21 marzo 2024 6:43
Ya me he tatuado varias veces con Mercedes. es un encanto además se adapta muchísimo a lo que quieres. La recomiendo a todo el mundo. Buenísima en línea fina. Atención inmejorable, igual que los tatuajes y la máquina tatuadora que es súper silencionsa.
07 febrero 2024 10:11
Me he tatuado con Mercedes y la experiencia ha sido genial
El estudio es precioso, el trato muy cercano y agradable. Mercedes hizo un diseño precioso que me encantó des del minuto uno .
Gracias por todo!
13 octubre 2023 15:53
Espai super bonic i amb gent molt maca <3 vaig sentir-me molt a gust, es nota l'amor que hi ha darrere del projecte. Moltes gràcies per l'estona!
02 octubre 2023 23:00
Espai super agradable i unes tatuadores magnífiques, tant en habilitat artística com amb el tracte amb les clientes.
Era la meva primera vegada al nou espai i m'ha encantat, et sents com a casa d'una amiga.
06 agosto 2023 20:07
Muy agradecida y súper feliz!
Trato de 10 y por eso repetiremos, la cercanía lo es todo con algo tan personal…
06 agosto 2023 1:34
Un lloc ple de calma i creativitat, es nota només travessar la porta. Et tractaran super bé i et sentiràs realment com a casa. Net, polit, endreçat i super bonic. A sobre sortiràs amb un tatuatge preciós i molt molt ben fet. A mi em va tatuar la Mireia i no podria demanar res més. Un lloc de 10. Gràcies:)
31 julio 2023 7:28
L'espai és molt bonic i acollidor, disposen de venda de material artístic/artesanal.

L'atenció al públic són molt amables i et sents com a casa. Són unes autèntiques cracks totes les tatuadores que hi estan.

En el meu cas, em vaig tatuar per l'artista Mireia Sellarès. M'encanta la delicadesa del seu traç i el seu estil.
29 julio 2023 6:15
He hecho 600 km para tatuarme con Mireia y lo volveré a hacer pronto. El estudio es una preciosidad, súper limpio y cuidado. Contentísima con mis tatuajes que siguen perfectos y se curaron genial. Tatoos hechos con mucho amor. Súper agradecida de las facilidades que dan siempre y de sus maravillosos diseños.
14 junio 2023 14:35
Vaig fer-me el meu primer tatuatge amb la Nia. Experiència extraordinària! L’atenció abans i durant, el disseny, …la Nia és amable i sap captar l’essència del que vols. L’estudi molt acollidor i la filosofia del projecte m’encanta. Hi tornaré segur!
13 junio 2023 17:42
Vaig conèixer a la Mireia quan tenia la primera "Magrana", em va enamorar la seva manera de tatuar i tenia clar que volía que ella em fes els meus tatuatges, per mi, tant especials. Ara de nou, vull fer-me un tattoo i tornaré a la Mireia. És una noia molt i molt agradable apart de talentosa!
29 mayo 2023 13:03
Un espacio con magia.

Encantada con la atención que me dieron en todo momento.
Nia.dots, se preocupó de que estuviera totalmente convencida del tatuaje. Me hizo todos los retoques que le pedí, me dedicó todo el tiempo necesario, sin prisas, cuidando cada detalle.

Sin duda, os recomendaré y volveré.
12 mayo 2023 20:17
M'he tatuat un braçalet amb la Mireia preciós. Ella i la Laura encantadores i molt humanes i el local molt acollidor. Tornaré segur!
08 mayo 2023 9:40
Gran lloc! Amb una energia i una vibe molt especial; molt caliu.
Encantada amb el tattoo i el resultat plasmat a la pell, així com amb el tracte. Tornaré segur! Gràcies Mireia ;)
19 abril 2023 15:04
Fa gairebé un any vam venir per primera vegada amb la meva parella, i ens vam fer dos petits tatuatges cadascú amb la Mireia. Els tatuatges a día d'avui llueixen perfectes. El tracte va ser genial i l'espai està tan cuidat que et fan sentir com a casa. Moltes gràcies! Repetiríem sense dubte:)
10 abril 2023 8:40
És un espai preciós cuidat al detall, d'aquells espais que són casa
Era la primera vegada que em tatuava i ho vaig fer amb la Mercedes el dimecres sense cita! Feia força temps que volia tatuar-me i fa mig anyet que seguia a la Mireia si l'espia. Vaig decidir que si em tatuava seria a la magrana però em costa decidir, demanar cita i donar el pas així que la opcio des dimecres sense hora em va anar genial. Ha estat una experiència que repetiré segur. Gràcies Mercedes per l'experiència íntima i generosa.
Gràcies!
08 abril 2023 20:37
Son todas lindísimas, un trato lindísimo y super atento, y el sitio pues igual. Ojalá más sitios así de safe space u ojalá poder repetir más veces ️‍?
22 marzo 2023 2:55
La Magrana és un espai que transmet proximitat, on hi rebossa l'art i es cuida cada detall. Des del primer contacte ja et sents com a casa. Tracte molt agradable, respectuós i empàtic. M'ha tatuat la Mireia Sellarès i no puc estar més satisfeta. Ella va entendre el que li vaig demanar i em va ajudar a estar tranquila fins el dia D. Avui, surto de La Magrana amb la sensació d'haver trobat un espai per tota la vida. Molt fan. Gràcies Mireia i Laura, sou molt boniques.
10 marzo 2023 0:55
M'he fet el meu primer petit tatuatge (una paraula) a la Magrana amb la Nia i no puc estar més contenta. Desde que entres es respira pau, estàn cuidats tots els detalls (la olor, la música, l'art de la decoració, neteja impecable.) Fins i tot el bany em va sorprendre! La Nia molt professional, atenta, delicada i amable. No podia haver escollit millor. M'emporto un gran record i qui sap. Potser repeteixo. Si ho faig segur serà aquí:)
08 marzo 2023 7:03
Hi vaig anar fa un meset i tant la Laura com la Mireia em van acollir i em van fer sentir com a casa, són fantàstiques. Estic contentíssima amb el tatuatge, així que quan pugui repetiré! L’estudi també és una passada, molt lluminós i amb un ambient molt especial. Molt bona feina!
16 febrero 2023 9:15
La Magrana és un espai molt acollidor amb un molt bon ambient. Per fer-me el meu primer tattoo m'hi vaig sentir súper còmoda i ben rebuda. A més és molt evident que és un espai molt LGTB-friendly cosa que valoro molt i també em va fer sentir molt bé. Molt molt recomanable!
11 febrero 2023 0:33
Tenia clar que volia un lloc diferent, delicat, amb gust i que em donés confiança. A la magrana ho vaig trobar tot. Em va tatuar la Mercedes i no puc estat més contenta, tant del procés com del resultat. Ja tinc ganes de tornar-hi.
06 febrero 2023 22:21
És el 4rt tattoo que porto.i amb diferència per professionalitat, atenció i carinyu les millors! La Mireia em va fer sentir especial i és una artista.amb ganes de tornar per fer-me alguna coseta amb la Niadots i la Mercedes.pq m'encanten els seus treballs també
29 enero 2023 16:29
El tracte rebut a la magrana és excepcional. La Mireia em va fer el meu primer tatuatge i en tot moment es va preocupar de que em sentís agust i estigués tranquila. Sens dubte repetiré! L'espai és molt acullidor.
22 enero 2023 11:05
He anat tres vegades a La Magrana i puc dir amb seguretat que tornaré. M'he tatuat amb la Mireia i amb la Nia i totes han estat bones experiències. El tracte és proper i respectuós, et sents molt bé acollida en tot moment. Ho esteu fent molt bé!
18 enero 2023 7:22
Son encantadoras y súper profesionales. Te atienden con mucho mimo y escuchan tus necesidades
15 enero 2023 18:59
Em vaig fer dos tatuatges amb la Nia i em va encantar! Molt professional i agradable.
He de dir que el centre és mooolt acollidor i em van semblar totes les tatuadores molt agradable.
No canviaré pas! El recomano totalment
13 enero 2023 6:33
Hi he estat dos cops (i tornaria amb molt de gust, tot i venir de Tarragona!) : a més de quedar encantada amb els tatuatges i les tatuadores (Laura Rey i Anna-UnaMovidaTatoo) vaig trobar un lloc bonic i cuidat amb una molt bona acollida.
12 enero 2023 4:50
Un espai familiar i super agradable! Tatuadores d'un nivell insuperable i un tracte de 10! Felicitats Magranes!
31 diciembre 2022 19:59
Un estudi preciós, amb un projecte artístic brutal dels quals el tinc com a referent. Crec que, cadascun dels detalls de tot l'espai diu molt de les artistes que l'han fet possible. Cuidat, agradable, respectuós i fet amb molt bon gust. Sens dubte, un lloc excel·lent per tatuarte i gaudir de les obres de les artistes que en formen part.
28 diciembre 2022 8:06
Venir a la Magrana ha estat una experiència preciosa, de confiança, seguretat i amor. Tot està fet amb molta cura, des de la decoració, els detalls del tracte a l'entrar fins als dissenys dels tattoos i l'amor de les tatuadores. Suuuuuper recomanable.
26 diciembre 2022 5:43
Hola! Des de que he descubierto el handpoke y a Nia no quiero a ninguna otra. Ella es una gran profesional y siempre acierta con lo que quiero. Es estupenda. He estado en los dos estudios y son super chulos. Me encantan y tienen mucha personalidad. Espero volver
Pronto!
22 diciembre 2022 0:57
Un espai bonic on es respira art per tots els racons… la Mireia és una gran professional, fa uns tatuatges preciosos i en tot moment et fa sentir a gust i com a casa. Si busques un lloc per tatuar-te a Sabadell, aquest és el millor espai!
13 noviembre 2021 8:28
Experiència fantàstica! El disseny i tatuatge que em va fer la Mercedes va ser una passada, amb molta cura i super agradable durant tot el procés! A més a més l'espai és preciós, molt acollidor i bonic. Repetiré sens dubte!
04 octubre 2021 19:12
M’ha encantat l’experiència! No només perquè estic contentíssim amb el resultat del tatuatge, lo qual tampoc em preocupava perquè confiava en el talent i la professionalitat de la Mireia, sinó per lo acollidor que és l’estudi (un petit oasi que escapa dels paràmetres patriarcals heteronormatius) i lo còmode que m’he sentit en tot moment. Només arribar, la Laura i la Mireia m’han rebut amb un gran somriure i després m’han anat resolent tots els dubtes. Estava molt nerviós per ser el meu primer tatuatge i aquesta calidesa i sensació de ser a casa l’he agraït immensament.
06 mayo 2021 8:54
La meva experiència a la Magrana va ser brutal. Primer em vaig fer un tattoo preciós amb la Mireia, té uns detalls i és molt especial. Després vaig passar per les mans de la Nia i em va fer un tattoo amb la tècnica de handpoke, m'ho va explicar tot molt bé. Els dos tattoos són genials. Recomano 100%.
03 mayo 2021 0:52
L'equip de la Magrana és fantàstic!:) Vaig anar a tatuar-me amb la Mireia i el resultat m'encanta. La tècnica és estupenda, i la seva forma de tatuar no és gens agressiva amb la pell. El tatuatge el tenia perfecte en un tres i no res! Repetiria sens dubte!?

Escribe una reseña



Calificación general: