20 junio 2022 10:04
Carns, embotits, formatges, menjar mig preparat. Tot el que prepara la Montserrat és producte de primera qualitat, treballat amb molt d'ofici i amb molta passió per la feina. És una botiga de barri on et coneixen i saben el que vols i que et tracten com si fossis de la família. Si hi compreu, hi tornareu.
12 mayo 2022 6:35
Una botiga amb gran varietat en pernils i embotits. El salmó fumat excel·lent, els formatges. Les carns, hamburgueses molt bones i tot a un preu molt correcte.

Les coses bones és pagan i no entenc qui diu que és car.
Un tracte molt amable i correcte.
17 marzo 2022 11:44
Les hamburgueses son boníssimes. Les pots encarregar del que vulguis.
M'agrada el poder fer les comandes per whatsapp. El servei és molt ràpid.
Un lloc molt recomanable.
11 enero 2022 10:30
El surtido de quesos es bueno, pero el trato es pésimo, te atienden de malas maneras, te meten plástico entre el embutido sin necesidad de uso a pesar de que les dijimos que no, te atienden sin educación.por no hablar de la señora que pone un tipo de incienso en la tienda para ahuyentar a las malas vibraciones estas cosas en la gastronomía no tendrían que permitirse un HOrror
10 enero 2022 22:13
Es un sitio que no recomiendo porque encuentro caro el género para lo que es, es decir el producto normal y el precio excesivo, porque el sitio es bastante normal. Y algo por lo que nunca más compraré allí es por lo mal que atienden, súper mal educadas y bastante bordes. Decepción total.
16 diciembre 2021 15:25
Un lloc de plena confiança, producte excel lent i tracte proper i amable. Totalment recomanable!
03 diciembre 2021 4:15
Bad prices, too expensive & worst personal ever. (They are "f.k. G fools")

It seems that the children or relatives have inherited the business and neither like no have any idea of ​​how to run it.

(The Red Dead Redemption 2 butcher on Valantine, Rhodes & Strawberry have better service: ()
15 diciembre 2020 9:08
Personal muy profesional, y muy muy sociable. Te sientes como en casa.
Productos de Excelente Calidad.
Gracias muchas gracias
07 diciembre 2020 2:48
La calidad es buena y tienen variedad de quesos, pero el precio es un poco excesivo y sería bueno que usaran guantes para manipular las carnes y los embutidos.
28 noviembre 2020 13:10
He comprado la carne dos veces y la calidad es buena, pero no soporto la gente que quiere llevar negocios sin saber atender al publico. Recomiendo invertir en alguien que sepa atender con educación y una sonrisa (que no sobra)
07 julio 2020 9:20
Personal muy profesional, y muy muy sociable. Te diente como en casa.
Productos de Excelente Calidad.
Gracias muchas gracias
23 diciembre 2019 1:18
Tienen variedad y el producto no está mal, pero la relación calidad-precio es bastante cara.
18 noviembre 2019 20:49
Una tienda de productos delicatessen con gran variedad de quesos, embutidos y tostadas de acompañamiento, para que no te falte de nada. Un servicio muy atento y amable. Muy recomendable!
03 junio 2019 19:48
Una botiga amb productes de molta qualitat, gran varietat en pernils i embutits. El salmó fumat excel·lent, els formatges. Les carns, hamburgueses molt bones i tot amb preu molt correcte, hi ha llocs que son mes cars.
Es una botiga de productes de qualitat.
Un tracte molt amable, correcte i familiar.
18 febrero 2019 6:37
Tener cuidado comprando ahí estuve un tiempo trabajando y os aseguro que tienen mucho que callar. Los precios de coste de la carne son ridículos a comparación de como los inflan al precio final. Son unos ansias de dinero y unos agarrados con la gente que tienen a su cargo.
03 febrero 2019 23:15
Molta qualitat en tots els seus productes, gran varietat de formatges i "delicatessens" varies. Un dels meus comerços de referència. Les seves hamburgueses de pollastre immillorables. Producte L'atenció és molt bona i el tracte familiar i personalizat.
28 enero 2019 23:59
Molta qualitat en tots els seus producates, sempre que m'hi acosto, no em puc resistir a comprar algunes de les seves hamburgueses fetes per ells o els típics pinxos de tots els gustos. L'atenció és molt bona i un 10 en productes.

Escribe una reseña



Calificación general: