26 noviembre 2023 1:51
Una pequeña plaza en pleno centro histórico de la ciudad de Lleida. Justo delante del edificio Paeria y ante el mural conmemorativo de la plaza Paeria.
21 octubre 2023 7:55
La meva queixa va dirigida als responsables de la zona blava, i no havent trobat on poder dirigir-me directament a ells, em prenc la llibertat de fer-ho en aquest lloc de la Paeria, ja que és a hores d'ara la qui ho gestiona o així m'han informat.
Decebuda és poc! Aquest nou sistema de pagament de zona blava és una nova eina de recaptació i robatori al ciutadà que paga tots els impostos religiosament. És molt fàcil equivocar-se de número de matrícula (error humà que se'n diu, i ens pot passar a totes i tots), i més, quan veus que fas tard i tens gent darrera esperant, faig la gestió de pagament i amb la mala sort que clico el 5 enlloc del 6, tota la resta és correcte, em trobo la multa de no posar tiquet, amb l'amabilitat de l'agent que estava en funció, em diu que ella no pot fer res, em facilita un telèfon, on ràpid truco, la noia molt amable, però ha de fer la consulta, ja que ella no sap com resoldre el problema, amb 5 minuts rebo contesta: "No es pot fer res, heu de pagar la multa en 15 minuts si no ja no la podrà anul·lar". I com ho faig? 18 € amb monedes no els porto, la targeta tampoc la duc a sobre. No em crec que no es pugui fer res en un cas com el meu. Tinc claríssim que el personal està ben assegut a la cadira sense gens de ganes de treballar pels qui li paguem el sou, o almenys, així, és com m'han fet sentir avui. Una nova eina de "robar" al ciutadà. Si hi ha justícia algú dels que estan "ben asseguts" farà el que han de fer per solucionar aquesta immerescuda sanció.

No podent contestar al seu escrit.
Com puc comprovar el problema continua igual, els contribuents hauran de ser els que resolguin la mala gestió del funcionament de les noves màquines de "recaptar diners". En cap moment dic de no pagar el 6 € d'haver sobrepassat el temps d'estacionament (Ho podeu verificar amb la Senyora que em va atendre que així li vaig fer saber), però si els 18 € de no posar tiquet. I menys, perdre més temps de la meva vida formulant queixes quan ja les vaig fer al moment de la sanció, cosa que veient-ho clar, s'hagués hagut de solucionar al moment. Continuo pensant que aquest canvi sols portarà perdre temps als usuaris i més d'una sanció totalment injusta. Si aparquem lluny del cotxe i no ens sabem la matricula de memòria, que com jo moltíssima altra gent, ja haurem de tornar enrere. O si posem més diners del compte i al tornar volem cedir aquest tiquet a una altra persona, no es pot. L'egoisme i les ganes que teniu des de la paeria de guanyar diners a costa nostra, fa vergonya i fàstig. No paguem prou d'impostos? Que si escombreries, impost de circulació, ibi. Sempre he pensat que pagar per poder aparcar és lamentable, però a part que cada cop és més car, i aneu jugant posant les zones de color vermell, etc, hi ha alguna acció nostra de la que no busqueu tenir un benefici?
No cal que ningú es mogui de la seva cadira. La paeria em deurà de per vida 12€.
28 mayo 2023 0:04
Los mas corruptos de toda cataluña estan aqui te roban impunemente por eso hay 3 guardias en la puerta para echaete si la lias o te envian a los calabozoso, pero un dia se llevaran una sorpresa y saldremos en el punt.avui
09 mayo 2023 2:10
Estan mejor los de la carcel que los que vivimos aqui acosadoa embargos robos y demas delitos cometidos por lam guardia urbana
08 mayo 2023 5:48
S'hauria d'estar molt a sobre ara que fan tantes obres per Lleida, no ens oblidem del 3% que alguns partits tenien el costum d'embutxacar-se
07 mayo 2023 20:13
Imposible poder hablar con alguien, la atención ciudadana se la pasan por el forro! Llamas y te pasan de unos a otros hasta que se les termina el horario a las 14: 00h ni un minuto mas
14 abril 2023 18:02
Res, uns cabronassos menja tites, amb genolleres de fer xucleres posades tot el dia. A més és impossible contactar per telèfon, que de tant fer el vago deuen estar ocupats fent la migdiada. Si voleu atenció no n'espereu gaire.
14 marzo 2023 23:47
VERGONZOSAS imágenes las que han dado la vuelta a España las atrocidades a los pobres conejitos cuando ELLOS NO TIENEN CULPA de nacer. El ayuntamiento debería actuar esterilizando por ejemplo, o llevándoselo a a otros sitios para reploblar.
Poco conocemos ese ayuntamiento pero no
olvidaremos lo que sois.
27 enero 2023 21:22
Mi opinión he ido con cita previa y he tenido que esperar media hora (lo malo). Eso sí he estado observando al chico de melena mediana que está en recepción.siempre está sonriendo y es súper amable.la verdad es que da gusto ver a gente que trabaja así.
28 noviembre 2022 18:35
HACER EL FAVOR DE LIMPIAR EL RIO ES UNA AUTENTICA ASQUEROSIDAD ESTA TODO LLENO DE TOALLITAS QUE SALEN DE LAS CAÑERIAS, SE OS TENDRIA QUE CAER LA CARA DE VERGUENZA INUTILES!
19 septiembre 2022 4:25
Los ladrones del pueblo trabajan aqui robando a base de denuncias de la guardia urbana hacia pablo hassel que esta en la carcel desde hace 20 meses.
08 julio 2022 19:55
Es histórico orgullo de la ciudad
Donde emanan las gestiones de gobierno en la ciudad y comarcas
17 junio 2022 16:00
Lleida esta abandonadaaaaaa por esta gestión! Cacas por todos lados, calle sucias, los niños no tienen sitios para divertirse, parques destrozados.de aqui un tiempo no muy lejano Lleida desaparece, no hay atrativo. LOS QUE ESTAN AHORA no quieren una Cataluña libre? Dios nos bendiga. PAGAR tantos impuestos para que? Donde vive este señor? Despierta por favor! Pon Lleida en un lugar que merece. Esta ABANDONADAAAA! Gestion NEFASTA!
08 junio 2022 1:44
A més a més de la façana, hi ha el retaule gòtic de la Verge dels Paers, retaule de Jaume Ferrer. Tot i que nomès es pot veure els feiners i si no hi ha Ple.
Cal tenir en compte que l’edifici és la seu de l’Ajuntament de Lleida
19 mayo 2022 23:03
Excelente lugar cuenta con un pozo de agua del siglo XIII y un recinto subterráneo con restos arqueológicos. Recomiendo subir a la habitación de los grafitis.
12 mayo 2022 16:02
Muy mal Ayuntamiento, gestión nefasta, impuestos por las nubes como si fuera Barcelona o Madrid, que reduzcan en sueldos.
10 abril 2022 15:30
Les recomiendo que bajen a la planta menos 1, resumiendo abajo del Ayuntamiento, es de los siglos 13 y 14. Hay cárceles con grabados de esa época disfrutarán. Visita obligada.
03 abril 2022 19:33
Sr alcalde pueyo, soy una ciudadana, que desearía que se exterminara, las plagas de ratas, cucarachas harás barrios, de las que invaden las casas, x todas las zonas de la ciudad zonas pudientes, como zona de trabajadores, etc
01 febrero 2022 1:06
Façana molt bonica, petitona pero bonica, m’ha sorprès que sigues tant petita, la feia més gran.
12 enero 2022 6:59
L'experiència és bona, encara q ahir diumenge 2 vaig tenir una experiència una mica desagradable a la Paeria amb la persona q es cuide de la seguretat, es va comportar com un energúmen perquè vam entrar al estar la porta oberta i ens va parlar a crits i molt malament, incalificable per una persona cara al públic, si ho llegiu ajuntament, prengueu mesures amb ell
10 enero 2022 20:03
El Palau de la Paeria es l'Ajuntament de Lleida. El Paer en Cap i regidors són els que governen la ciutat de Lleida.
El nom de Paer es d'origen llatí i significa persona de pau, i te el seu origen en un privilegi otorgat pel Rey Jaume I el 1264.
El edifici te doble façana. D'estil romànic civil a la banda de la plaça Paeria. I d'estil neoclassic i neomediaval a la banda del riu Segre.
El edifici fou construit el segle XII, el 1383 els propietaris, els srs de Sanaüja, el van cedir a la ciutat de Lleida per a ser seu del govern municipal.
Es pot visitar gratuïtament.
Es d'interès rellevant La Morra, El Retaule de la Verge dels Paers, El Arxiu Municipal i La Carta Pobla.
Per Nadal la decoració de la façana, amb llums acompanyada de música, es espectacular.
01 diciembre 2021 16:18
No m'grada de la manera que treballe la Paeria per la meba ciu'tat, esta mol brutaem fa vergoña paseyarme, am tots els impostos que pagem, ens esta'n prenen el pel, VERGOÑOS
21 noviembre 2021 14:48
Fa pena l'estat general en el que es troba la ciutat. Però al bosquet urbà de cappont ja és ridícul, no hi passa la brigada de neteja. I anar-hi amb els nens és pràcticament impossible.
02 noviembre 2021 15:42
Lugar bonito para visitar, el Sr Luis nos ha explicado la historia del retablo que se encuentra en la sala, interesante!
18 mayo 2019 7:30
No sabia on posar el comentari. Si vens de fora no cal que et plantegis visitar Lleida. Tota la setmana i tots els dissabtes (si, matí i tarda) la zona blava és de pagament. Tot Lleida és zona blava. No cal fer km per això
23 abril 2019 20:38
Es un edificio de estilo gotico en el cual tiene su sede el ayuntamiento de Lérida. Es un sitio de obligada visita a los turistas ya que es una preciosidad. El patio interior es muy bonito y además se pueden visitar las antiguas mazmorras. A nosotros nos gustó mucho y siempre se aprende algo nuevo sobre historia. La visita es totalmente gratuita, no hay que pagar nada. Así que si tenéis la oportunidad de ir o aun no habéis ido os recomiendo la visita.
03 abril 2019 11:22
Edificio central del ayuntamiento de Lérida. Realizan atención al público en horario especificado así como todas las tareas administrativas que existen en una ciudad como está.

El edificio y su entorno es bastante bonito y está en todo el eje del centro histórico de Lérida por lo que será muy fácil visitarlo por fuera.

Para hacerlo por dentro, solo las zonas accesibles al público y en horario de apertura
03 septiembre 2018 23:13
Una visita importante en lleida. El patio principal es muy bonito y se puede visitar la bodega del edificio gratis.
23 abril 2018 7:39
Visita obligada en Lleida. Nos coincidió la estancia con una visita guiada gratuita. Interesantísima la evolución arquitectónica del edificio a lo largo de los siglos. Visitamos el archivo histórico y algunos de sus documentos más significativos. Un detalle: de un grupo de unas 15 personas, accedieron sin ningún problema a hablar castellano por nosotros dos.
09 diciembre 2017 14:53
Aunque no se puede visitar individualmente algunas dependencias, sólo el recorrido de los restos del subsuelo que se pueden ver justifican la visita. Reconocimiento a la amabilidad del municipal que abrió el acceso unos minutos antes de la hora oficial. No pasa a menudo.
01 diciembre 2017 23:30
Sorpresa histórica escondida dentro del ayutamiento de Lleida. Visita gratuita, super recomendable
09 septiembre 2017 16:10
Edifici històric de Lleida on està la seu de l'ajuntament.
Espais interessants i Sala de plens,

Escribe una reseña



Calificación general: