31 marzo 2023 16:47
Segurament amb informació diria una altra cosa. Però no la teníem. I a fora tampoc hem sabut veure cap panell informatiu.

Per tant, és difícil de valorar perquè em falta el context, i sense context és una paret, que actualment té una part en obres (no de la muralla, sinó l'entorn)
15 febrero 2022 4:23
La Muralla de Banyoles es un sitio familiar que cuenta con espacios verdes y juegos infantiles. Las mascotas tienen un sitio especial para correr y tomar sol. Es recomendable mantener ligadas las mascotas, pero bajo la supervisión se pueden desligar. Favor recoger las deposiciones de sus mascotas en respeto de los otros usuarios y vecinos.
11 febrero 2022 7:34
El parquímetre averiat, no pots tenir ticket, al cap de res, un agent posa una multa de estacionament, el preu de anulació 8€, però el parquímetre segueix averiat, no es pot pagar ni l'agent que intenta reparar consegueix solucionar res. Espero que hem puguin retirar la multa.
06 agosto 2021 2:37
Es una pequeña muralla con dos torres. Solo se la puede recorrer por fuera. Cadi en el centro del pueblo.
05 noviembre 2019 16:20
Parte de la muralla de Banyoles, primera edificación a principios del siglo XIII, protegido por la Unesco como patrimonio de la humanidad
21 octubre 2019 10:46
Un buen punto para que los niños jueguen a pelota o corran, aunque en Bañolas encontrarán muchos sitios similares.
20 octubre 2019 0:29
Construcción antigua. Está bien si te gusta explorar cosas y si te interesa el tema medieval. Es bonita.
05 octubre 2019 17:01
Foren construïdes durant la restauració de la muralla en el segle XVI com a elements més aviat de vigia per a la prevenció dels saltejadors de camins, que no pas com a elements de defensa.
Són dos construccions a mode de templet amb incidència gòtiques. Sobre una planta hexagonal s'aixequen sis pilarets que compartimenten sis espais oberts rematats per una arcada lobulada, de la qual l'arc del mig és d'una tipologia conopial. La teulada és als quatre vents. Com a separació entre el cos de les arcades i la teulada hi ha una senzilla cornisa o motllura de separació. Les respectives columnes-pilarets es perllonguen en uns pinacles acabats en punxa. També existeix un element semblant a la confluència superior de la teulada. El material emprat per la construcció és la pedra de Banyoles en fines lloses anomenades travertí.

De la Viquipèdia.
03 octubre 2019 21:54
Se han currado la restauración de la muralla pero se han quedado un poco a medias. Los recs suelen estar secos. Faltan zonas verdes o abiertas. La plaza mayor es preciosa.
05 julio 2018 8:32
Una petita zona verda al costat del casc antic. No te massa res de bo ni de interes. Doncs es una zona verda d'espai reduit amb un parell de gronxadors. Voltat de zona blava i fatal per aparcar aprop. Hi ha un tros de muralla que deu ser molt important per banyoles. O això o es que a part de l'estany Banyoles no es que tingui massa res per visitar o d'interès. La veritat no es pot dir massa res més de la muralla. A resaltar que es una zona on aprofiten per fer-hi espectacles i concerts quan hi ha algun event.

Escribe una reseña



Calificación general: