04 abril 2024 3:44
Pésimo. Todo congelado, no se merece esa puntuación ni de broma.es un bar para tomarte un refresco después de una partida al pádel. Fin
16 febrero 2024 12:24
El restaurante es acogedor y el personal muy amable. Hay varias opciones vegetarianas. He probado la hamburguesa vegana (de boniato, remolacha y garbanzos) la recomiendo mucho, muy buena y muy buen sabor. Por otro lado, he probado la pizza ‘’La fresca’’ muy buena, también muy recomendable. En general me ha sorprendido mucho este restaurante, lo recomiendo sin dudarlo.
10 noviembre 2023 11:09
Que sorprendidos nos quedamos con este lugar! Si pasáis por aquí o estáis cerca no dudéis en ir. Tapas de 10, nos pedimos unas bravas de boniato increíbles con un alioli de miel y unas croquetas caseras super jugosas. También una hamburguesa especial del local con pulled pork muy sabrosa. Los postres caseros también son una maravilla. Y la camarera super simpática y agradable. Da gusto ir a sitios así
23 octubre 2023 1:51
Muy rico todo y excelente atención. Es el café de un club de pádel, asi que la atmósfera es acorde y a un buen precio.
01 octubre 2023 8:27
Bocadillos y tapas, con una terraza bien maja.
Lo único es que se demoran un poco en servir.
04 agosto 2023 23:35
Una experiència lamentable. Hem viscut un sopar que deixa molt que desitjar. Hem estat molestats, increpats, insultats per uns altres clients, donada la meva discapacitat física, juntament amb comentaris homofobs, cap als meus amics, i des de la direcció del restaurant només han sabut donar-nos lliçons de moral. Moral? En quin món vivim, on les llibertats i la mala educació de les persones no son recriminables? Quin futur els espera als nostres fills, si no sabem gestionar aquests tipus de situacions en un lloc exposat al públic? Beguts, maleducats, cridant, amb megàfons…hem marxat els agredits, enlloc dels agressors. Per fer-se moltes preguntes
04 agosto 2023 21:17
Una experiència lamentable. Hem viscut un sopar que deixa molt que desitjar. Hem estat molestats, increpats, insultats per uns altres clients, donada la meva discapacitat física, juntament amb comentaris homofobs, cap als meus amics, i des de la direcció del restaurant només han sabut donar-nos lliçons de moral. Moral? En quin món vivim, on les llibertats i les mancances de les persones no son recriminables? Quin futur els espera als nostres fills, si no sabem gestionar aquests tipus de situacions en un lloc exposat al públic? Beguts, maleducats, cridant, amb megàfons…hem marxat els agredits, enlloc dels agressors. Per fer-se moltes preguntes.
15 julio 2023 16:49
El restaurant La Partida a Centelles és una bona opció pels que busquen bon menjar a preu raonable. Amb plats elaborats que satisfaran tots tipus de paladars, des dels petits fins als grans.

El servei és correcte i atent. Les instal·lacions del restaurant són còmodes, amb aire condicionat perquè els clients puguin gaudir d'una agradable estada en qualsevol època de l'any. També disposen de terrassa, zona d’aparcament i varies pistes de padel.

En definitiva, amb una interessant relació qualitat-preu, el restaurant ofereix un bon servei sense esgotar el pressupost dels comensals.
26 abril 2023 5:24
Voy habitualmente y nunca salgo defraudado, sea un bocadillo para almorzar, como una pizza para llevar (por la tarde/noche), como cenar allí mismo. Incluso de tapeo. Y el trato genial.
23 abril 2023 4:08
The food in this place is amazing. The have multiple vegan and vegetarian options. The deserts are to die for. I loved their cheesecake. If you want to try a great burger try the Master Partida one with an egg on top, delicious.
14 enero 2023 20:44
Nos sorprendió la oferta que tienen estando dentro de un recinto de pistas de padel. Lo que comimos nos pareció acorde al precio y el servicio estuvo muy bien. Un buen sitio para recuperar fuerzas.
05 noviembre 2022 6:19
Hem anat a sopar, però malauradament s’ha quedat en un intent. Després d’esperar més de 20 minuts perquè vinguessin a pendre nota, almenys de la beguda, hem decidit marxar. Entenem que la terrassa estava plena (6 o 7 taules aprox) però a dins no hi havia ningú. Al costat hi havia una taula de 10 persones aprox.que es queixaven, manifestant que portaven 1 hora esperant. Ens ha passat el cambrer pel costat, i ha passat de llarg sense agafar-nos nota. Al marxar, hem volgut avisar i ens hem trobat que les altres dues cambreres que hi havia estaven fent, aparentment, RES. Una decepció de servei. Llàstima, perquè el menjar tenia bona pinta.
30 octubre 2022 9:51
Fuimos a comer una pizzas artesanales, pero resulta que al medio dia no las hacen. Solo por la noche.
Pedimos unas patatas bravas y son de las peores que nos hemos comido. Recalentadas.

Edito: Me reafirmo en mis palabras, el/la propietari@ miente cuando se atreve a contestar y de esas malas maneras. Esas patatas no eran hechas del día.
26 septiembre 2022 3:01
Son geniales! Platos elaborados, tapas o unas pizzas artesanas estupendas! 100% recomendable. También tienen zona chill out! Apto para veganos!
26 junio 2022 8:10
Molt bon lloc per jugar a Pádel i fer un bon àpat després del esport, els plats molt ben elaborats i molt bons i el preu molt assequible.
18 diciembre 2021 20:21
Gente muitíssimo simpática, ambiente extraordinário, e comida de chorar por mais.
Excelente experiência.
01 agosto 2020 9:27
Servicio excelente. Sin tener ningún lujo, ofrecen una carta con productos elaborados de forma tradicional. Buena presentación

Escribe una reseña



Calificación general: