formada que ofereix amb generositat els seus coneixements. Un espai molt agradable.
08 febrero 2021 12:38
Espai per cultivar el teu interior i poder estar en calma. Aprenentatge d'eines reals per al creixement personal. Tots els guies/mestres de l'escola són persones molt amables i enriquidores. Un 10 totes les experiències viscudes a "La Llanterna"! Repetiré segur!
03 febrero 2021 0:12
Faig classes de Txikung i estic encantada. L´entorn i el lloc per fer la classe és molt confortable i acollidor i la profesora un gran profesional amb molta experiència en aquesta disciplina. Ho explica fàcil i té molta paciencia i serenitat. Això és d´agrair.
09 enero 2021 13:59
Tractament homeopàtic per a tota la familia amb l'Agnès Sánchez! Gran professional amb qui aviat començarem també l'alliberament del pericardi El lloc és molt acollidor i adient.

Escribe una reseña



Calificación general: