24 enero 2024 19:21
La Matrika es un espacio muy chulo en el centro de Premia. El espacio es muy tranquilo y agradable y tienen una variedad de clases para ambos adultos y niños. Yo he hecho clases de pre-parto, yoga con bebes y yoga normal. Mi hija lleva años haciendo una clase y las dos estamos muy contentas. El personal es muy amable y está muy bien de precio. Un sitio ideal para tener tiempo para ti misma y conocer a otra gente.
23 enero 2024 9:46
Hago danza contemporánea y es genial! Maragda es una profe increíble y disfrutas la clase independientemente de tu nivel. Es espacio es bonito
22 enero 2024 1:05
La Matrika es un espacio cálido donde encuentras paz, conexión, calidad humana y mucha profesionalidad. Tanto mi hija como yo hemos tenido la suerte de poder participar en algunas de las clases que ofrecen que nos han regalado experiencias muy enriquecedoras. Recomiendo 100% apuntarse a cualquier taller que ofrecen. Es un proyecto hermoso y de gran calidad.
18 junio 2022 21:00
Un espacio maravilloso en el que la escucha, el cuidado y la calma conviven en perfecta armonía. Un lugar en el que buscarte y encontrarte, donde se respira paz, entienden tus necesidades, respetan tus tiempos y siempre te reciben con cariño además de con los brazos abiertos. Imprescindible en Premià.
15 junio 2022 5:36
Estar a la Matrika és sentir-se com a casa: tant per l'espai acollidor com per les persones i professionals que formen part d'aquest projecte. És un espai per enriquir el cos, l'anima i la ment.
11 junio 2022 17:03
Fa 8 mesos em vaig apuntar a Yoga Vinyassa i estic molt feliç d’haver donat aquest pas. Era el primer cop que m’endinçava en aquest món i des del primer dia em vaig sentir a casa. La Matrika es un espai de pau, tranquilitat, amabilitat i molta estima en tractar un tema molt important com és escoltar el nostre cos. Es nota la dedicació i professionalitat sempre amb molt d’amor de les profes Mariona, Alessia i Cristina.
08 junio 2022 8:00
Espai preciós, segur, creatiu i ple de gent bonica i molt professional. Si busques classes de dansa o yoga i ets del Maresme, és el lloc ideal. Màxima qualitat i cura en tot el que fan, molt recomenable!
06 junio 2022 7:34
La Matrika és un centre de ioga super guai! L'espai super acollidor, amb les expos, la calma i sensació de seguretat que dóna juntament amb unes professores super professionals fan que sigui un espai especial.
01 junio 2022 6:54
Un espai de cura.
Des de l’estètica del lloc fins a la cura i l’amorositat de tot l’equip de professionals. Per a totes les edats i nivells.
Recomanable al 100%
24 mayo 2022 9:11
És un espai ple de vida i un lloc immillorable per cuidar-se.
Animeu-vos! Us sentireu com a casa
23 mayo 2022 2:43
La Matrika és un espai preciós, ric en molts aspectes per aprendre i construir-te tant individualment com col•lectivament! Ho recomano amb els ulls tancats!
22 mayo 2022 19:04
La sala és preciosa, molt agradable, amb molta llum i tot molt net.
Ajuda a sentir-se a gust.
He fet classes de pre part i de vinyasa. Amb les dues super contenta, em va ajudar molt a sentir-me activa durant l'embaràs.
Les de vinyasa molt bones també, treballes molt, però sense sentir-te forçada. Molt recomanable.
20 mayo 2022 9:20
Fa uns mesos que vaig descobrir la Matrika i estic encantada!
He trobat un espai de calma i salut per a mi
Es una petita familia i l’atenció es de 10!
18 mayo 2022 6:09
Espacio muy especial en que te sientes muy bien acompañada.
Son muy profesionales sin perder la calidez humana que requiere un sitio así.
Lo había intentado en los típicos gimnasios pero no me llenaban, y aquí he encontrado un sitio perfecto para hacer yoga
08 mayo 2022 20:25
Espai de trobada i de recollida. Disfrutem molt a amb les classes. Ho fan unes professionals amb ganes, amb un tracte proper i un ambient molt agradable. Ho recomano! Sou unes cracs!
07 mayo 2022 10:30
Un espai fantàstic i acollidor on anar a fer ioga. Personal molt amable i atent. Classes per a tots els nivells.
Una opció 100% recomanable a Premià de Mar.
02 mayo 2022 18:17
Quin gran descobriment! M’encanta l’estona que passo a la Matrika, em permet connectar amb mi mateixa. L’ambient i l’energia que s’hi transmet és molt agradable!
02 mayo 2022 5:43
Vaig començar ara farà un mica més d'un any fent ioga mares i bebès, actualment faig ioga vinyasa. La Matrika es un espai molt acollidor i les professores son molt bones i sempre preocupant-se de que estiguis a gust. Sense dubte el millor lloc per practicar ioga de Premià!
29 abril 2022 13:34
Hi he anat a fer cursos tot i no viure a Premià de Mar, perquè és un lloc on t'hi sents a gust només entrar per la porta, amb gent molt bonica i professional. Tan de bo hi haguessin molts més espais on poder cuidar-nos com a la Matrika!
27 abril 2022 1:37
La Matrika és un espai molt acollidor i cuidat que permet que hi hagi una xarxa bonica d'acompanyament mutu. Grans professionals.
23 abril 2022 19:13
Un espacio para compartir con nuestros bebés, respetando sus tiempos, sus necesidades y cuidando y mimando ese apego tan especial que tenemos con ellos. Un espacio para mamás para compartir con otras mamás de la mano de nuestra súper profesora Alessia, que no puede ser más respetuosa y ofrecernos lo que más se adapta a nosotras. Estamos encantadas con la Matrika!
22 abril 2022 5:07
A la Matrika t'hi sents molt bé i aprens molt a connectar amb la teva ment i cos.
L'espai és molt acollidor!
18 abril 2022 4:23
Espai acollidor i familiar. La Matrika té moltes opcions! Quan l’espai s’adapta a tu com en aquest cas tot és més fàcil
Molt recomanable per a realitzar ioga o qualsevol de les activitats que ofereix. L’ambient que es respira no es pot comparar amb altres centres.

Escribe una reseña



Calificación general: